L'Oreal Paris Infallible 16H Concealer 04 Golden Beige Review

Informasjon fra L'oreal Paris nettside:

Opptil 16 timers bruk. Bekjemper tegnene på sminke av sminke.

Produktfordeler:

Skjuler mørke sirkler og ufullkommenheter! Infallible Concealer er L'Oréal Paris 'første concealer som bekjemper smaken av sminke ned og varer i opptil 16 timer. Mørke sirkler og ufullkommenheter er dekket: din hudfarge ser jevn og nyskapet opp. Infallible Concealer er en langvarig, høydekkende concealer.

Innovasjon: Den langvarige kraften til Infallible Concealer er et resultat av L'Oreal Paris vitenskapelige innovasjon: Pro-Resistium Technology ™. Det danner et motstandsdyktig og stabilt nettverk av pigmenter som bidrar til å motstå svette og sebum, og gir gode holdegenskaper. Infallible Concealer har en lett og smidig tekstur og er beriket med Jojoba olje og Vitamin E. Det føles veldig glatt på huden.

Hei IMBB Cuties,

L'oreal Paris Infallible utvalg av produkter ble nylig lansert i India, men som vanlig er ikke alle produktene tilgjengelig i utlandet lansert. L'oreal Paris Infallible Stående Perfecting Foundation har allerede blitt gjennomgått av Nupur her. Jeg plukket opp L'oreal Paris Infallible 16 Hour concealer i skyggen - 04 Golden Beige, priset til Rs. 900. Jeg kunne ikke finne mengden nevnt hvor som helst.

Dette er en pinne concealer i en vridd form og er pakket i et rødt og grått plasthus, den øvre ytterkappen er av gjennomsiktig plast. Det hadde en duft som jeg ikke helt kunne pinke ned, jeg lurer på om jeg skulle beskrive lukten som "inky" eller noe sånt. : hihi: Duften forårsaket imidlertid ingen irritasjon på min superfølsomme hud og ble ikke rundt etter påføring.

Fargeprøver på min NC20 / NW25 hud:

Min erfaring med L'Oreal Paris Infallible 16H Concealer - 04 Golden Beige:

Jeg lette etter noe mellom en flytende concealer og en krem-concealer, hovedsakelig fordi det i det varme og fuktige sommerklimatet gjør at jeg svetter mye og legger mer fuktighet til min (allerede oljeholdige) hud og kremskjulere er for tunge og ubehagelig om sommeren. Jeg fant denne concealer fra L'Oreal å være den perfekte "mellom" og akkurat det jeg trenger nå til dags.

Dette føles veldig lett, blander veldig enkelt og hovedpoenget er at det gir langvarig slitasje uten å bevege seg rundt i området og ser flettende ut. Alt du trenger å gjøre er å klappe det lett på området for å være skjult og la det sette seg. Det er ikke satt til en tørr finish, men til en langvarig type krem-til-pulverlakk, og det ser heller ikke ut som kake. Avhengig av ditt valg, kan du sette den med en lett dab kompaktpulver, og så blir det enda mer perfekt - dette vil være bra for deg hvis du har fet hud som meg.

Jeg nevnte NC20 / NW 25 hudtone fordi ansiktshuden varierer mellom de to tonene, i noen dager virker det veldig følsomt og jeg får mye rødhet, så jeg bruker NW25 sminke (som betyr varmere nyanser) og på andre dager når min huden spiller ikke opp, jeg bruker NC20 sminke (kulere nyanser) som passer meg bedre, eller noen ganger på noen vanlige dager, bruker jeg bare en blanding av begge nyanser og det går bra ut! Det er bare meg, hehehe. : Balle:

Hva jeg liker om L'Oreal Paris Infallible 16H Concealer - 04 Golden Beige:

  • Gir høy dekning.
  • Føler seg veldig lett på huden.
  • Blir bra ut.
  • Langvarig og beveger seg ikke rundt når den setter.
  • Varer minst 6 til 8 timer på min oljeholdige hud.
  • Setter ikke på en tørr kakeaktig finish, men føles jevn og behagelig.
  • Inneholder hudvennlige ingredienser som jojobaolje og vitamin E.

Hva jeg ikke likte om L'Oreal Paris Infallible 16H Concealer - 04 Golden Beige:

  • Har en slags "ute av stand til å beskrive" duft.
  • Ville ha verdsatt en større mengde produkt for den prisen.
  • Jeg lurer på 16-timers kravet, men for å være ærlig har jeg aldri hatt noen sminke i så lang tid.

IMB Rating:

4 på 5.

Endelig ord på L'Oreal Paris Infallible 16H Concealer - 04 Golden Beige:

Dette er en veldig god, høy ytelse, slitesterk concealer til sommer, og hvis du trenger noe som føles lett og jobber hardt, bør du vurdere å prøve.

L'Oreal Paris Infallible Stående Perfecting Foundation L'Oreal Infallible Mislykkes aldri leppestift - Zinfandel L'oreal Infallible Le Rouge leppestift i Tender Berry (519) 8 L'oreal Infallible Lipstick Photos, stikkord MAC Studio Finish Concealer Grunnleggende Concealer Application Tips MAC Pro Longwear Concealer Review + FOTD NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul Colorbar Stick Concealer Revlon Photo Klar Pulver, Concealer, Foundation, Compact Makeup Mac Velg Cover-up Concealer Review, Swatch, Photo Colorbar Full Cover Concealer Review, Swatch, EOTD Chambor Luminous Compact Powder, Løs Pulver, Concealer Photos Utrolig Kosmetikk Amazing Concealer Bare Escentuals bareMinerals Matte SPF 15 Foundation - Golden Fair Kystdufter Hot Pot Dark Golden Olive ME 01 Faces Minerals Compact Ivory Beige 02 Bourjois Øyenskygge 08 Beige Rose Ansikter Mineral Løs Pulver Golden Beige Lakme Absolutt Plump og Shine 3D Gloss Beige Shine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: