Enkle og effektive stressbremsingsteknikker

'The Big Picture' Tanker:

Vær snill. Vær snill. Tilgi dine fiender. Elsker menneskeheten. Vær lidenskapelig. Være takknemlig. Unnskyld når du opptrer som en idiot. Uttrykk glede Latter. Innlevelse. Sakte ned og beundre livet. Pust dypt. Vær modig. Ros. Dele. Kjærlighet. Feire.

'The Small Picture' Tanker:

Aaaargh PIMPLE! Gjør denne kjole meg fett? Jeg vil ha "varme" ben. Må spare penger for det "ikke-nødvendige-men-ønsket sminke" -elementet. Nei, IKKE slå offensive idioter, du kan drepe dem senere når du styrer verden. Livet er urettferdig. Jeg vil ha XYZs flaks, penger, garderobe og utseende. Å, min gud, jeg savnet den fristen! Hvor i helvete gikk tiden? Ikke bli panikk. Prøv å tenke mer på "det store bildet" livstanker. Ingen bruk, jeg er ikke Rajneesh Osho.

'Big Picture and Small Picture' tanke:

Hvordan kan jeg redusere stresset mitt, og likevel unngå å kaste hele nabolaget og arbeidsområdet med idioter som jeg dreper?

Jeg har vært mer stresset i de siste to månedene enn jeg noensinne har vært i mitt vanligvis lette liv. Inntil to uker tilbake, var min vanlige rutine panikk, mer panikk, sjekk e-post, tak opp og ned i rommet, panikk igjen og sove. Jeg hadde mine siste eksamener som kommer, men jeg var ikke panikk om det. Deretter møtte jeg litt skuffelse, rev halvparten av håret mitt ut, buggled som en døende kattunge, sov det, og bestemte meg for å ta ansvaret igjen. Det er ikke lett å håndtere stress. Det er ikke lett å kontrollere panikkanfall, og det er definitivt ikke lett å slappe av når du er oversvømt med arbeid, tidsfrister, internett-shoppinglister og i tilfelle av mange kvinner, krevende barn og familier. Jeg teller ikke selv trykket for å skyte oss i munnen hver gang vi ser en pen veske / kjole / par sko som er langt ute av vår liga. Det er ekstremt vanskelig, om ikke umulig å være oppmerksom på typen "stort bilde", når alt du kan tenke på, er den tingen du burde ha gjort tre dager siden, men glemte å gjøre.

Jeg har prøvd ulike stress-busting teknikker i de siste ukene, og mange har jobbet. Jeg sier fortsatt ikke at de helt har slått meg inn i Buddha, men jeg tror de vil fortsette å hjelpe meg til jeg når et plan for oppfyllelse (helst chock-a-block med bomullsdukkert og ostekake).

Her er noen teknikker som fungerer:

Stå opp og gå ut:

Dette kan virke veldig enkelt, men det er en av de beste stress-busting teknikker noensinne. Når du føler at du er tullende tennene dine nok til å få dem til å stikke av, stå opp og bare forlate huset. Ta en tur i et område du liker, besøk en utstilling, gå til parken og sykle høyt på en sving og så videre. Nylig, i en av mine svarte humør, gikk jeg bare ut med en hensikt å utrydde neste dumme uten å se hvem som våger å spørre meg om tiden. I stedet endte jeg med å oppdage en nydelig kafé knapt ti trinn fra det vanlige Café Coffee Day-uttaket og tilbrakte to timer der som et barn som hadde gått inn i et skap kun for å oppdage Narnia. Kafeen hadde sin meny på gulede papirer i form av en gammel avis, den hadde et blått skap som jeg har planer om å stjele, de lyse gule veggene var fulle av Van Gogh-replikaer, det hadde bøker for lesing OG det hadde latterlig varme servitører som så ut som om de hadde kommet ut av en Calvin Klein-katalog. Den ene ekskursjonen gjorde meg vare gjennom de neste to dagene uten å true idioter med tortur i tredje grad. Neste gang du er stresset, gå og finn et nytt sted i byen. Jeg vet at bare fordi byen min er super pen, betyr det ikke at hver by i India er. Ingen bekymringer. Selv om du bor i en passabelt gjennomsnittlig by, er jeg sikker på at du fortsatt vil finne noe interessant. Hvis ingenting annet, er det alltid nabolagsparken med svingen.

Bare la det ut

Jeg hater alle de anti-stress kolonnene som taler for yoga og meditasjon for å hjelpe oss til å vare gjennom tøffe tider. Jeg er lei meg, men når jeg er jittery, og i verste fall, er det siste jeg trenger litt langhåret instruksjon fra noen Yoga DVD spouting new age schpeel som "forestille deg omgivet av strålende lys" og hva ikke. Det er for rolige dager, det er for glade dager, det er for de avslappede "spådom" -typeklassene, og ikke når jeg er omringet av Dementors and Death Eaters. Hvis du ikke kan meditere, men vil bli kvitt stress, må du utføre en intens fysisk aktivitet og slippe ut hva det er som irriterer deg. Gå i lang tid, dans til favorittsangene dine i noen timer, kickbox og late som å slå dine fiender der det vil skade mest, angripe treningsstudioet, svømme og føle seg kraftig eller bare gjøre noe som gjør at du føler deg aktiv og mektig, ikke noe som gjør at du tror at du bare er en ball av lys som flyter i rommet.

Dyrke en hobby:

Noen mennesker er fasjonable og talentfulle - som Sachin Tendulkar, eller som våre mødre som kan lage matmiddag fra grunnen av. De fleste av oss har noe talent eller hobby - sang, dans, hagearbeid, maleri og så videre. Hver gang det blir litt for mye, trekke seg tilbake og gjør noe du elsker. Selvfølgelig, så er det talentløse sjeler som meg som ikke kan gjøre noe bra, men er middelmådige på en rekke ting. Glem det. Vi kan fortsatt være kjempebra.Hvem sier at bare fordi du synger som en døende katt i regnet, burde du ikke engang hum? Syng, sier jeg! Syng høyt og sjamløst (ikke i selskap, selvfølgelig). Syng fryktelige sanger fra 90-tallet som "Macarena", "Kya Ada Kya Jalwe Tere Paaro!" Eller "Sarkai Lo Khatiya" eller til og med noen Justin Bieber-tull, hvis det er din ting. Jeg synger ad jingles fra gamle 90-annonsene når jeg ikke kan ta det lenger. Mine favoritter er den "Doodh doodh" annonsen og "Hamara Bajaj." Når jeg er forferdelig på kanten, går jeg også for "Ek chidiya anek chidiya" som er en del av noen av mine tidligste minner. Jeg er sikker på at moren min dypt beklager det faktum at hun aldri forbød meg å se på TV da jeg var 3 og inntrykkelig.

Bortsett fra terapeutisk sang, kan du også gå for noe mye mindre stressende for andres auditive sanser som å ta opp en ny sport. Hva med gjerde? Tenk deg å angripe dine problemer med en épée og ødelegge dem. Hva med et nytt språk? Jeg lærte fransk fra 14 til 17 år. I tillegg fikk jeg flytende språk, jeg hadde en ganske glad tenåring med svært lite drama og bare sporadiske utbrudd. Jeg antar at tankene mine var for engasjert i å lære en ny ferdighet og ikke tillate meg å kvele over hvilke problemer som selvobsatte tenåringer møter for å bli sabertandige tigre.

Hvis alt annet feiler, kan du også gå og lære å spille et musikkinstrument. Du kan prøve noe rolig piano eller vent, hva med trommer? De er perfekte. Tenk deg å slå noe ubarmhjertig med pinner og så hevde at du lager musikk!

Uansett er bunnlinjen at du trenger noe for å oppdatere tankene dine og ta bort oppmerksomheten fra hva det er som forårsaker problemer.

Unngå kaffe / te:

Jeg har gitt inn til denne fristelsen altfor mange ganger for ikke å sympatisere med noen stressende sjel som har til å drikke en kopp kaffe eller te for å komme gjennom en stressende periode. Det hjelper ikke. Jeg elsker kaffe, men når du er stresset, vil alt det gjør, gjøre deg til en større bunke nerver enn du var før. Så neste gang du blir stresset og en kopp sterk kaffe eller te vinker deg med løfter om å få alle dine problemer til å gå bort, se på det, hold tungen din ute og si "Pshawwwww!" Det er bare kaffe, ikke din verge engel i en Valentino kjole. Hvis du må, så gå for en fancy-schmancy kopp som har 1 unse kaffe og 20 000 gram melk, fløte og sukker. Det kan være pseudo, men det er langt bedre for dine frynsete nerver i tøffe tider. Overdreven koffein vil bare få deg til å hoppe opp og ned i raseri mer enn vanlig, og sannsynligvis holde deg opp om natten og knuse unødvendig over dine problemer.

Underholde deg selv

Denne er enkel. Gjør et maraton på din favoritt TV-serie. Jeg har en venn som ser 'Dekh Bhai Dekh' hver kveld fordi han sier det minner ham om sin lykkelige barndom. Jeg går for glade filmer og sitcoms. Noen mennesker går for triste i stedet for å minne seg på hvor mye bedre deres egne liv er. Det er en veldig personlig ting. Du likte å se "Duck Tales" og "Tale Spin" på Disney Hour år siden? Få DVDene og nyt. Old Zee TV / Kafé dramaserier din ting? Gå og finn ting som 'Banegi Apni Baat' eller 'Full House' eller 'F.R.I.E.N.D.S'. Ingen tur for TV? Deretter går du etter filmer du elsker, og som påminner deg om lykkere tider. Se 'Andaaz Apna Apna' eller 'Babys dag ut'. Eller til og med 'Harry Potter', spesielt for folk som gikk til 'Philosopher's Stone' da de var 4 fot - noe pre-tenåringer og kom ut av hallen på slutten av "Deathly Hallows" som 5 fot-noe voksne. Den grunnleggende ideen er igjen den samme - å unnslippe og la tankene dine være like glade som det var i en annen tid. La oss kalle det din egen Patron.

For bokelskere er det enda enklere. Mitt første valg er alltid Calvin og Hobbes. Hvis Calvins wisecracks ikke får deg til å le, vil Bill Wattersons fantastiske tegning. Les barndoms tegneserier som Tintin eller Archie eller Asterix å unnslippe for en gang. Les Harry Potter eller enda bedre, lytt til lydboken og le av Stephen Frys utgivelse av Dobby eller Peeves eller til og med pompøs Percy. Bokhandler er et utmerket sted å gå og gjemme seg i for et par timer. Ingenting kan skade deg der, unntatt kanskje den enorme regningen du må betale når du går ut av stedet med et bunke med bøker.

Surrender:

Nei, dette betyr ikke å legge ned våpenene dine og komme ut med hendene over hodet ditt som skriker som et banshee. Det handler bare om aksept. Noen ganger er det visse stressende eller irriterende ting som du bare ikke kan rette opp. Jeg mener ikke den støyende naboen. Du kan alltid true ham med Ninja-sverdet ditt. Jeg mener de små irritasjonene som en ødelagt hæl, den savnede deadline, det tapte notatet på 500 dollar, den skarpe sjefen, 40-gradersværet, det utilgjengelige merkevaren av sjetonger, regjeringen, drømjobbet du ikke fikk når du var 25, og så videre. Endre alt som ikke er i din makt. Så, la det gå. Jeg ber deg ikke om å slutte å prøve, lene deg tilbake og si: "Åh ja, kan ikke forandre det. Så, jeg skal bare dø da. "Prøv hvor det er sjanse. For eksempel trene for å miste den stædige rullen av fett, lage en tidsplan for å holde seg på toppen av ting, gjør en innsats på jobb for å få det du vil ha. Det handler bare om å innse hvem som skal bli til Wonder Woman og når du skal slippe og kanalisere Buddha.

Butikk:

Nå vet jeg at dette er nesten som å la en sulten mann-eater gå og si hallo til en gruppe fulle av overvektige mennesker, men det er ikke mitt mål. Jeg vet at mange av oss er impulsive kunder og blir til positive monstrosities som skriker "Ønsker dette! Ønsker det! Pakke den også! Ja, og dette! "Hver gang vi er litt spentret. Det er imidlertid sant at denne handlingen gjør oss rolig. Dessverre bryter det også våre banker. Det er en enkel løsning. Hold kortgrensen lav eller bedre, bare hold den mengden penger du har råd til å bruke. La oss si at du bærer en bestemt sum penger med deg til kjøpesenteret og bestemmer deg for at du bare splurge på en av disse tingene - en kjole, en veldig god parfyme, et par sko eller en pose. Kjøp et element som du virkelig ønsker og gå hjem og hoppe med glede. Oppdrag fullført og bank fortsatt lykkelig.

Takknemlighetsliste:

Dette er litt nytt alder-y, og ikke alle vil ha nok tålmodighet for dette. Imidlertid virker det vanligvis med mindre du er fryktelig opphisset og hellere vil drepe en myk liten kanin enn å gi slipp på sinne. Lag en liste over alt du tror du er takknemlig for. Det kan være noe - familie, helse, ny bil, utseende, den varme modellen / skuespilleren / søt tilfeldig person du har en forelskelse på, hus, kjæledyr, penger, iPad, jobb, venner, sjeldne vintage flaske vin, perfekt sminkeobjekt , Hugh Grant, et par absurde vakre sko, hjerner, talent og så videre. Når din liste er fullført, vil du føle deg litt tøff og vil begynne å tro at hvis du kunne ha alle de tingene, hvem kan stoppe deg fra å ha noe annet, er det det du vil ha?

Det er definitivt ikke lett å holde seg glad og stressfri hele tiden. Det er imidlertid ikke nødvendig å være på kanten når du enkelt kan være rolig med bare litt ekstra innsats. Jeg kan ikke tenke på noen andre måter å holde seg avslappet, men kanskje det er mer. Vennligst del dem. I mellomtiden skal jeg gå og synge Brittania jingle.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ,.

Montagne Jeunesse Anti-Stress Agurk Peel-Off Mask Montagne Jeunesse Anti-Stress Dead Sea Mud Pack Montagne Jeunesse Anti-Stress Sauna Masque - Red Hot Earth Øyepleie - måter å redusere stress på øynene Stress Management: Hvordan håndtere stress Etter eksamener Stressavlastning Shopping 10 tips for å forbedre konsentrasjon / minne 8 tips for å styre angst 8 fordeler med yoga Helse og skjønnhet Fordeler med papaya Vann: Helse- og skjønnhetsfordeler Helse og skjønnhet fordeler med olivenolje Almond Helse og skjønnhet fordeler Helse og skjønnhet Fordeler med oransje Helse- og skjønnhetsfordeler med kokosolje Gresskar - Helse og skjønnhetsfordeler Helse og skjønnhet Fordeler med Rose Oil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: