Colorbar Ultimate Eyeliner Review

Kjære skjønnheter,

Fryker vi ikke alle Colorbar-produkter? Det ene merket som bringer ut rimelige produkter av meget høy kvalitet, i hvert fall etter min mening. Jeg elsker helt deres matte leppestift-rekkevidde og de veldig berømte glidebrytene. I dag vurderer jeg en annen perle av et produkt fra Colorbar kalt "Ultimate Eyeliner", som jeg kjøpte akkurat for en måned siden fra Beauty Palace, Andheri.

Jeg har nylig ventured i øye sminke og alltid ønsket å prøve en god følte tips eyeliner som følte tips liners sies å være bra for nybegynnere som de gir god kontroll over å tegne en linje. Colorbar SA er virkelig veldig søt og nyttig! Det er egentlig ikke vanskelig å bruke penger når de er rundt og det også uten å føle seg skyldig 😛

Jeg dro til Colorbar-telleren på jakt etter deres nye kohlblyanter som hadde lansert noen måneder tilbake, men SA viste meg dette i stedet. Hun sa at denne er en ny lansering og salg som varme kaker! Selvfølgelig sier alle SA det samme, nå gjør de ikke det? Men egentlig, når jeg ble ferdig, ble jeg solgt! Fargen er svarteste svart og så nydelig! Tipset er veldig bra og veldig fleksibelt, så lett å trekke de fabelaktige linjene ser ut! Pakningen er ganske bra, hetten passer godt inn, slik at du enkelt kan bære den rundt i håndvesken. Pennen selv ser ganske fin og stilig ut! Det eneste du trenger å huske er å lagre dem horisontalt og ikke vertikalt som våre sminkebørster eller blyanter.

Pigmenteringen er fantastisk! En swipe og du får det svarteste svart! Det er definitivt smussbestandig og vanntett.

Jeg bruker det om morgenen rundt klokka 8:30 og det forblir satt hele dagen til kveld, 7 eller 8 pm til jeg fjerner det med en sminkefjerner.

Det er ikke vanntett som jeg har vist nedenfor i bildene mine.

Nyt noen bilder før vi lister ned fordeler og ulemper :)

Sprøytet litt vann og du kan se at liner er vanntett.

Gnidd med vann og det smeltet dårlig, noe som betyr at det ikke er vanntett, lettere å fjerne 😛

Pros av Colorbar Ultimate Eyeliner:

  • Emballasje er solid og ganske fin.
  • Filtipset er fint og gir perfekt presisjon for å trekke tynne linjer.
  • Spissen er fleksibel, det er lettere å bøye og få den perfekte vingerformet liner.
  • Pigmentering og farge er fantastisk, en sveiper og du får svarteste svart farge.
  • Fleksibel og vanntett.
  • Står på øyelokkene i lang tid, for meg holder det seg lett i 8 til 10 timer uten å falme.
  • Gets enkelt fjernet ved å bruke noen renere eller sminke remover.

Cons av Colorbar Ultimate Eyeliner:

  • Ikke vanntett, men ærlig, jeg finner det ikke en con som det er lett å fjerne det.
  • Litt dyrt for 1 ml produkt 🙁
  • Jeg har ikke sett denne i tellere ennå, så det er ikke lett tilgjengelig.

Pris:

Jeg tror jeg betalte Rs. 400 for 1 ml noe som det er en ny lansering, og de ga rabatter, men den opprinnelige prisen er Rs. 490 tror jeg.

IMBB Rating:

3.9 / 5 (trukket poeng hovedsakelig for å være litt dyrt og ikke lett tilgjengelig overalt og online).

Håper du alle likte anmeldelsen og håper det var nyttig.

Colorbar Velvet Matt Lipstick Over Top 1 Colorbar Velvet Matte leppestift Creme Cup Colorbar Velvet Matt Lipstick Peach Tango 09P Colorbar Velvet Matt Lipstick Iced Tea 10 mest favoritt Colorbar Matte Lipsticks Lakme Ni til Fem Kohl Ultimate Lush Ultimate Shine Solid Shampoo Revlon Colorstay Ultimate Liquid Lipstick - Perfekt Peony Yves Saint Laurent Rouge Volupte Leppestift Skygge Beige Ultimate Ambika Pillai flytende eyeliner Revlon Colorstay Liquid Liner (Twinkle) Bilder, fargeprøver Victoria's Secret Brilliant Glitter Liquid Liner VOV flytende eyeliner Colorbar Color Intense Liquid Liner Bilder, fargeprøver Daglig skjønnhetstips: Slik bruker du flytende eyeliner Rimmel Liquid Eyeliner og Rimmel Pencil Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: