Bollywood's Famous Broken Marriages

Noen sa famously at "ekteskap er gjort i himmelen, men det er torden og lyn!" Jeg tror det var Clint Eastwood, og jeg anbefaler deg å lese flere sitater fra ham, han har mer lesbar, vittig en liners og sitater i hans repertoar 😛 Her er en annen - "ekteskap er gjort i himmelen, men vedlikeholdsgebyrene må betales på jorden." Morsomt, ikke sant? Ja, men noen eventyr ekteskap blir til skummel mareritt for noen. Selv i Bollywood, noen ekteskap som vi trodde ville vare for evigheten, brøt opp for øynene våre, ja, jeg snakker om Hrithik Roshan-Susanne ekteskap som var så perfekt - de fikk hverandres navn tattotet på fingrene, hengivet i hyppige PDA, og virket så forelsket - det var utrolig da de bestemte seg for å dele veier. Her er noen Bollywood-kjendiser med ødelagte ekteskap:

1. Hrithik Roshan-Sussanne: De laget et vakkert par, en perfekt kamp! Ingen vet faktisk hva som forårsaket sprekkene i ekteskapet deres - noen sier ekstramaritære saker, noen trofasthetsproblemer, og flere sladderhistorier blir myntet noen få måneder. Det er enda en snakk om hvordan Susanne krevde 400 crores som alimony fra Hrithik * shock * Selv etter skilsmisse, virker som at disse karene har vært venner og til og med ferie sammen - for godt til å tro, er det ikke?

2. Saif Ali Khan - Amrita:Dette ekteskapet varet i 13 lange år, men da gikk noe galt og Saif Ali Khan er nå lykkelig gift med Kareena Kapoor.

3. Kamal Hassan - Sarika: Dette talentfulle paret ble gift i 1988 og skilt 16 år senere. De har to døtre - Shruti Hassan og Akshara Hassan sammen.

4. Aditya Chopra - Payal Khanna: Rani er ekteskap med Aditya Chopra og mottaket avskåret forlystelse nylig, men Aditya Chopra, YRF Scion var gift tidligere til Payal Khanna i 8 år, men de skilte seg i 2009.

5. Chitrangada Singh - Jyoti Singh Randhawa:Chitrangada Singh har gjort seg kjent som en skuespillerinne av stor kaliber på kort tid. Hennes røde løpevilkår er også mye omtalt. Hun giftet seg med golfspilleren Jyoti Singh i 2001 og hennes ekteskap varte for 16 13 lange år.

6. Rajesh Khanna - Dimple Kapadia: Dimple Kapadia etter at hennes super vellykkede debut inngikk ekteskap med den daværende superstjernen Rajesh Khanna i 1973. De fikk aldri lovlig skilsmisse, de var ikke sammen i lange år.

7. Karisma Kapoor - Sanjay Kapur: Karisma Kapoor giftet seg forretningsmann Sanjay Kapur etter hennes berømte breakup med Abhishek Bachchan. Ekteskapet deres varer i 11 år og de ble skilt i 2014. Det var rapportert at extramarital flings av Sanjay Kapur hadde forårsaket sprekkene i ekteskapet.

8. Aamir Khan - Reena Dutta: Jeg leste et sted som Aamir Khan faktisk hadde spilt med Reena Dutta for å bli gift. Ekteskapet deres varet i 16 lange år og deres skilsmisse var minnelig og uten bitterhet. De forblir hjertelige med hverandre selv nå.

9. Kalki Koechlin - Anurag Kashyap: Den talentfulle Kalki Koechlin gjorde debut med Anurag Kashyap's Dev D og fortsatte med å gjøre minneverdige filmer som YJHD. Hun giftet seg med Anurag Kashyap i 2011 og skilte seg minnelig to år senere.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Bollywood skuespillerinner uten sminke Topp 5 Bollywood-filmer for moteinspirasjon Bollywood Stars Travel Style Bollywood skuespillerinner i Anarkali Bollywood skuespillerinner i Saree Bollywood skuespillerinner i Anarkali Bollywood Style Eye Makeup For Små Øyne 8 Bollywood skuespillerinner med nydelig hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: