Baylis og Harding overbærende kroppsmørk

Hei folk! 😀

Hvilken kjedelig helg dette kommer til å bli! Jeg skulle komme til Delhi for å handle, handle, SHOP! Men college folk annonserte en annen test på mandag, ugh !!! Så, nå er jeg fast i Meerut, tenker på å handle, men absolutt ute av stand til og nei, ikke anbefaler online shopping. Jeg har lyst til å gå ut for noen ekte shopping.

Uansett, hvordan har du det? I dag vurderer jeg Sweet Mandarin og Grapefruit Body Butter fra Baylis og Harding. Og nå blaber jeg. 😀

Produktbeskrivelse:

Slapp av og nyt deg med dette luksuriøse, søte mandarin- og grapefruktkroppen. Behandle og fukt huden med Sweet med ekstrakt av vitaminer A, B & C.

Min erfaring med Baylis og Harding Overbærende Kroppsmørk:

Min kusine fikk dette som en gave til meg fra Storbritannia fordi hun vet at jeg elsker badeprodukter. Og gutt, elsker jeg henne for dette! Det er en ganske god kroppssmør. Vel, det er faktisk et falsk krav. Det er en ganske god kroppslotion. Selv om det kalles kroppssmør, er det ikke så fuktighetsgivende i vintrene.

Den kommer i et gjennomsiktig plastrør med et gyldent deksel på, veldig stilig emballasje. Den har et skruehettelokk. Selv om det er litt uhygienisk, har jeg ingen problemer med det. Kroppen "smør" er veldig lett og lett å bruke. Det blir lett absorbert i huden, uten hvitaktig støping. En liten mengde går langt. Jeg har brukt dette dabba siden sist sommer tenker jeg.

Den har en fantastisk lukt. Du kan lukte en fin, ren mandarin med en liten peppermynte lukt. Ikke den kvalmende typen skjønt. Lukten forblir på meg i ca 2-3 timer. Den fuktighetsgivende er bra for vanlige og oljeaktige mennesker. Vil ikke anbefale dette for tørr hud. Det virker ikke egentlig når jeg bruker dette på vintrene.

Pros av Baylis og Harding Overbærende Kroppsmørk:

  • Søt vanedannende lukt.
  • Flott emballasje.
  • Anstendig fuktighet.

Ulemper med Baylis og Harding Overbærende Kroppsmørk:

  • Tilgjengelighet, jeg har ikke funnet dette i India! : /
  • Ikke dyp fuktighetsgivende.

IMBB Rating:

3.5/5

Kroppsbutikken Kakaosmørkropp Kroppsmørk Kroppsbutikken Satsuma Kroppsmørke og såpe Body Shop Aqua Lily Body Lotion Body Shop Body Butter Duo Kroppen Butikk Moringa Kroppsmørk Kroppshandelen Shea Kroppsmørk Kropps butikken Wild Cherry Puree Body Lotion The Body Shop Lychee Blossom lanserer i India Body Shop Dewberry Bath og Shower Gel + Body Lotion Kroppsbutikken Pink Grapefrukt Kroppsmørk Kroppshandelen Kakaosmør Hånd og Kropp Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: