Nina Ricci L'eau du Temps Eau De Toilette

Nina Ricci parfymer er ren magi og fortryllelse. I dag vil jeg se på den begrensede utgaven variasjonen på den ikoniske Ricci duften "L'air du Temps." Denne Eau de Toilette har blitt kalt "L'eau du temps" av motehuset.

Nina Ricci Perfumes er en unik samling av luksuriøse parfymer. Deres delikate blomsterdukker er designet for den elegante, evige kvinnen, med en vridning av modernitet. L'eau du temps ble lansert av motehuset i 2006. Det er en Eau de Toilette og koster derfor mye mindre enn eau de parfum eller Espirit de Parfum. Eau de Toilette inneholder rundt 5-10% parfyme konsentrasjon mot Eau de Parfum, som inneholder rundt 10-20% og Espirit de Parfum, som inneholder rundt 15-40% parfyme konsentrater. Prisen avhenger naturlig av mengden av parfymeekstraktene som brukes.

Hva Nina Ricci har å si om L'air Du Temps og sin Toilette Variation L'eau du Temps Den legendariske designerparfymen L'air Du Temps ble født i en kreativ og gledelig ånd i 1948. Den perfekte harmonien til en fortryllende eliksir, symbolet på femininitet og evig ungdom. De symbolske verdiene til L'Air du Temps forblir universelle: Fred, Renhet, Frihet og Kjærlighet. L'Air du Temps er også luften vi puster, stemningen i øyeblikket, refleksjon av hver tid. L'Air du Temps er et uovertruffen øyeblikk av følelser, og det er L'eau de temps og hele spekteret.

Dens duft er definert som "floral Spicy". Denne friske og tidløse duften er en unik kombinasjon av kontraster. Det legendariske samspillet med krydret nellike og gardenia er subtly prikket med rose og jasmin fra Grasse og kjærtegnet med sandeltre og iris for enda mer sensualitet. En duft av følelser, L'Air du Temps utstråler en mystisk kraft av forførelse. Dens duft blander seg i hver kvinnes personlighet for å bringe ut hennes sensuelle sjarm og raffinement.

"L'Air du Temps er et lite olfaktorisk mirakel", sier Robert Ricci.

En av nettstedene har følgende å si om "L'eau de temps"

• En mild og munter duft inspirert av vann • Klar, gjennomsiktig, frisk og glitrende • Øverste notater av mandarin oransje, rosa pepper, bergamot, koriander, svart currant • Midlertidige notater av gardenia, nelliker, jasmin, tuberose, ylang ylang • Basisnotater av moské, gult, georgisk tre

Den vakre flasken fanger duften i, en duft som er citrus og krydret. Legg merke til aromaene av mandarin, appelsin og bergamot, solbær, pepparkorn og koriander. Sammen skaper de en fantastisk duft.

Om produktet

Mengde: 3,3 FL.OZ./100 ml.

PRIS: Mens L'eau de temps er priset til rundt $ 70, er EdP L'air de temps priset til $ 90 for samme beløp. Forskjellen i pris skyldes tydelig forskjellen mellom EdT (eau de Toilette) og EdP (eau de Parfum).

ingredienser: Alkohol denat., Duft (parfume), vann, linalool, alfa-isometylionon, benzyl-saucylat, limon, butylfenyl metylpropinal, heksylkanal, farenesol, hydroksykitronell, benzylbenzoat, etylheksylmetoksykinnamat, butylmetoksydibenzolymetan, geraniol, etylheksylsalisylat, citronellol , citral, benzylalkohol, kumarin, BHT, isoeugenol.

Pakken:

"En parfyme er et kunstverk, og objektet som inneholder det må være et mesterverk", sa Robert Ricci og denne fra Nina Ricci egentlig er. De omfavnende duene er over Edens Hage som sprer budskapet om glede, liv, kjærlighet og fred. Signaturblomsten av L'air du temps, Gardenia, blir fremmet her igjen sammen med nellike, jasmin, tuberose og iris. "En parfyme er nært knyttet til bilder som inspirerer drømmer. Dens flaske hjelper med å visualisere duften og utløser fantasien. Skjønnhet, kvalitet og raffinement av disse originale stykkene består av en unik samling i tråd med den fineste franske tradisjonen av prestisje parfyme kunst og skapelse. Hvert stykke er håndlaget ved hjelp av tradisjonelle krystallproduksjonsteknikker: polering, kutting, sand-etsing for å få effekt av gjennomsiktighet, jordstopp, etc. "Krystallflasken er designet av Lalique som har designet mange andre ikoniske parfymer også.

Hva Nina Ricci L'eau du Temps betyr for meg:

Flaskens skjønnhet ligger i den fantastiske fargekombinasjonen av blå og hvit og forbedret av den søte, eksotiske gule skyggen av EDT. Den utsøkte utformingen av de to fuglene twirled sammen videre gjør sterkere budskapet om kjærlighet, romantikk, liv og fred som toiletten og 1948-parfymen står til. Det er en flaske kan være dyrt i seg selv og kan lagres som et kunstverk selv når sprayen er over.

Hvorfor vil du elske Nina Ricci L'eau du Temps:

• Hvis du ikke har råd til en parfyme, kan du få EdT til en lavere pris og nyte gleden av å ha et NR. • Emballasjen er virkelig fantastisk og utsøkt. • Edt beholder sin lukt lenge. Selvfølgelig, ikke prøv å sammenligne den med beholdningskraften til en EdP, men for en EdT gjør det en utmerket jobb. • En fantastisk duft som er citrusaktig, krydret og floral. Du kommer til å elske det. • Lukten som flasken er frisk og forfriskende. Bruk den hele dagen eller om natten, med mindre du vil ha noe veldig sterkt for natten.

Hvorfor du kan tenke før du kjøper Nina Ricci L'eau du Temps:

• Forskjellen mellom EdT og EdP er rundt $ 20 eller Rs.1000. Så ville mange foretrekke å gå for parfymen i stedet for EdT. • Den inneholder alkohol. Jeg vet ikke om det er dårlig kvalitet, men mange, spesielt i India, vil kanskje ikke bruke den. Jeg kan bare ikke finne noen andre ulemper.

Min vurdering: 4/5.

Vil jeg kjøpe det igjen? Hvis jeg har en pengekrem, kan jeg kjøpe dette. Ellers vil jeg prøve parfymen, og hvis jeg har mye penger, vil jeg kjøpe begge 😛

Skål til å lukte bra alltid,

Anveshi 

Elizabeth Arden 8 Hour Cream Skin Protectant Elizabeth Arden's Red Door Eau De Toilette Spray Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray Hvordan velge riktig parfyme Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Salvatore Ferragamo Incanto Charms Parfyme Nina Ricci Kjærlighet i parfyme i paris Ikke vær Delicious Parfyme Salvatore Ferragamo subtil parfyme for kvinner Jean Paul Gaultier Sommer Alkoholfri Parfyme Paco Rabanne Ultraviolett parfyme for kvinner Slik bruker du parfyme Clinique Happy in Bloom Parfyme Info Parfyme: Clinique Happy for Men and Women Review Gucci misunn meg parfyme Eau d'Hadrien Av Annick Goutal Parfyme Avon Enkel og varm solskinn Eau De Cologne

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: