Khadi Herbal Face Wash Neem

Hei damer! I dag skal jeg vurdere Khadi urte ansiktsvask Neem variant. Jeg har oljeaktig kombinasjonshud (T-Zone oljeaktig). Så, mens du surfer gjennom online shopping portaler dette produktet fanget min fancy. Ingrediens listen og det faktum at neem er bra for acne gjorde meg kjøpe denne. Også det faktum at produktet er fra Khadi herbals, var også en annen grunn for kjøpet. Nå hopper du på produktbeskrivelsen. Flasken har liten informasjon om det, så jeg samlet detaljene på nettet. Produktbeskrivelse: Khadi Herbal Neem Face Wash er en urteformulering som vanligvis fjerner urenheter og forhindrer kviser. Beriket med neem olje og tea tree olje.

Veiledning til bruk: Fuktig ansikt, bruk en liten mengde neem ansiktsvask. Arbeid opp skum i en sirkelbevegelse. Vask av og klapp tørr. ingredienser: Neem Oil, Teatree Oil, Wheatgerm Oil, Aloevera Base Q.S. Jeg er ikke sikker på om det er hele ingredienslisten eller listen over aktive ingredienser. Pris: INR 120 for 210 ml. Holdbarhet: 3 år Ansiktsvask er tilgjengelig i to andre varianter: Sandeltre og den andre har ikke noe spesielt navn.

Snakker om emballasje av ansiktsvask, emballasjen er ikke noe fancy, men du kan egentlig ikke forvente for mye til denne prisen. På en eller annen måte liker jeg den enkle flasken. Ansiktsvask kommer i en plastflaske som ser gjennom, slik at du kan vurdere når produktet er i ferd med å fullføres. Emballasjen, selv om den er enkel, er solid. Jeg vil fortsatt ikke kalle det en reisevennlig flaske siden den kommer i stor mengde. Jeg kunne ikke engang finne en mindre flaske for samme ansiktsvask på nettet.

Hetten er litt vanskelig å jobbe med, og jeg synes det er litt vanskelig å betjene. Flasken har flip open cap som noen ganger er litt vanskelig å åpne. Sammenligner den med andre Khadi urteprodukter som er vurdert på IMBB, har opplevelsen med flaskeflasken vært den samme.

Ansiktsvask er lysegrønn i farge og er ikke veldig rennende. Også ansiktsvasken lunder godt og er i stand til å rense ansiktet perfekt godt. Det gir meg en knirkende ren følelse. Bare en liten mengde er nok for hele ansiktet. Jeg har brukt ansiktsvask i mer enn en uke, og nesten hele flasken er fortsatt igjen. Så denne flasken kommer til å vare meg lenge.

Den grønne fargen på ansiktsvask har fungert som en annen attraksjon i å gjøre kjøpsbeslutningen. Det minner meg om neem og tea tree olje som nevnt i ingredienslisten. Lukten er litt overveldende, men varer ikke lenge. Faktisk minner dette også meg om alle ingrediensene nevnt i listen. Ansiktsvask fungerer godt for å fjerne sminke spor også.

Fordeler av Khadi Herbal Face Wash-Neem

• Fornuftig priset • Stor mengde til slutt • Rengjør ansiktet perfekt • Ingen skadelige ingredienser • Lang holdbarhet

Ulemper med Khadi Herbal Face Wash-Neem

• Lukten er litt overveldende • Bortsett fra dette kan jeg tenke på ingen

Endelig dom Ansiktet vasker fungerer ekstremt godt for fet, akne utsatt ansikt. Det hjelper med å fjerne sminke spor også. Hjelper å holde olje unna i nesten 8-10 timer, som er mer enn nok for meg. Denne flasken kommer til å vare meg i alderen. Men jeg er sikker på at siden ingen annen ansiktsvask hjelper meg med å holde olje borte fra huden min så lenge, vil jeg definitivt kjøpe denne igjen.

Khadi Herbal Face & Body Wash Sandeltre og honning Himalaya Neem Face Wash vs ren og klar skumende ansiktsvask Grunnleggende Ta Face Wash med Omega-3 Everyuth Naturals Neem Face Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: