L'Occitane Pivoine Flora Beauty Milk

Hei skjønnheter,

I dag skal jeg vurdere "Beauty Milk" fra L'Occitane, og jeg er glad for å si at det er enda en vinner fra dette merket.

Produktbeskrivelse:

Beriket med druefrøolje og sheasmør, gjør denne Beauty Milk fuktighet og mykner huden. Dens flytende og lette tekstur trenger raskt inn i huden, og omslutter kroppen med den delikate, blomstrende parfymen av pioner. Det hydrerer de øvre lagene av epidermis. L'Occitane Pivoine Flora Beauty Milk inneholder et pioenekstrakt fra Drome-regionen i Sør-Frankrike.

Pris:

25 $ for 250 ml / 8,4 FL OZ.

ingredienser:

Interessant historie jeg fant på deres nettside: Ifølge en middelhavslegendring ble en vakker nymf ved navn Paeonia så hevdet av gudene at en sjalu gudinne forvandlet henne til en blomst med tusen kronblad: Peony. Siden da har dette symbolet på skjønnhet lystnet hver vår med sitt blendende utseende av farger og aromatiske dufter.

For å forstå hemmelighetene til denne blomsten, nærmet seg L'Occitane en verdenskjent fransk barnehage, Jean-Luc Rivière - en mann med lidenskap for peonies, hvis familie har viet seg til å avl og dyrke dem i 160 år, i Drôme-regionen av Frankrike. Rivière-familiens pionerinnsamling har en ekstraordinær palett av nyanser.

Ta på L'Occitane Pivoine Flora Beauty Milk:

Å, jeg elsker bare denne skjønnhetsmelken og elsker å ringe og behandle den på den måten bare i stedet for å kalle det en lotion. Det er også en god stemningsforsterker, så det sitter pent på sidebordet på sengen min. Morsomt, jeg vet, men jeg elsker å holde det i nærheten, slik at jeg kan nå det hver gang jeg har lyst til å skjemme bort huden min. 😀 Samlet gir det god hydrering og fuktighet i huden min, og den har himmelsk, yummy og ren duft som jeg bare elsker!

Det er litt på den rennende siden konsistensen klok og forsvinner uten noe snev av olje eller fett i huden. Dispenserdekselet er virkelig en fordel som sikrer at riktig mengde produkt kommer ut.

Fordeler av L'Occitane Pivoine Flora Beauty Milk:

  • Himmelsk, yummy duft.
  • Bare et lite beløp er nok for en enkelt bruk.
  • Praktisk, brukervennlig emballasje.
  • Gir god fuktighet.
  • Ikke fettete.

Ulemper med L'Occitane Pivoine Flora Beauty Milk:

  • Ingen unntatt å være på den dyre siden.

Fargeprøver:

Som du kan se, har den litt løpende konsistens. Det etterlater seg en vannaktig følelse i halvblandet tilstand, som jeg elsker spesielt for somre.

Vil jeg tilbakekjøp L'Occitane Pivoine Flora Beauty Milk?

Ja, uten tvil.

L'Occitane Shea Fabulous Serum L'Occitane Almond Milk Concentrate L'Occitane Almond Delicious Paste L'Occitane Almond dusjolje L'Occitane Grønn Te Solid Parfyme Tinn: Verten L'Occitane håndgel og håndkremer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: