Stila Kjærlighet ved First Blush Palette Cheek Color

Hei skjønnhetene,

I dag vurderer jeg en av mine favorittblushes. Dette er like søt som Legerens Formula Happy Booster Blush. Etter å ha sett anmeldelsen om Happy Booster Blush fra Legerens formel, var jeg på jakt etter en lignende rødme som Legerens formel er ikke tilgjengelig her. Dette søket endte med denne søte lille glassboksen kalt "Love At First Blush."

Produktbeskrivelse:

Stila Love At First Blush er en palett av slitesterke nyanser av rosa blushers. Bruk hver for seg eller bland sammen. Disse luksuriøse blushers er infundert med subtil perle shimmer. Med det mikrofine pressede pulveret gir kinnene en fløyelsaktig overflate og en subtile hint av naturlig utseende farge.

Emballasje og pris:

Tilgjengelig i alle oppstartsbutikker over hele Storbritannia; Jeg kjøpte den på nettet.

Pris:

12 GBP.

Holdbarhet:

12 måneder.

Den kommer i en søt glasspalett med pannen imponerende preget med endearing hjerter.

ingredienser:

Talc, sinkstearat, aluminiumstivelseoktylsuksinat, dimetikon, polyester-3, syntetisk voks, syntetisk fluorflogopitt, bis-diglycerylpolyacyladipat-2, trietylheksanoin, isononylisononanoat, klorfenesin, kaliumsorbat, tinnoksid, tetrasodiumtetta, kan inneholde [+/-] glimmer , titandioksid (ci 777891), jernoksyder (ci 77491, ci 77492, ci 77499), karmin (ci 75470), manganfiolett (ci 77742), rød 28 (ci 45410), rød 7 innsjø som fargestoff.

Veibeskrivelse:

Feie over kinnene for en titt som vil få deg til å rødme.

Mine synspunkter på Stila Kjærlighet ved første blush Palette Cheek Farge:

Jeg er helt forelsket i denne bedårende rødmen. Det er så søt at jeg ikke har lyst til å bruke den, i stedet har jeg holdt den som en samling. Det er en vakker naturlig farge rødme med subtile shimmers. Du kan sjekke utskriftene nedenfor. Den rosa er myk rosa, bubblegum rosa og litt mørkrosa. Pigmenteringen er god. Det gir en sunn glød til ansiktet. Nyanser individuelt kan brukes til å fremheve og markere ansiktet ditt.

Strukturen av rødmen er myk og smelter lett på kinnene for en feilfri finish. Den har en fin farge som fungerer med de fleste rettferdige og mellomstore toner. Varig kraft av dette er ganske bra, det varer meg i ca 5 timer. Samlet sett kan jeg si at jeg virkelig elsker denne rødmen.

Fargeprøver:

Pros av Stila Kjærlighet ved First Blush Palette Cheek Farge:

  • Enkel å bruke.
  • Glatt i tekstur.
  • 3 nyanser i rødskålen.
  • Kan også brukes som høyttaler.
  • Passer til rettferdig og oliven hudtoner, kan ikke oppstå på mørke hudtoner.
  • Full liste over ingredienser nevnt.

Cons av Stila Kjærlighet ved First Blush Palette Cheek Farge:

  • Ikke tilgjengelig i India.
  • Trenger å bestille den på nettet.

Vil jeg tilbakekjøre Stila Love at First Blush Palette Cheek Color?

Jeg har allerede kjøpt to, en for meg og en som en gave til søsteren min.

Min Stila Makeup Shopping Stila Mineral Matte Øyenskygge Nanda Devi Stila Lip Glaze Kitten Stila Kajal Eyeliner - Smoky Quartz Stila i hagen øye skygge paletten Kroppsbutikken Elsker ETC Eau De Parfum ELF Studio Lip Stain First Date Coastal Scents Professional 10 Blush Palette Inglot Eyeshadow Palette og MAC Melba Blush - Haul! Slank Blush Av 3 Palette - Gresskar Slank Makeup Blush av 3 Flame Review, Swatch, FOTD Lakme Fantasy Collection Cheek Artist MAC My Paradise Cheek Powder BH Cosmetics 10 Fargekamouflage og Concealer Palette Revlon Plump Sexxxy Lip Farge i Honey Kiss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: