Chambor Powder Matte Lipstick: Pink Devil

Jeg vet at jeg har blitt dårlig slått av disse pigmenterte, myke, kremete, matte leppestifter som jeg begynte å samle veldig sent på. Ærlig, jeg har blitt slått av disse fra det tidspunktet jeg så proppene på IMBB for lenge siden. Siden da har jeg gjort notater om hvilke nyanser jeg vil ha, men på en eller annen måte stoppet aldri på Chambor-telleren.

Nå, etter å ha varmet opp til Chambor mye mer, har jeg kjøpt disse skjønnhetene og prøvd å bli forelsket i sine fløyelsete myke øyenskygge med en spinkel pakking, som mange av dere klaget på min anmeldelse av "Glødende Jorden", men kan ' Ikke hjelp, men elsk dem!

Disse pulvermatte leppestiften er en-stop-butikk for matte elskere, jeg vil fortelle deg hvorfor. Disse har et så godt utvalg av nyanser fra hver fargefamilie som jeg er overrasket over hvordan de kan imøtekomme til rød, oransje, rosa, mauve, koral og brun elskere samtidig. Jeg fantaserer med å ha akkurat dette spekteret i sin helhet og har en matchende nyanse hver dag fra dette og aldri må flytte til noen annen ikke-matt leppestift.

Jeg tror at matte lepper er en klassiker, og vi kan aldri styre dem ut. Når det gjelder disse leppestifter, er disse legendariske som de har eksistert lenge, har gått gjennom en prisstigning på 50 rupees og fortsatt elsket så mye at selv ikke-matte elskere vil prøve.

Fargeprøver:

Denne spesielle rosa er en veldig blå-basert rosa, det er en mauvey rosa, ikke den myke girlyrosaen vi alltid har i vårt sett. Skyggen ligger veldig nært til "Rose Fantasie" -skyggen jeg gjennomgikk, og jeg tror jeg valgte denne over "Rose Fantasie" en som rosen er en lysere og litt rosa. Denne er en mauve-versjon av det og en liten perkier også og løfter opp ansiktet mer enn det. Rose Fantasie er rosa og denne fortsetter å være mauve.

Tekstur som du alle vet er tykk, kremaktig, pigmentert, myk, fløyelsaktig, petal myk og tykk. Nå foreslår jeg seriøst på bare ett lag av dette, fordi to lag kan få leppene dine til å føle seg tørre, urolige, kakefulle og se ut som om leppene dine har sprukket. Ett lag er så tykt og pigmentert at de mest pigmenterte leppene blir dekket med det.

Den varige kraften er minimum tre timer og fades vekk og jevnt.

Jeg elsker å bruke dette til enhver rosa og gå med en rosa rødme og myke øyne. Dette kan se veldig sofistikert for kontoret også. Jeg tror det kan ikke se så bra på gulfarget hud.

Dette tørker ikke ut leppene i det hele tatt i ett strøk, men to strøk kan være veldig kakete. Gå lett på mengden du bruker fordi du som sådan har mer enn 4 gram der 😛

Siste ord:

Dette området er et matt elskers paradis. Skyggen er veldig pen mauvey rosa, myk, pigmentert, kremaktig og langvarig; alt jeg trenger fra en leppestift koster 450 rupees!

Chambor Powder Matte leppestift-14 nyanser Chambor Moisture Plus leppestift - 307 Cherry Plus Chambor Silk Touch Lipstick No 610 Silke Pop Chambor Virkelig Varig Lipstick Shade No. 906 Truly Pearl Revlon Matte Lipsticks er min nye kjærlighet Colorbar Velvet Matte leppestift - Diva NYX Soft Matte Lip Cream i San Paulo Faces Canada Satin Matte Leppestift i skyggen Cordovan Chambor 152 Brique Rose Revlon Super Lustrous Lipstick i Coral Berry Estee Lauder Pure Color Lipstick Coral Fantasy Chambor Coral Reef Chambor Powder Matte leppestift Desert Rose Chambor Powder Matte Lipstick - Tender Chestnut 7 MAC Pink Lipsticks Photos, fargeprøver 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: