Jeg har vurdert Chanel neglelakkene her og her

Pris : Rs 1450 / -

Dette er bilder og fargeprøver av alle Chanel neglelakkene jeg eier for øyeblikket. Glad søndag alle sammen. 🙂

Chanel Black Satin: Det er rent kremaktig svart. En sveiper og den ser ganske jevn og ugjennomsiktig ut. Jeg liker fortsatt å gå for to strøk for å få den rike kremete og skinnende glansen.

Chanel Rose Cache Nail Polish 521 er en nøytral beige rosa. Det gjør bare fingrene dine se lenger og renere ut. 😀 Meget sofistikert. Det trenger minst 2 lag for å bli helt ugjennomsiktig på negler.

Chanel Blue Boy er en gråblå, ikke-skinnende kremfargefarge. Går uten strekk og en frakk er alt du trenger for å få full dekning på spiker.

Chanel Blue Satin 461 : En rik duro krom prussian blå med blå shimmers i den. Du trenger minst to strøk av det.

Chanel Dragon Le Vernis 475: Min mest favoritt rød nagelmaling noensinne. Sjekk flere bilder HER

Chanel Graphite 529: Et nydelig metallisk sølv. Flere bilder HER

Chanel juni 539 Le Vernis : En veldig fin kremaktig ferskenfarge. Det kan gå streaky og du trenger minst to strøk av det for å få den feilfri finishen.

Chanel Paradoxal 509: Jegs en duo krom lilla taupe. Men når du legger på flere frakker av neglelakk, ser det ut som mer taupe enn lilla.

Chanel Particuliere: Jeg elsker denne. Det er kremaktig finish taupe brun.

Chanel Peridot 531 : Det er en duo krom golden khaki spiker maling. Veldig metallisk.

Chanel Rose Exuberant 519: En veldig pen rosa. Jeg føler at det er en veldig vanlig farge og vil være lett tilgjengelig i alle merker. Jeg liker det fortsatt.

Chanel Rouge Noir: Dette begynte bokstavelig talt min kjærlighet til Chanel neglelakk. Jeg looooovee eRouge Noir. Det er en nydelig burgunder. Elsk det både på hender og føtter, men dette er mer av vinter- og kveldsfarge.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 20 2020