Hvis dere husker innlegget mitt på Min største haul, vet du at jeg har massevis av ting fra sveitser i fjor, spesielt produkter fra Catrice og Essence! Begge disse merkene er apotek merker og har rimelig priset produkter med god kvalitet!

I dag vurderer jeg en øyeskygge fra Essence Happy Hour Metallic Effect Eyeshadow i 30. Det er en nydelig turkisblå farge! Denne fargen er min favoritt favoritt !! En bekjennelse å gjøre, om 7 til 8 år tilbake, hadde jeg faktisk en garderobe full av turkise farge klær rett fra Tees til Kurtas til Salwar Kameez Sets til Saree! Når jeg ser noe i denne fargen, smelter hjertet mitt ut og jeg ender opp med å kjøpe den

Kommer tilbake til denne øyeskyggen, det er virkelig en fin farge som passer alle hudfarger spesielt rettferdig til middels. Pigmenteringen er stor og holder seg på øyelokkene uten primer i opptil 4 til 5 timer, så med en primer vil det definitivt bli lenger! Tekstur er ikke veldig glatt som mac og inglot seg, men litt pulveraktig, men ikke chalky! Når det påføres vått, forblir det på lengre varighet, og pigmentering er også høy! Også det blander bra så ingen problemer der borte.

Disse kommer i super slank emballasje som er ganske fin! Øvre lokket er transparent og dermed kan du enkelt identifisere øyeskyggen fra utsiden. Gryten inneholder 2,5 gms produkt og utløpsdato er 24 måneder, som er ganske rimelig!

Fargeprøver: -

Som du kan se er finishen veldig metallisk og ikke i det hele tatt matt eller skinnende! Når det er blandet pent, gir det perleffekt som ikke ser OTT i det hele tatt.

Jeg elsker å para dette med en gylden øyeskygge! Det ser nydelig ut. Her er en EOTD, pls unnskyld det uklare bildet .. Jeg prøvde så hardt, men bildet var ikke bra nok i det hele tatt 🙁 Bad pic day!

Pris: - 4 til 5 sveitsiske franc ca.

Vurdering: - 4 ut 5

Siste tanker:- Jeg vil absolutt anbefale disse som de er flott alternativ for nybegynnere som meg! Ekstremt rimelig og god kvalitet! Så hvis du er på en tur i Europa, ikke glem å heie disse!

Det eneste problemet jeg ser er tilgjengeligheten da disse bare er stift i EU bare 🙁

Håper du alle likte denne anmeldelsen, og hvis du har noen spørsmål, gi meg beskjed i kommentarfeltet

Inntil i morgen ..

Naturens Essence Gold Facial Kit Naturens Essence Lacto Tan Clear Veet Suprem 'Essence Hårfjerningskrem Essens Øyenskygge: Pretty Funky 31 Neutrogena Fine Fairness Essence Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Tips og Toes 24 x 7 Langvarig Lip Gloss Duo L'Oreal Paris UV Perfekt Langvarig UVA / UVB Protector SPF 50 Lotus Herbals FloralStay Langvarig Lip Color SPF 10 Pink Mink Chambor Eye Shadow Trio (Bronze) Inglot Freedom System Eyeshadow Refill AMC 63 NYX Eyeshadow Base i Pearl ELF Mineral Eyeshadow Primer vs Coastal Scents Eyeshadow Primer Matte Elf Duo Eye Shadow Cream Berry Mix ELF Studio Cream Eyeshadow Tinn NYX Jumbo Eyeshadow Pencil Vs Våt n Wild Idol Eyes Cream Shadow Pencil Estee Lauder Stay-in-Place ShadowCreme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 19 2019