Av Tanya Arora

Hvor mye elsker vi våre tresses! Vi bruker så mye av vår tid, penger og innsats i å vaske og pleie håret vårt. Men til tider, til tross for all anstrengelse, ser vårt hår fremdeles ikke ut som nydelig som vi vil ha det til. For å oppnå sunt og tykt hår må du sørge for at du slutter å gjøre disse 8 daglige feilene.

1. Bruk av feil kam

Mange ganger føler vi at vi gjør alt riktig, men fortsatt ikke klarer å få de ønskede resultatene. Enten du vinner i en krig eller ikke, avhenger av våpenet ditt. Det er viktig å bruke en kam som passer til hårtype. For langt hår fungerer en padlepensel best; For krøllete og tykke hår virker en tannbørste godt. Kombinerte kammer og vanlige kammer fungerer for alle hårtyper.

2. Detangling i fart

Har vi ikke gjort alt dette? Mens detangling, setter vi press på håret vårt som kan føre til brudd og også forårsake permanent skade på håret. Det er også viktig at vi begynner å løsne fra tipsene som går frem til røttene. Så det er en klok ting å fjerne håret ditt når du har litt tid og tålmodighet. Til da kan du knytte håret opp i en søt rotete bun eller fletning.

3. Overdreven bruk av tørr shampoos

Tørr shampoos er våre moderne frelser. Tørr shampoos er gode hvis de brukes en gang imellom, men hyppig bruk av tørr shampoos fører til at produktet bygger seg opp i hodebunnen. Mens vi antar at tørr shampoos rengjør håret vårt, i virkeligheten absorberer de bare fuktigheten fra hodebunnen. Dette resulterer i tørking av hodebunnen. Tørr sjampo klipper også hårsekkene som fører til hårfall og kan til og med redusere hårveksten.

4. Endre sjampo ofte

Det er en ny sjampo i markedet hver uke som hevder å ha supermaktene til å transformere håret ditt. Jenter, det skjer knapt og selv om det gjør, ikke hver uke. Ofte skiftende sjampoer kan forårsake alvorlig skade på håret ditt. Ifølge eksperter kan hyppig bytte av sjampo resultere i en hudtilstand som kalles hodebunnsdermatitt, noe som kan resultere i hårtap og irritasjon i hodebunnen. Yikes!

5. Bruk av alkoholbaserte produkter

Det er av største betydning å sjekke ingredienslisten før du kjøper noe hårprodukt. Alkoholer kan virkelig skjule deg. Alkohol kan være av to typer - enten bra eller dårlig. Noen alkoholer ødelegger håret ditt som propylalkohol, Isopropylalkohol, Propanol, SD-alkohol, Alkoholbeten som de forårsaker frizzy og tørt hår, mens noen alkoholer stiller håret ditt som cetylalkohol.

6. Håndtering av vått hår

Håret ditt er svakest når det er vått ettersom hårsekkene fremdeles er åpne. Håndtering av fuktig hår kan forårsake for mye brudd som resulterer i hårtap. Det er best å vente på håret for å bli helt tørt før styling eller til og med å kaste dem.

7. Stramme frisyrer

Indians er så besatt av langt hår, og hvem elsker ikke langt hår! Våre mormor lærte oss alltid at fletning av håret ville feste hårveksten, men noen ganger kan også mormor ta feil. Braiding håret tett eller binde dem i en tett ponni kan eller ikke øke lengden på håret ditt, men det vil sikkert redusere dens tetthet.

8. Vask før detangling

Mens du vasker håret, beveger disse fingrene fra nord, sør, øst og vest for å rense hver krok og hjørne av hodebunnen. Men å ha tanglet hår mens du gjør det kan føre til alvorlig brudd, og du kan ende opp med å bryte håret ditt mer enn å rense dem. Dermed er det et viktig skritt for å fjerne håret ditt før du vasker dem.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Colorbar Light Coral Ultimate 8-timers opphold Lipstick 8 Natural Hair Packs for sunt hår - DIY Maybelline ColorSensational Velvet Mat Mat 8 10 enkle vanlige vaner som vil skade huden din på lang sikt 5 hår styling feil å unngå på bryllupsdagen din Vanlige feil du kan gjøre mens du retter håret Nighttime Beauty feil å unngå Makeup Revolution London Jeg trenger deg Mono Eyeshadow Gjør ditt langdistanseforholdsarbeid Beware! Disse 8 motefeilene kan gjøre kroppen din kjekke langt tyngre

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: