Max Factor Max Effect Gloss Cube: Hot Aubergine 12

Produktbeskrivelse:

Med de nye Max Effect Lip Gloss-kubene trenger leppene aldri å være blanke igjen. Glansen vil gi ekstra gnist til sminkeutseendet ditt, natt eller dag. Leveres med 10 sexy spennende nyanser å velge mellom, inkludert fantastiske navneskygger som Hot Aubergine, Glam Rose og Vibrating Raspberry.

Pris:

Rs. 475

Jeg tar på Max Factor Max Effect Gloss Cube: Hot Aubergine 12

Denne glansen kommer i en liten firkantet bunnpakning med en plasthett som er svart i fargen. Røret er gjennomsiktig og lar fargen på glansen vise seg gjennom. Emballasjen er veldig slank og praktisk, jeg liker virkelig emballasjen.

Glansens konsistens er veldig bra. I motsetning til andre glosser er det ikke klistret i det hele tatt. Max Factor lip gloss gir rik fuktighet til leppene, du kan enkelt hoppe over leppebalsam hvis du har på deg denne Max Factor gloss. Den inneholder svært små glimmerpartikler, og den beste delen er at det er nesten umulig å spore de glimmerpartiklene.

Jeg er ikke en lip gloss person, faktisk er det heller ikke en leppe glans eller en leppe farge, det er noe i mellom de to. Jeg er helt forelsket i denne glansen. Det gir en naturlig glans og naturlig utseende til leppene. Fargen avgjør ikke i de fine linjene i leppene. Det er et veldig anstendig produkt med anstendig pigmentering og oppholdsstyrke. Det forblir i mer enn 3 timer, men for en glans tror jeg det er en god oppholdstid. Kanskje det vil vare lenge hvis du lagrer det tungt.

Fargen er i brun tone, det ser veldig naturlig ut på leppene. Fargen er en svært sofistikert, som er en myk brun og når den påføres på lepper gir et super naturlig utseende.

Fordeler med Max Factor Max Effect Gloss Cube: Hot Aubergine 12

  • Tilgjengelig i 10 vakre nyanser.
  • Bor på strøm.
  • Veldig fuktighetsgivende.
  • Passer alle hudtoner.
  • Gir et naturlig utseende til leppene.
  • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
  • Emballasje.
  • Tekstur.

Ulemper med Max Factor Max Effect Gloss Cube: Hot Aubergine 12

  • Mengde, det er ikke nevnt, men fortsatt føler jeg det mindre.

IMBB Rating:

5/5.

Dette er et høyt anbefalt produkt. Jeg elsker bare fargen, tekstur, emballasje, forbli kraft, pigmentering, alt er bare "wow!" Jeg tenker på å prøve flere farger fra dette området.

Lip swatch, med en enkelt fargeprøve.

Etter 3 timer:

Maxfactor Natural Minerals Foundation Max Factor Color Adapt Foundation MaxFactor Age Renew Foundation Maxfactor Pan Stik Foundation Blush: MaxFactor Miracle Touch Creamy Blush Review, fargeprøver Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation Maxfactor Lipfinity Lip Color & Gloss Review, fargeprøver, applikasjon Max Factor Silk Gloss (Shimmer Gloss) Bilder, fargeprøver Lakme Lip Gloss L'oreal Glam Shine Lip Gloss Moon Crystal Review, fargeprøver Bad og kroppsarbeid Liplicious Lip Gloss Sheer (Black Cherry) L'oreal Glam Shine Reflex Lip Gloss Bilder, fargeprøver 8 Pink Lip Gloss Photos, stikkord Maybelline Color Sensational Lip Gloss Photos and Swatches Revlon Matte Eyeshadow Venetian Blue og Aubergine Revlon Colorburst Lip Gloss i Aubergine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: