NYX Girls Round Lip Gloss i Soap Opera Queen

Hei Gorgeous Ladies,

I dag skal jeg gjennomgå en av mine favorittlips, som en av vennene mine ranet fra meg. Dette er en lang ventende gjennomgang. Jeg hadde klikket på bilder langt tilbake, men hadde glemt å ta bildet av leppeprøven, og jeg ventet på å se om jeg kunne få en leppeprøve gjort, men siden det ikke skjer noen gang snart jeg ikke vil kunne møte min venn for de neste 6 månedene, så jeg tenkte på å gå videre med anmeldelsen.

Til alle de som er nye eller ikke vet dette, er NYX-produkter tilgjengelige på smuss billige priser på noen av de internasjonale nettstedene som kirsebærkultur og porkdaisy. Hvis du bestiller ganske mange produkter, og selv om du legger til fraktprisene, er det fortsatt billigere sammenlignet med det vi får her i India.

Alternativt er det online nettsteder basert i India som tilbyr gode rabatter på NYX produkter. Jeg er glad for at indiske e-handelswebsteder lager opp NYX-produkter og tilbyr gode rabatter på dem. Ok damer, så over til anmeldelsen nå.

Så, her går anmeldelsen:

Produktbeskrivelse:

NYX Girls Round Lip Gloss har 36 vakre nyanser for å markere sexy pucker av din. Føler seg myk, langvarig og fargen i flasken hvis fargen på. NYX Girls Round Lip Gloss er et must for alle sexy jenter.

Nyanser tilgjengelig:

Produkt blir vurdert:

NYX Girls Round Lip Gloss i Soap Opera Queen.

ingredienser:

Ceresin, Mineralolje, Polybuten, Pentaerythrityl Tetraisostearat, C18-38 Alkylhydroksystearoylstearat, Hydrogenert Polydecen, Capryl / Caprinetriglyserid, Diisostearylmalat, Polyglyceryl -2 Triisostearat, Silikat Dimetyl Silylat, Tocopherylacetat, Aloe Barbadensis Bladekstrakt, BHA, Fragrance

Pris og antall:

Rundt $ 2- $ 3 for 2,5 ml / 0,085 oz

Ta meg på NYX Girls Round Lip Gloss i såpe Opera Queen:

Jeg finner disse glossene veldig fristende, de lukter yummy og smaker ganske fin 😛 og ser på forskjellige farger, det er en for alle 🙂

emballasje:

Emballasjen er slank, lett å bære rundt og lekkasjebestandig. Den har en doe-fots applikator som velger riktig mengde produkt.

Tekstur:

Det er ikke veldig klissete og leppene mine føler meg ikke tung på å bruke denne glansen. Det er mye glitter i denne nyansen, men for å være ærlig, har jeg ikke noe imot da glitteren ikke er klebrig og passer godt sammen med basen fargen som er lys rosa. Det sprer seg jevnt og føles ikke hardt på leppene mine. Det er ikke for fuktighetsgivende, men tørker ikke ut mine lepper samtidig. Det legger seg ikke inn i de fine linjene i leppene mine.

Farge:

Da jeg så på røret, trodde jeg at dette måtte være en skummel glans, og det ville være altfor høyt, men da jeg sverget det og søkt på leppene mine, ble jeg overrasket over at det ikke var for høyt til tross for den store dosen glitter i den. Når den brukes på dagtid (bare en sveipe), ser glitterpartiklene nydelig ut i sollyset.

Det svimper bort og forlater glitteren bak, men jeg liker det fordi det ikke tømmer ut leppene mine helt selv etter fading og glitteren er fin og ser ikke dårlig ut.

Glitteren er ikke så vanskelig å ta av, en sveipe av bomullspute / klut med sminkefjerner er nok til å rense all gjenværende glitter.

Parfyme:

Den har en saftig, mild, yummy duft som låter lenge etter søknaden.

Oppholdsstyrke:

Den forblir i ca 2 timer uten å spise / drikke, men glitteren forblir på i 3-4 timer.

Pros av NYX Girls Round Lip Gloss i såpe Opera Queen:

  • Et stort utvalg av nyanser.
  • Billig og god mengde.
  • Ikke klebrig.
  • Mild behagelig duft, yummy faktisk 😛
  • Ikke bosette seg i de fine linjene.
  • Grusomhet, ingen testing på dyr.

Cons av NYX Girls Round Lip Gloss i såpe Opera Queen:

  • Noen kan ikke like at det etterlater glitteren etter at glansen forsvinner.
  • Tilgjengelighet i India til en så lav pris er et problem (jeg lette etter runde glosser på tellere, men kunne ikke finne dem).
  • Å holde strøm er tilfredsstillende, men jeg vil egentlig ikke klage for det er for billig, så hei, hvorfor ikke bruke det igjen og igjen, bare en ekstra grunn til å se på deg selv i speilet 😀 😀
Anbefaler jeg NYX Girls Round Lip Gloss i Soap Opera Queen? Ja, hvis du kan takle så mye glitter.

Vil jeg tilbakekjøre NYX Girls Round Lip Gloss i Soap Opera Queen?

Ja, jeg elsket denne fargen.

IMBB Rating:

4,5 / 5 (-0,5 for lav oppholdsstyrke).

Takk damer, håper du liker det.

Bildekilder: 2, 3.

NYX Jumbo øye blyant i svart bønne NYX Myk Matte Lip Cream Antwerpen, Addis Abeba Foto, Stearinlys NYX-boks med Smokey Look Collection (S114) NYX Studio Perfekt Primer NYX Lip Creams i Stockholm og Tokyo NYX Powder Blush Pinched Review, Swatch NYX Blushes og Lipsticks NYX Rouge Cream Blush Review - Naturlig NYX Blush Mokka Review, Bilder, Stikkord NYX Chrome Eye Shadow Mink, Seclude Review, Photos, Swatch NYX Rouge Cream Blush i Boho Chic NYX Doll Eye Mascara Volume NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød NYX Powder Blush Dusty Rose Review, Swatch Jumbo Lip Pencil: Deep Red, Iced Coffee, Soft Fuchsia Jumbo Eye Pencil Yoghurt Review, fargeprøver Round Lipgloss Review, fargeprøver Jumbo Eye Pencil Milk Review, fargeprøver Væske øye liner NYX Soft Matte Lip Cream Antwerp Review, FOTD NYX Lip Lacquer Pot NYX Kosmetikk NYX Round Lipstick Tea Rose Review, Swatch Tinted Lip Spa: Matador og Vintage Mosaic Powder Blush Soft Matte Lip Cream Antwerpen, Addis Abeba NYX Matte Lipsticks i sjokkerende rosa og sommerbris Soft Matte LipCream Antwerp Review, FOTD Matte leppestifter i Perfect Red, Strawberry Daiquiri, Sweet Pink Myk Matte Lip Cream i Instanbul Soft Matte LipCream i Milano Lip Creams i Stockholm og Tokyo Soft Matte LipCream i Amsterdam Lakme Lip Gloss L'oreal Glam Shine Lip Gloss Moon Crystal Review, fargeprøver Bad og kroppsarbeid Liplicious Lip Gloss Sheer (Black Cherry) L'oreal Glam Shine Reflex LipGloss-bilder, fargeprøver 8 Pink Lip Gloss Photos, stikkord Maybelline Color Sensational LipGloss Bilder og fargeprøver YSL Golden Gloss Glimrende LipGloss Burt's Bees Super Skinnende Natural LipGloss Sweet Pink Review, Swatch Avon Glazewear Intense Lip Gloss Review, fargeprøver, bilder Revlon Super Lustrous Lipgloss Colorbar Star Metal Lip Gloss Bilder, stikkord Faces Creme Matt Lip Gloss Peach Pink Review, Swatch, FOTD VOV CANDY Vannskinn LipGloss Oriflame Lip Gloss Berries Oriflame Maxi LipGloss Pink Såpe og Glory Hand Food Hand Cream Lush Lemslip Smørkremsåpe Ansikter Kosmetikk Opera Mauve Blush IMBB $ 300 International Eye Makeup Queen Contest: Oppføring 9

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: