Kjære skjønnheter,

Jeg er tilbake med en annen liner anmeldelse, men denne gangen er det en hvit liner! Siste måned på mitt besøk til Beauty Center her i Pune var jeg på utkikk etter en god hvit liner. Jeg vet at NYX jumbo blyant i hvitt skal være bra, men den gangen var den ikke på lager på nettsider. Ærlig talt har vi egentlig ikke mange muligheter når vi kommer til hvit liner så da SA viste meg dette, tok jeg umiddelbart det!

Hvite linjer har blitt et raseri siden mange YouTube-guruer begynte å bære disse for å skape øynene sine! Jeg har sett så mange youtube sminkegurus som har enten hvite eller kjøttfarvede farger for å få øynene deres til å vises store og brede!

Selv om jeg ikke har veldig små øyne, men på grunn av strukturen i ansiktet mitt og mørke sirkler ser de ut til å være veldig små og dype rotte! Jeg kjøpte denne liner for å hjelpe meg å få øynene mine til å virke store og brede, så gjorde det rettferdig? La oss finne det ut!

For å være ærlig er dette det første kjøpet fra Coloressence-merkevaren, og jeg har aldri hørt om dem før noen måneder tilbake. De har ganske stort utvalg av produkter, alt fra kakeforinger til øyenskygge blyanter etc! De har også et stort utvalg av stiftelser og ansiktsprodukter, rett fra primere til pannepinner, til kremfunnstolpe etc! Så ganske imponerende katalog! Liner unngår ikke imponere meg mye!

Pigmenteringen er god, men ikke så stor, jeg må gå på det minste noen ganger for å få den fargekampen. Dessuten er det ikke veldig kremaktig som vi er vant til med Faces n Colorbar-merker, men samtidig er det ikke vanskelig eller grovt å jobbe med. Jeg har ikke brukt den som en øyeskygge base, men ikke sikker på hvordan det vil gå som det ikke er kremaktig, slik det lett kan smusses. Oppholdsstyrken er ikke stor, den forblir på øynene mine i maks 5 til 6 timer, hvoretter den forsvinner helt! Jeg har kontakter og det har aldri irritert øynene mine i det hele tatt, så det er trygt. Også den komplette ingredienslisten hvis nevnt på blyanten.

Slik ser det på meg. Det er en god liner for startere, men def ikke et must for meg!

Pros: - - Svært få selskaper i India har en hvit liner - Mengden med hensyn til prisen er ganske god - Veldig rimelig @ 150 INR - Liner er myk, men ikke kremaktig nok til å være flekker - Tilgjengelig på mange nettsider

Ulemper:- - Oppholdspulver er ikke imponerende - Selv om det er mykt, men jeg elsker den kremete tekstur mer - Kan ikke brukes som eyeshadow base

Vurdering: - 3,5 av 5

Over alt er ok for meg, og det kan være bra for nybegynnere som ikke ønsker å investere i dyre, hvite liner, men def det er ikke et must.

Fargestift Lipsticks Coloressence Aqua Base Makeup Coloressence Compact Powder Beige Coloressence Color your Spirit Blusher Coloressence Satin Eye Shades: Blå nyanser Coloressence Liquid Lip Color - Maroon Dust Kajal: Oriflame Beauty Kajal Eye Liner / Coloressence Bridal Kajal MAC Sheen Supreme Lipstick Bare igjen Eyetex Supreme og Starlet Kajal L'oreal Paris Elnett Satin Hairspray Supreme Hold MAC Sheen Supreme Lipstick Collection Info Ambika Pillai flytende eyeliner Revlon Colorstay Liquid Liner (Twinkle) Bilder, fargeprøver Victoria's Secret Brilliant Glitter Liquid Liner VOV flytende eyeliner Colorbar Color Intense Liquid Liner Bilder, fargeprøver Daglig skjønnhetstips: Slik bruker du flytende eyeliner Rimmel Liquid Eyeliner og Rimmel Pencil Eyeliner NYX Liquid Eye Liner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: