Kjære skjønnheter,

Håper dere alle hadde en flott og avslappende helg! I dag skal jeg vurdere et produkt som jeg bruker siden siste 26 år! Ja, du hørte det riktig! La meg begynne i begynnelsen, da jeg var ca 2 år gammel under et besøk på min masi-plass, kom min mor å vite om hennes slektning som sto overfor alvorlig hårfjerningsproblem .. i ayurvediske termer kalles det "undri". Folk som lider av undri utvikler flekker på hodet på grunn av alvorlig hårfall. Denne slektningen til min mor hadde gått nesten skallet !! Og hun ble foreskrevet denne håroljen for hennes hårfall! Omtrent et år senere da moren så henne igjen, hadde hun fått alt håret tilbake. Fra den dagen begynte hun å bruke denne håroljen til hele familien vår. Selv om jeg har blitt velsignet med rett hår helt fra begynnelsen, takk til moren min for hennes strålende svart hår og til pappa for hårvolum 😛 Jeg tror denne håroljen har virkelig hjulpet meg til å bevare og vedlikeholde håret mitt som gjør dem tykke og skinnende!

Cantharidin hårolje kommer i forskjellige størrelser og er ofte lett tilgjengelig hos enhver medisinsk butikk. Det produseres av bengal kjemikalier. Samtalen sier "Superfine Hair Toiletry", nydelig parfymert og gyldenfarget olje for bevaring og vekst av hår ". Som nevnt tidligere har jeg brukt denne håroljen siden jeg var 2 år gammel! I skoledagene måtte vi håret vårt og den eneste gangen håret mitt ikke ble oljet, var søndag da jeg pleide å vaske håret mitt med aritha og shikakai pulver! Til tiende år dette var prosedyren jeg har fulgt uten noen unntak, og håret mitt var 10x ganger tykkere enn de er i dag! Ja dette er ikke overdrivelse, selv om det kan føles så! Infact min mor pleide å spøk rundt at hun fikk spondylitt på grunn av å kamma håret vårt hver dag: sidefrown: ja, jeg vet det !!

Men etter å ha blitt med på college på grunn av forurensning og dårlig kosthold, pleide jeg å stå imot konstant hårfall. Jeg hadde prøvd alt rett fra mandelolje til ricinusolje til medisiner etc! ikke virkelig jobbet. Også på samme tid ble jeg diagnostisert med lavt hemoglobin som førte til enda mer alvorlig hårfall. Det eneste som fungerte for meg var konstant bruk av dette hårfallet og mintophårfallsløsningen som jeg alltid har foreslått her på IMBB. en snart!

Nei jeg sier ikke ved å bruke dette håret olje håret ditt faller vil stoppe umiddelbart. Vi står overfor hårfall på grunn av flere grunner! Det beste er å først komme i kontakt med en derma og sjekke ut vårt jerninnhold. Det kan være andre grunner som forurensning og hormonelle endringer! Men med vanlig bruk av denne håroljen blir håret ditt forhindret i ytterligere skade, og det hjelper også med å regrowere håret ditt raskere! Igjen ikke forvent å se resultatene over natten, for medisiner til arbeid kan være for hår eller øyne eller hud det tar minst 3 måneder å vise effektene! Så ha tålmodighet!

Også riktige spisevaner er også ekstremt viktige! Inkluder grønne, grønne grønnsaker i kostholdet ditt, rik på jern og kalsium! Med tillatelse fra din derma kan du også inkludere en hvit tablett for håret ditt. Sist drikke mye vann! Det er enkelt nok, selv om du har mye rik på næringsstoffer, hvordan transporterer kroppen disse næringsstoffene til forskjellige deler av kroppen vår? Ja gjennom vann! Så drikk minst 2 liter vann hver dag! Inkluder også nøtter i kostholdet ditt som mandler og valnøtter! Veldig bra for hud og hår!

Følg dette for minst en måned og se resultatene for deg selv. Prøv alltid å bruke en mild sjampo som ikke striper av hårets naturlige fuktighet.

Pros: - -> Hjelper i ny vekst av hår -> Hjelper med å opprettholde og bevare det eksisterende håret mot forurensning og skadelig kjemisk -> Duften er ikke for sterk og veldig mild -> Gjør egentlig ikke håret ditt ekstremt fet som ricinushårolje, faktisk er det ganske lett! -> På lang sikt vil håret ditt bli tykt og langt! Jeg er et levende bevis på det 🙂 -> Lett tilgjengelig og rimelig!

Ulemper:- -> Beklager, kan ikke tenke på noen

Vurdering:- 5 av 5 !!!

Pris: - 38 R for 100 ml

Håper denne anmeldelsen har hjulpet alle de som står overfor hårfall, hvis du trenger mer info, skriv ned nedenfor i kommentarene, og jeg vil gjerne hjelpe deg!

Endelig nedenfor er bildet mitt av min nåværende hårsituasjon. Bildet nedenfor ble tatt ca 1 time etter at jeg hadde hodet badekar og forrige natt hadde jeg søkt på denne håroljen!

Til neste gang .. ta vare på 🙂

Blossom Kochhar's Almond Under Eye Cream En dag på Ishwar Blossom Kochhar Day Spa-Del 1 Blossom Kochhar's Aroma Magic Hand Cream (Hånd Softner) Blossom Kochhar's Almond Moisturizing Lotion AromaMagic Mineral Glow Scrub Aroma Magic Grape Fruit Face Wash Rensing, toning og fuktighet med AromaMagic Blomstrer kokos Aromamagic Citrus Bath Gel & Rose Essential Oil 11 skjønnhetsapplikasjoner av olivenolje

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: