NYX Auto Eye Pencil i trekull

Hei alle sammen!

I dag vurderer jeg NYX Auto Eye Pencil i Charcoal, som er en fin farge for en smokey eye look. Jeg har ikke store store øyne (faktisk er øynene mine som en elefant, små små pytter i et stort landskap: /). Så, hvis jeg gjør et røykfylt øye og bruker dyp, svart kajal på vannlinjen, forsvinner øynene mine bare i ingenting! Så, dette er min "røyke øye kajal", det gir definisjon uten å gi harde grenser.

Produkt detaljer:

Ta ditt utseende til et helt nytt nivå av vakre ved å understreke øynene dine med denne rike, intense, langvarige eyeliner-blyanten! Den kremete tekstur av NYX Auto Eye Pencil gir intens pigmentering mens den fukter. Det er en snurre-stil eyeliner og trenger ikke å bli skjerpet.

Pris:

Rs. 325.

Min erfaring med NYX Auto Eye Pencil i trekull:

Jeg bruker vanligvis ikke blyant linjer fordi de slenger, men dette er veldig mykt og glatt. Jeg elsker fargen, det er fargen på regn, skyer 😀 Som jeg sa tidligere, gir den definisjon til øynene mine uten å se ut som jeg har på seg noe kajal i det hele tatt. Jeg er den typen person som elsker sminke, men vil ikke se ut som om jeg har gjort noe sminke. (Jeg er ingeniør som jobber i industrisektoren, tenker fabrikker og planter, ingen ønsker en ferdig dukke i en slik setting: P.) Selv kolleger min alder tror at din intellekt og beslutningskapende evner er på en eller annen måte omvendt proporsjonal med mengden leppestift du har på: /. Det er trist, men jeg må leve med det. De fleste av mine favorittprodukter er subtile, lavpigmenterte ting.

Så, hvis du er som meg, vil du elske denne skyggen også. Det er helt IKKE smussikkert. Den frelsende nåde er det faktum at den smusser bort uten å mørke nabostanden, det er ingen panda øyne: yahoo:

Pros av NYX Auto Eye Pencil i trekull:

  • Glider lett, slenger ikke.
  • Flott for røykfylt øyeutseende.
  • Fint, uttrekkbart hus.
  • Fornuftig priset.
  • Vannlinje sikker.

Cons av NYX Auto Eye Pencil i trekull:

  • Ikke smuss i det hele tatt. Det tok et bilde av hånden min etter at jeg gned av linjen, men det var ikke noe å se, så jeg postet ikke bildet.
  • Jeg tror ikke det kan brukes til øvre lash linje (jeg har ikke prøvd skjønt), det kan trekke seg.

Endelig dom på NYX Auto Eye Pencil i trekull:

Jeg har det bra med dette produktet, sannsynligvis vil kjøpe i forskjellige farger. Jeg har ikke noe imot min kajal slites av gradvis, så lenge det ikke gir meg panda øyne. Dette er ikke en langdrakt, smudgeproof liner, men det smelter i det minste ikke for å gi panda øyne! Jeg tror det er greit for college wear / office wear, definitivt ubrukelig hvis du går ut for en fest, etc!

IMBB Rating:

3.5/5

NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul NYX Jumbo øye blyant i svart bønne NYX Myk Matte Lip Cream Antwerpen, Addis Abeba Foto, Stearinlys NYX-boks med Smokey Look Collection (S114) NYX Studio Perfekt Primer NYX Lip Creams i Stockholm og Tokyo

NYX Jumbo øye blyant i svart bønne Estee Lauder Artist Eye Pencil Soft Smudge Black NYX Jumbo Eye Pencil Yoghurt Review, fargeprøver Faces Kosmetikk Long Wear Eye Pencil Review, Swatch, EOTD Streetwear Metal Eyes Eye Pencil Shade 'Silver Fôr' Elle 18 Stylz Eye Pencil Colorbar jeg glir øye blyant

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: