MAC Kontrast Eyeshadow

Pris: Rs 680 i påfylling, Rs 900 i potten.

MAC beskriver Kontrast som purpurblå med blå perle (fløyel).

Kontrast er en dyp blå med lilla grå undertoner og en veldig fin turkis glimmer. Det er en fløyelsfinish øyeskygge.

Det er en veldig fin farge for å lage smokey øyne, eller bruk den som en eyeliner, en over lokkfarge eller kronefarge. Shimmers gir den metalliske overflaten til skyggen. Oppholdsstyrken er fantastisk. Det fades gjennom hele dagen, blander sømløst og knapt har noen fall outs.

Den pigmentering jeg vil si er middels å bygge. For å få en super intens farge på dekslene, må jeg lagre fargen minst to ganger. Men ærlig talt er det ikke en av de dårlig pigmenterte øyeskyggen. Du må bare bygge opp fargen, og den gjelder og smelter vakkert.

Det er den typen farge som ville fungere over de fleste hudtoner. Hvis du er redd for å gjøre full på svart smokey eye, gi kontrast et forsøk. det er intenst og mykt på samme tid.

Swatch:

Dette er utseendet jeg har laget ved å bruke kontrast over lokket og Copperplate over crease for å blande fargen. Jeg holdt resten av ansiktet mitt, blek og dempet i dag. Håper du liker utseendet. 🙂

Tee: for alltid 21, Leather Jacket: Mango , Neckpieces: Shoppers Stop, Øredobber: Tilfeldig

[poll id = "105"]

Har du brukt MAC Contrast Eyeshadow? Vennligst rate i boksen under

Les også: MAC Ricepaper Eyeshadow Kort shorts Øyenskygge Sjalusi vekker øyeskygge Unflappable Mega Metal Eye Shadow Copperplate Øyenskygge Fuktig øyenskygge Nylon Eyeshadow Review, Swatch MAC Pro Longwear Lipcolour i Passion Conserved Review MAC Girl Om Town Lipstick Review MAC Shy Girl Lipstick Review Chanel Gentle Biphase Eye Makeup Remover Review Lancome Biphase Eye Makeup Remover

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: