Inglot Freedom System Brow Wax # 573 Anmeldelse

Slik bruker du Pictorial

Jeg har forferdelige penner. De vokser over alt, men ikke i hullene jeg vil ha dem også. Av sent, visste jeg aldri hva god pannevoks og pulver kunne gjøre for meg, og åpenbart Lakme skospolske, svarte øyenbrynpenner var det siste jeg ønsket å prøve. Da så jeg Deepika Padukones øyenbryn og jeg lurte på hvilken kunst eller teknikk som går bak det fordi det ville være nesten umulig å ha øyenbrynshår rett i det nøyaktige stedet du vil at de skal buke eller kurve. Derfor begynte min reise å få bedre browsere i den formen jeg vil ha dem til uten å vente på veksten og noe som ville ramme ansiktet.

Jeg kjøpte denne Inglot Brow Wax for Rs. 300 og de har også noen nyanser. Sjekk ut nettstedet for å se hvilken nyanse som passer best for deg. Jeg har denne brune, fordi svarte øyenbryn kan gjøre deg "Ramleela klar" så å si. Jeg holder fast i brun voks og pulver, vær så snill 😛

Jeg har prøvd gjennomsiktige mascaraer og til og med gamle tannbørster og geler for å holde øyenbrynene på plass, men nå var det på tide å legge til definisjon og ikke bare holdet.

Så jeg vet at vi trenger to ting for det, i utgangspunktet voks og pulver. Og å, ja, vi trenger også en vinklet pensel, hvilken størrelse du er komfortabel med å komme til øyenbrynene, det vil fungere bra. Vega har en som vil være god til forretter. Gel linjer av Maybelline vil også gjøre det bra hvis du vil prøve og de vinklede små børstene ELF gel liners gir vil fungere også.

Deretter trenger du en pannekamme for å lette ut alle klumpete fargene som kan ha blitt akkumulert i prosessen og å fordele fargen på pulveret like. Det er det jeg gjør, og du trenger ikke nødvendigvis å gjøre det også, og sist men ikke minst, bruk et vevpapir for å beskytte kinnene dine mot noe fall ut av det brune pannepulveret,

Inglot brow voks kom til meg i en forfalsket tilstand. Jeg antar det smeltet på vei og konsistensen og tekstur jeg finner litt for løs for meg. Når du sammenligner NYX-gjennomsiktig, kan du se hvor tykk det er, men det gjør det også vanskelig å bruke. Så, jeg vil bare at Inglot-en var litt stiv slik at den ikke vil føles som en gel du vet.

Jeg er veldig fornøyd med fargen jeg fikk, det føles hyggelig og gir litt farge også. Jeg trenger bare å spore den og fylle en brun farge i pannen og kjekke ut og jeg er ferdig. Siden det føles lite lys, fant jeg ut at det holder håret på plass, men fortsatt kunne gjøre en bedre jobb i holdet dersom det var tykkere. Når pulveret fortsetter, er jeg fornøyd med resultatet og hold og fargen også.

Brynene føler seg innstilt i minst 5 timer, men vær forsiktig så du ikke bruker en våt tørke og ta av alt 😛

Siste ord på Inglot Freedom System Brow Wax # 573:

Jeg er fornøyd med voks, ville ønske det var litt tykkere om ikke så tykt som NYX. Det er så verdt å prøve hvis du ikke har en tilpasset farge på voks og pulver. Jeg skal også prøve pulveret i en tilsvarende nyanse.

Inglot Freedom System Round Lipstick Refill # 54 Inglot Eye Shadow Freedom System og min palett Inglot Freedom System Lipstick Palette Inglot Lip Palette Review, fargeprøver (Freedom System) Smashbox Brow Tech Trio i Taupe / Soft Brown Slank Makeup Browsett Mørk Etude House Drawing Eye Brow Benefit Brow Bar Experience Vil du ha på deg dette: Tykk øyeblader / Bushy Brow Look Maybelline Varig Drama Swirl Gel Liner Max Factor Color Elixir Lip Liner - 04 Pink Princess MAC TechnaKohl Liner Graphblack Chambor Blend Eye Liner Pencil - 107 Blå Blend Hvordan lage hårfjerning voks hjemme Veet Klar til å bruke voksstrimler Parafinvoksbehandling for hender og føtter Hip Hop Hair Fjerner voksstrimler: Jordbær

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 04 2020