Colorbar Lip Pot - Forever Pink

Tilbake til IMBB etter en pause! Det var bare en annen shopping dag ute med en nær venn av meg. En plutselig plan for å kjøpe en ny leppestift slo oss og vi var i butikken uten bestemte merker i tankene. "Spent" er ikke det eksakte ordet da jeg så den nye Colorbar-telleren. Vi på Cochin, Kerala, er ikke heldige nok til å se dette merket på kosmetiske butikker. Etter en liten intro til min venn om Colorbar-merket, dro vi mot den hyggelige jenta på telleren. De søte, lille leppepottene fanget vår oppmerksomhet, og det var virkelig vanskelig å velge blant de mange nydelige nyanser! Til slutt valgte vi begge de samme skyggen, "Forever Pink", og her er anmeldelsen av det samme.

Produktbeskrivelse:

Skjem bort leppene dine med denne herlig sirupagtige leppefarge, pussete og våte; det optisk plumper leppene dine til en sexy, myk pout du vil bli avhengig av!

Slik søker du:

Linj leppene med lip liner og applicer leppefarge med en leppebørste for rikere utseende.

Bonus Tips: Dab det med fingrene på leppene for øyeblikkelig nydelig utseende.

Pris:

495 INR for 6 gm.

ingredienser:

Octyl-palmitat, Bivoks, Candellila-voks, Carnaubavoks, Octyl-metoksy-kanelat, Lanolinolje, c12-15 Alkylbenzoat, Caprylkaprikriglyserid, Jojobaolje, Hydrogenert polyisobuten, Sheasmør, Propylparaben, Butylert hydroksyltoluen, E-vitamin, Fenyltrimetmikon, Godkjente farger, Parfyme.

Min erfaring med Colorbar Lip Pot - Forever Pink:

Å være helt fornøyd med kjøpet i butikken selv, kunne ikke stoppe meg fra å prøve det når jeg kom hjem. Jeg dabbed det med fingrene og skyggen var rett og slett fantastisk! Det gir en slik kremaktig, glatt følelse til mine vanligvis tørre lepper. Jeg hadde denne tvil om sin oppholdsstyrke siden det var ekstremt fuktighetsgivende, men alle slike tvil ryddet da jeg hadde på seg det en gang mens jeg gikk ut og det forblir lenge på leppene! Det glir på leppene som en drøm, og målingen er rik og sexy, akkurat som selskapet hevder, og ja, jeg blir avhengig av dette.

Dette er bare perfekt, du bruker det etter å ha lindret leppene eller bare dab med fingrene, så lett! Dette er min første leppepotte og den har stjålet mitt hjerte. Hatter av Colorbar!

Pros av Colorbar Lip Pot - Forever Pink:

  • Ekstremt fuktighetsgivende, dette kan tilskrives tilstedeværelsen av naturlige ingredienser som Jojoba olje, Shea Butter, etc., som er godt kjent for deres fuktighetsgivende egenskaper.
  • Rik fargeutbetaling.
  • Langvarig til tross for å være blank.
  • Glider glatt over leppene og er lett å påføre.
  • Praktisk, ikke nødvendig å bruke leppebalsam under den eller gloss over den.
  • Søt emballasje.
  • Tilstedeværelsen av oktylmetoksy cinnamate som en ingrediens, som er mye brukt i solkrem som ville skjerme leppene fra UV-stråler.
  • Skyggen "Forever Pink" er nydelig for daglig bruk samt festslitasje, avhengig av applikasjonsintensiteten.
  • Prisen er forsvarlig for kvaliteten og kvantiteten den tilbyr, dette er en kremaktig leppestift + glans kombinasjon; nettovikt 6 gm i motsetning til 4,2 gm alminnelig leppestift.

Slik ser leppepotten på leppene mine:

Cons av Colorbar Lip Pot - Forever Pink:

  • Kunne ikke finne noen!

Så, hva merket hevder, leverer det, og jeg vil absolutt anbefale dette til alle! Selv min venn er ekstremt fornøyd med kjøpet, dette er hennes aller første Colorbar-produkt.

IMBB Rating:

4/5

Her er en titt som jeg spilte nylig med leppepotten, men med et tynt lag med Maybelline Color sensasjonell i skyggen "Crazy for Coffee" under.

Colorbar Makeup børster Colorbar Shimmer Magic Baked Blush, E / S, Bronzer Photos, Strikker Colorbar Væskeavhengighet Leppestift Karamell Mauve 6 Colorbar Color Intense Liquid Eyeliner-bilder, fargeprøver Colorbar Lip Pot 009 Pink Velvet Colorbar Lipsticks-kolleksjon og -prøver Colorbar Lip Pot Photos, stikkord Colorbar Lip Pot Coral Crush MAC Painterly Paint Pot Bobbi Brown Cabo Coral Pot Rouge for Lips & Cheeks Review, Swatch, FOTD MAC Groundwork Paint Pot MAC Cham Pale Paint Pot, Eye Shadow Quad NYX Lip Lacquer Pot Avon Feeling Fresh Satin Anti Perspirant Bare Naturals Blushes - Pink Peach Glow & Rosey Posey

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: