Yves Rocher Deodorant Jardins Du Monde i Aloe Vera

Hei damer

Jeg var aldri en fan av roll-on deodorant av en eller annen grunn, men etter at jeg kjøpte denne Yves Rocher deodorant, har jeg prøvd en Nivea deodorant som jeg ikke likte i det hele tatt. Det gjorde ikke noe som en deodorant skal gjøre. Prisen på denne deodoranten er 4,50 $ og kan kjøpes i butikken eller online. Så vidt jeg vet, inneholder ingrediensene ikke noen sterke kjemikalier, for eksempel ingen alkohol. Selv emballasjen er laget av resirkulerbart monomateriale.

Det skal ikke etterlate spor av deodoranten på klærne dine, og du lukter frisk i 24 timer. Jeg husker med Nivea en, det varte kanskje i noen timer før jeg begynte å svette. Denne en skjønner imidlertid underverk. Det holder meg faktisk luktende bra i 2 dager!

Jeg bruser vanligvis hver dag, men noen ganger kan jeg gjøre det to dager uten dusjing og lukten er så fantastisk! Hvis du liker aloe vera, så kommer du til å elske dette! Det lukter virkelig frisk, ren og yummy. Den har den perfekte deodorant duften etter min mening.

Du har 6 måneder til å fullføre denne deodoranten. Jeg har hatt dette i 3 måneder, og jeg har omtrent en tredjedel av deodoranten igjen. Jeg antar det betyr at du vil mest sannsynlig fullføre den før 6 måneder er oppe.

Jeg begynner å like Yves Rocher mer og mer, bare den ene solbrenneren jeg ikke likte.

Pros fra Yves Rocher Deodorant Jardins Du Monde i Aloe Vera:

  • Lukter så bra.
  • Beste deodorant jeg har brukt hittil.
  • Lukt varer i minst 2 dager.
  • Ikke etterlate spor på klærne.
  • Tørker raskt.
  • Emballasje er resirkulerbar.
  • Prisen er veldig rimelig.

Ulemper ved Yves Rocher Deodorant Jardins Du Monde i Aloe Vera:

  • Jeg kan ikke finne noen bortsett fra at det kanskje ikke er tilgjengelig overalt.

Siste ord på Yves Rocher Deodorant Jardins Du Monde i Aloe Vera:

Dette er min favoritt deodorant jeg noen gang har brukt. Det er økonomi vennlig og ingrediensene er ikke tøffe i det hele tatt, pluss det vil få deg til å lukte bra i 24-48 timer. Hva annet vil du ha? Den perfekte deodoranten og jeg elsker det!

Ta vare på xoxo.

Yves Rocher Bronze Nature Tanning Spray Yves Rocher Ming Shu fuktighetsgivende parfymert kropps lotion Yves Rocher Moisturizing Cream Lipstick Brun Chocolat Yves Rocher Vanilla Eau de Toilette Adidas Natural Vitality Deodorant Spray Garnier Deo Minerals Extra Whitening Deodorant Adidas Pure Lightness Deodorant Eva Dual Fragrance Deodorant Choco Vanilje Dove Go Fresh Anti-Perspirant Deodorant Nivea Whitening Deodorant Spray Naval Herbals Aloe Vera Gel Moisturizer Naturens Essens Aloe Vera Gel Baba Ramdev Aloe Vera Gel FabIndia Aloe Vera Under Eye Gel Oriflame Aloe Vera & Arnica Extract Soothing Pure Gel Carex Aloe Vera Antibakteriell Hånd Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: