Peplum Alert!

Peplum: En flared ruffle festet til livet av en jakke eller bodice.

En vell av designere utstillet Peplum i sine samlinger for vår / sommer 2012. Denne vakre silhouetten popularisert i 1940-tallet og 1980-tallet er tilbake med et smell og kan løfte opp noen garderobe. Det finnes en rekke måter du kan bære på denne varme trenden! Hvis du har en topp med peplum detalj, kan du koble den med denims for et uformelt utseende, en mini skjørt for et flørtende kveldsutseende, en maxi skjørt for et lat ettermiddag utseende eller et par sequined shorts for en glam night look. Mulighetene er endeløse! Denne vakkert strukturerte plagget ser bra ut på nesten alle kroppstyper fordi den kutter midjen på rett sted og fokuset forblir på hoftene. Mitt råd ville være å ha det på peplum i garderoben din fordi denne trenden er her for å bli!

Badgley Mischka Mark Badgley og James Mischka viste trenden i vakre lin, shantung og brokade. Disse rike stoffene gir klærne et kongelig utseende. Jeg vil gjerne se noen rock denne trenden med noen tunge, tradisjonelle indiske tilbehør. Jeg tror det ville være en kamp laget i himmelen!

Cushnie et Ochs Carly Cushnie og Michelle Ochs viste derimot denne trenden med en mørk og edgy twist. Deres metallplatte peplum-antrekk ser ut som noe ut av fremtiden. Jeg elsker den svarte lærpeplum jakken! Det kan konvertere noen til en rockstar!

Givenchy Det er ingen tvil om at Ricardo Tisci gjør de mest fantastiske klærne. Denne vårsommeren fokuserte designeren på fin skreddersy og kom opp med en samling som ser upåklagelig når det gjelder passform og kutt. De eksotiske materialene som brukes til å lage ensembler, gjør utseendet enda mer spennende og slående.

Jason Wu Jeg tror den rosa peplumskjørtet og peplumbluse med fjærdetaljer er til å dø for! Hvor søtt er de! Jason Wu woos oss igjen med en interessant og slitesterk samling. Ville du ikke eie alle disse brikkene? Og hva synes du om de lyse korallippene? Jeg tror de er en vinner hele veien!

Valentino Et snev av peplum ble sett på Valentino rullebanen også. Det gjennomsiktige, myke stoffet gir antrekket et veldig mykt utseende som er nyskapende for denne trenden.

Vera Wang En fin utseende samling av Vera Wang! Hun fashioned peplums på en slik måte at de var avtakbar! Hvor utrolig er det! Den nydelige fallskjermen - silke brukes til lag under ser så pen og eventyr som! Jeg tror jeg skal gråte! Slike skjønnhet!

YSL Det var bare ett peplum-utseende på YSL-bane, men det var sterkt når det gjaldt farge og styling. En sleeveløs peplum topp med en formell svart bukse skaper et hardt utseende. Vær oppmerksom på dette når du klær deg på ditt neste viktige møte hvor du må gjøre et inntrykk!

Zac Posen Zac Posen tar Peplum er formidabel. Han ga enda mer strukturert til den allerede strukturerte silhouetten og kom opp med dette vinnende blikket i en lyst - verdig nyanse av grønt. Elsker fargen og antrekket!

Så det var din bane nedgang i trenden. Håper du likte de fabelaktige plaggene. Jeg tenkte på å legge ut noen street style bilder for å gi dere en bedre ide om hvordan du kan innlemme denne trenden i hverdagen din.

Er du klar til å gå på Peplum-veien? Fortell!

Bilder høflighet 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,8

Lancome Ombre Absolue Palette Intemporel Smoky Lancôme Ombre Absolue Eye-Shadow Quad-Divine Hold Bourjois Ombre Stretch Eyeshadow Bleu Nuit Irise Review, EOTD Color Block Fashion: Trend Alert Velvet kjoler: Velvet Fashion Trend Gensere Kjoler: Hvordan Stil en Gensere Kjole DIY T-skjorte Skjære ideer Monsoon Fashion Trends Color Block Fashion: Trend Alert Vil du ha på deg disse mote trender? Skadelige kvinner mote trender 4 morsomme mote trender å prøve denne sesongen Vil du ha på deg disse mote trender? Bizarre Mote Trender fra hele verden 5 Bizarre Makeup & Fashion Trender 2010 Velvet kjoler: Velvet Fashion Trend Militærmote Trend Wear Frisyre Trender for 2011 Helt Dameklær: Mote Trend Mote Trend: Nerd Glasses Stilguide: I mote alltid Topp 8 Smink Trender fra New York Fashion Week Fall / Winter 2010 Fashion Must Haves for sommeren 2011 Saree Bluse Design Ideas

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: