L'Occitane En Provence Lip Balm - Kakao Flower Review

Hei alle sammen,

I dag skal jeg vurdere en leppebalm av L'Occitane. Etter å ha hørt Rati rave så mye om dette merket, kjøpte jeg ganske mange ting for meg fra samme merke. Jeg må legge til at sjampo og balsam er fantastisk, men leppebalmen viste seg å være ganske dud. La oss ta en detaljert gjennomgang av det samme:

Produkt blir vurdert:

L'Occitane En Provence Lip Balm.

Smak:

Kakaoblomst.

ingredienser:

Hydroksystearic Linolensyre / Olje Polyglyserider-Capryl / Capric Triglycerid, Butyrospermum Parkii (Sheaa) Smør. Helianthus Annuus (Solsikke) Frøolje, Cera Alba, Bivoks, Silica, Theobroma Kakao (Kakao) Frø Utdrag. Parfume, Duft-Tocopherol, Benzylbenzoat, Benzyl Cinnamate (Ingredienser fra økologisk landbruk)

Pris / Emballasje / Mengde:

INR 700 for 15 ml. Den leveres i et sølv-aluminiumsrør med en blå-farget skruehett. Jeg likte ikke emballasjen i det hele tatt, da røret ikke kan legges til leppene direkte på grunn av de skarpe kanter av metallet som brukes.

Min erfaring med L'Occitane En Provence Lip Balm - Kakao Blomst:

Vel, jeg har i begynnelsen nevnt at denne viste seg for å være en dud. Det er en tykk, gjennomsiktig balsam som sprer seg veldig lett på leppene og føles veldig lett som om ingenting ble satt. Det lukter himmelsk av sjokolade og kakao, så det er en godbit for alle sjokoladeelskere. Min 3 år gamle niese er etter mitt liv å sette denne balsam på hennes lepper når hun ser meg bruke dette på grunn av smaken og lukten av sjokolade. Det gir en umiddelbar glans som forblir i 15-20 minutter eller til den tiden du spiser noe, avhengig av hva som er tidligere. Det gjorde ikke mine lepper myke som jeg forventer en leppebalsam fra L'Occitane å gjøre. Dessuten inneholder den bivoks og sheasmør, så det burde vært en velsignelse for leppene. Tvert imot var leppene mine upåvirket. Jeg kan like godt legge til at til tross for slike fantastiske ingredienser, kunne det ikke gjøre noe for mine tørre og hakkede lepper. Jeg hadde til og med det over natten for å teste effekten, men igjen, om morgenen, følte meg ikke leppene myke eller helbredet. Alt i alt er det bra bare for smaken.

Sammendrag av fordeler og ulemper:

Fordeler av L'Occitane En Provence Lip Balm - Kakao Blomst:

  • Lukter og smaker godt deilig av sjokolade.
  • Inneholder sheasmør og biervoks og alle andre ingredienser som er avledet gjennom økologisk landbruk.
  • Bringer en skinne til leppene, men det er igjen for en veldig kort periode.

Ulemper med L'Occitane En Provence Lip Balm - Kakao Blomst:

  • For det første gjorde det ikke mine lepper myke, og det helbredet heller ikke tørrheten.
  • For det andre har jeg betalt et ublu beløp for mengden, så jeg forventer minst noe resultat, men ingenting skjedde i det hele tatt.
  • Det er en begrenset utgave leppebalsam.
  • Emballasje kunne bli bearbeidet.

IMBB Rating:

2 av 5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg L'Occitane En Provence Lip Balm - Kakao Blomst?

Nei det ville jeg ikke.

L'Occitane Shea Fabulous Serum L'Occitane Almond Milk Concentrate L'Occitane Almond Delicious Paste L'Occitane Almond dusjolje L'Occitane Grønn Te Solid Parfyme Tinn: Verten L'Occitane håndgel og håndkremer Min Mini L'Occitane Haul L'Occitane Repairing Conditioner Tørt og skadet hår L'Occitane Tonet Shea Butter Lip Balm - Blackberry- Wild Rose Biotique Lip Balm og Lotus Safe Sun Anti Tan Gel Avon Naturals Lip Balm Jordbær, Aloe & Cherry Biotique Bio Fruit Lightening Lip Balm Maybelline Lip Smooth Color & Care Balm Bilder, stikkord Lotus Herbals Cocomoist Kakaosmør Fuktighetsgivende Lotion Kroppsbutikken Kakaosmørkropp Kroppsmørk Kropps butikken Kakaosmør Fuktighetsgivende pinne Palms kakao smørformel fotmagi Bourjois Flower Perfection Foundation Blomst av Kenzo Eau de Toilette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: