Faces Glam On Lipstick - Silken Peach

Hei alle sammen!

Det har vært litt tid siden jeg har skrevet en anmeldelse. Jeg blir veldig opptatt med arbeidet om sommeren, så jeg hadde ikke tid til å bruke på internett. Jeg tok avreise i en uke fordi jeg skjønte at huden min ble tynt solbrent og det var i verste tilstand. Jeg var også veldig stresset og huden min så veldig livløs som var da jeg bestemte meg for å gå til spa behandling og virkelig trengte noen parlor aktiviteter. Jeg jobber med noen "dyreforskning og omsorg" slags organisasjoner deltid (selv om jeg må dedikere min tid og jeg bunk college nesten 3 dager i uken for det som jeg elsker det jeg gjør). Så, jeg må vandre i naturen for forskning og ting på grunn av hvilken huden min blir lett skadet. Jeg gikk for shopping for å ta litt tid og kjøpte mye kosmetikk igjen, jeg trakk! 😀

Jeg var på jakt etter en fersken leppestift og jeg kjøpte Faces Glam On Lipstick i Silken Peach.

Pris:

499 / - INR for 4 gram.

Jeg tar på ansiktene Glam på leppestift - Silken Peach:

Ansikter Glam på leppestift i Silken Peach er en nydelig peachy-brun type leppestift. Det er mer av brun enn fersken på leppene. Fargen er veldig vakker og det passer til de fleste indiske hudfarger. Tekstur er veldig kremaktig og glir lett på leppene. Pigmenteringen er veldig god. En swipe gir mye dekning som jeg elsker. Jeg var ute etter å kjøpe leppestifter fra Go Chic-serien, da de var mye billigere, men da jeg sammenlignet leppestifter fra "Go Chic" og "Glam On", fant jeg at "Glam On" leppestifter var mye jevnere og mer pigmenterte og kremaktig og jeg foretrukket derfor Glam On-serien.

Damen på Faces-butikken sa at det ville holde seg oppe i 8 timer, og at det ville overleve måltider også, men det er ikke sant. Jeg har alltid sett etter svært pigmenterte og lange oppholdslipprodukter fordi jeg ikke kan fortsette å bruke sminke mens jeg er på jobb. Jeg får neppe sjansen til å gjøre touch ups eller noe, så jeg søker etter langvarig sminke. Dette har unnlatt å tilfredsstille meg som det holder bare i 4 timer og det overlever ikke helt måltider. Det overfører til briller og ting som det er kremaktig i tekstur.

Det legger seg ikke i fine linjer på leppene, og jeg finner det nok fuktighetsgivende på leppene. Dette er den typen skygge jeg føler de fleste indiske kvinner ville elske. Jeg bruker den med min MAC Lip Erase under og intensiteten av den brune blir deretter redusert. Jeg elsker fargen som dukker opp når du bruker Lip Erase.

Totalt sett er det en fin leppestift. Jeg har ikke noe problem med tekstur eller pigmentering. Det er mange nyanser i dette området å velge mellom. For prisen vi betaler, er kvaliteten på leppestiften veldig bra, og jeg har derfor ikke noe problem å shelling ut 500 dollar.

Velg en nyanse du liker fra dette området, og prøv det, jeg er sikker på at du vil elske den. Det eneste som sannsynligvis skuffer meg, er oppholdsstyrken og det faktum at det slags overføringer, men til de fleste som ville være ok.

Fordeler av ansikter Glam On Lipstick - Silken Peach:

  • Flott pigmentering i en svep.
  • Veldig glatt og kremaktig i tekstur.
  • Kvaliteten på produktet er ganske bra for prisen som er betalt.
  • Ganske mange nyanser å velge mellom.
  • Fuktighetsgivende på leppene og legger seg ikke i fine linjer.
  • Jeg føler at Silken Peach ville passe de fleste indiske hudfarger.

Ulemper med ansikter Glam On Lipstick - Silken Peach:

  • Jeg skulle ønske at oppholdskraften var mer.

IMBB Rating:

4/5.

Ansikter Kosmetikk Blush Light Thulian Pink Faces I-shine Eyeshadow Review, fargeprøver, EOTD Faces Minerals Eye Shine Trio Beechwood 01 Anmeldelse Maybelline Color Sensational Lipstick Totally Toffee Review, Swatch MAC Cosmo Lipstick Review, fargeprøver, FOTD Maybelline Color Sensational Lipstick Fatal Red Review, Swatch, FOTD Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær MAC Diva Lipstick Review, bilder, fargeprøver Maybelline Color Sensational Lipstick Pink Petal Review, Photos and Swatches MAC Midi Mauve Lipstick Review, fargeprøver, FOTD Maybelline Color Sensational Lipstick Varm meg opp fargeprøver og bilder 5 Chanel Rouge Coco Lipstick Mademoiselle Dupes Revlon Colorburst Lipstick-Peach Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Sugar Honey Review, Stikkprøver Chanel Rouge Allure leppestift Genial Chanel Rouge Coco Lipstick Chanel Coquette Rouge Allure leppestift Review, Swatch, FOTD Maybelline leppestift stryker: Watershine, fukt ekstreme, farge sensasjonell Maybelline Watershine leppestift Illamasqua Flare leppestift Bilder, fargeprøver, FOTD Streetwear Satin Glatt Lipstick - Mokka Brown Faces Canada Glam på leppestift i Shade Gothica 31 Peach Lipsticks for alle hudtoner Revlon Colorburst Lip Butter - Peach Parfait

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: