Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Styrkende Conditioner

Garnier Fructis Silky Straight Range ble utgitt mer enn en måned siden, og dette er min andre gjennomgang av serien. Jeg har allerede vurdert sjampoen her på IMBB. Produktet som blir gjennomgått her, er Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Styrkende Conditioner.

Silky Straight Range lover å forvandle ujevn, uhåndterlig hår til silkemykt hår med aktivt fruktkonsentrat i deres taming-system. Jeg ønsket å prøve dette sammen med serumet også, men kunne ikke finne det. Jeg kan til slutt kjøpe den på nettet. Et merkelig faktum er at det ikke er noen informasjon om dette produktet på Garnier India-nettstedet.

Navn på produktet:

Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Styrkende Conditioner.

Koste:

Rs. 130 for 180 gm.

Holdbarhet:

3 år

Produktbeskrivelse:

 • Forvandler ujevn, uhåndterlig hår til silkemykt hår.
 • Langvarig effekt.
 • Taming-systemet nærer håret for å gjøre det mykt, glatt, frizzfritt og skinnende.
 • Gir hvert nivå av hår med forsterkende aktiva som bidrar til å styrke håret fra innsiden og forbedrer glans på utsiden.
 • 5 ganger sterkere hår.

Jeg tar på Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Styrkende Conditioner:

Balsammen leveres i en standard Garnier Fructis Green ugjennomsiktig flaske med bunnåpning. Det er et klistremerke på forsiden av flasken som viser Frøken Jungli før og etter bilder.

På baksiden av flasken forklares 3-trinns taming-systemet som forventes å ta seg av alle dine grove og krøllete hårproblemer. Det utdyper også på hva "Active Fruit Concentrate" faktisk inneholder og fordelene.

Bruksanvisningen skal skylles godt etter shampooing, påfør balsam langs lengden på håret til tips, la det stå i 1-2 minutter og skyll grundig. De anbefaler å bruke med Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Shampoo.

I henhold til deres anbefaling og for å se om tamingsystemet var virkelig effektivt, brukte jeg dette med Garnier Fructis Silky Straight Shampoo. Jeg gjorde akkurat som de sa, bare etter påføring, kjempet jeg gjennom håret mitt med en tannkam for å sikre at alle hårstrenger ble belagt. Produktet har samme type fruktig, fersken-duft som sjampo og er litt tynnere i konsistens sammenlignet med balsam av andre merker. Jeg trengte litt mer enn vanlig å dekke håret mitt. Et poeng jeg la merke til er at mens jeg skyller ut de fleste balsam, mister jeg litt hår, men det skjedde ikke med denne balsam. Denne funksjonen alene vinner mange poeng fra meg!

Etter lufttørking fant jeg håret mitt veldig lett å pusse med nesten ingen tangles i det hele tatt! Det var mye jevnere og litt skinnere også. Når det gjelder "sett det rette" krav, tror jeg ikke at en sjampo eller balsam kan faktisk rette håret, så jeg forventer ikke mye på den fronten. Det forlot heller ikke mye av en duft.

Den andre dagen, håret mitt var ganske mykt å berøre og lett å pusse gjennom, selv om det ikke var så glatt som den første dagen. Likevel virket frizz og fly-aways å oppføre seg selv. Jeg kan ikke være så sikker på å gjøre håret mitt 5 ganger sterkere med denne balsammen, men kanskje langvarig bruk over en periode av måneder kan gi litt mer innsikt i det.

Dette produktet fungerer ganske bra med sjampoen i samme område. Jeg antar at serumet ville fullføre prosessen og gi en endelig, ferdig berøring til håret mitt. Kan ikke vente å prøve den ut!

ingredienser:

Vann, Cetearylalkohol, Beentrimoniumklorid, Niacinamid, Sukkerrør Utdrag, Dodecene, Tridecet-6, Klorhexidindihydroklorid, Poloksamer 407, Limonene, Camellia Sinensis Blad Utdrag, Linalool, Benzyl Salicylat, Amodimetikon, Isopropylalkohol, Appelsinfrukt Ekstra, Pyridoksin HCI, Cetyl Esters, MethylParaben, Citronsyre, Citronellol, Cetrimoniumklorid, Sitronskillextrakt, Lauryl PEG / PPG-18/18 Meticon, Hexyl Kanel, Duft (C32610 / 2)

Fordeler med Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Styrkende Conditioner:

 • Lett tilgjengelig.
 • Fornuftig priset.
 • Lang holdbarhet.
 • Effekten varer i minst to dager.
 • Håret er skinnende og jevnere.
 • Håret er veldig lett å børste; det var knapt noen tangles selv på den andre dagen.
 • Frizz og fly-aways styres litt.
 • Meget mindre hårtap under kondisjonering og skylling.

Ulemper med Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Styrkende Conditioner:

 • Ekstrem fruktig lukt.
 • Inneholder parabener.
 • Trenger litt mer produkt enn andre merker.
 • En liten reduksjon i effekt fra den andre dagen og utover.
 • Ikke sikker på styringseffekten (som synlig fra kortvarig bruk).

Kjennelse:

Dette er et kjøp jeg er ganske fornøyd med, men min dom er basert på ytelsen til denne balsammen i forhold til balsamene til andre merker, og ikke i henhold til produktkravet. Påstandene om å sette håret rett og gjøre det 5 ganger sterkere virker for langt hentet. Tilstedeværelsen av parabener er et stort minuspunkt.

Ville jeg kjøpe Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Styrkende Conditioner Again?

Sikkert!! På utkikk etter serumet også!

IMBB Rating:

3.75/5.

Garnier Fructis Silky Straight 24/7 styrke sjampo Garnier Fructis Fall Fight Fortifying Shampoo Garnier Fructis Styrkende Serum Garnier Fructis Colour Last Oil Replacement Hvordan lage hår Silkeaktig Livon Silky Potion Pixi Endless Silky Eye Pen No.1 Black Noir Pantene Pro V Glatt og silkeaktig balsam Maybelline SuperStay 24-timers 2-trinns lip farge - kanel opphold Lakme Sun Expert Sunscreen Agurk Citrongress SPF 24 Matrix Biolage Fortetherapie Intensiv Forsterkende Masque Sally Hansen Styrking av Formula Polish Remover Fab India Aloe Vera Protein Conditioner Biotique Bio Watercress Frisk nærende Conditioner L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Sjampo og balsam for skadet hår: Spør IMBB Støvler Seawood Conditioner Avon Advance Techniques Moisture Smooth Smoothing Conditioner The Body Shop Rainforest Shine Conditioner Khadi Herbal Hair Conditioner med Vanilje og Honning L'Oreal Nutri-Gloss Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: