Maybelline Varig Drama Swirl Gel Liner i Brun og Gull

Hei alle sammen!!

Jeg så på virvelvinkelliseringen i svart her og jeg fikk straks den brune. Dette er min første gelforing og jeg er veldig spent på det!

Produktbeskrivelse:

Rask tørr, intens farge + skinne varer hele dagen. Sprøytetett og vanntett. "Bland eller bruk en farge om gangen, som du vil, for en intens farge og glitrende glans. "Den leveres med en ekspert øyeforingspensel.

Pris:

Rs.425 for 3 gm.

Søknadstips:

Kremaktig geltype gjør det mulig å tegne en glatt ren linje uten krone. Ved å blande to nyanser, vil du ha en stilig, subtil skinne. Ved å bruke hverandre, vil du gi intens kraftig linje eller en dramatisk glans.

ingredienser:

Jeg tar på Maybelline Varig Drama Swirl Gel Liner i Brun og Gull:

Mitt første inntrykk av produktet var "awwwww sååå søt." Potten er liten og søt. Den har en skrue type sølvfarge metallhette. En ekspert børste kommer med liner som har en lue. Både potten og penselen er kompakte og kan lett innkvarteres i ens sminkesett.

Jeg skal først snakke om penselen. Den er liten, mindre enn palmen min, og er kompakt. Hetten forhindrer at støvet blir sittende fast på børstene, noe som gjør det ideelt å bære på kontoret eller andre steder, og er i utgangspunktet hygienisk. Borstene er tynne og tett pakket. Tipset er tynt og hjelper til med å plukke riktig mengde produkt og gir en jevn applikasjon. Foringen kan påføres enten tynn eller tykk ved bruk av børsten (og jeg liker dette aspektet mest om børsten).

Nå, om gelforingen. Gryten inneholder en vakker gylden virvel som starter fra hjørnet og slutter midt i sentrum. Med dette kan man søke på liner i tre forskjellige typer. Den brune alene, gull og brun blandet, og gullet alene!

Her er fargene på tre måter i ovennevnte rekkefølge.

Jeg tror ikke at gullet vil være synlig på dekslene, men SA sa at gullet kan brukes som en skygge på dekslene med den brune fargen som en liner. Jeg liker gull + brun blanding mest. Så, her er en annen fargeprøve (gull + brun topp og brun bunn).

Jeg ønsket å teste smussgodkjent og vanntett krav på liner. Så, smudde jeg prøven etter 2 minutter. Se for deg selv!

Jeg gniddet lett over blekkene og det også innen 2 minutter med påføring. SA fortalte meg å vente i 15 minutter for det å sette, men jeg tror 5 minutter er det som trengs for å sette.

Deretter gnidd jeg fargene veldig hardt under vann.

Trykket som jeg søkte på for å gni sverdet, kan ikke påføres dekslene. Jeg hadde gniddt hardt å smugge så mye. Legg også merke til hvordan den gyldne glitteren har spredt seg over mine hender på gni under vann. Så, hvis man prøver å gni på lokkene vanskelig å fjerne liner, vil du bli igjen med glitteren som er spredt over hele ansiktet ditt. Det bør fjernes med sminkefjerner eller olje (jeg prøvde det og det var ikke spor av liner). Derfor er alle påstandene sanne: hurtigrør, flekkfast og vanntett. Yay for denne gelinneren!

Pros av Maybelline Varig Drama Swirl Gel Liner i Brun og Gull:

  • Alle krav er sanne (hurtig tørr, flekkfast og vanntett) og det forblir til jeg fjerner det med olje.
  • Nyskapende ide og morsom å bruke.
  • Har en søt børste som gjør en god jobb i applikasjonen.
  • Tre typer fargekombinasjoner i ett produkt.
  • Gullfargen kan også brukes som øyenskyggebase.
  • Prisen er veldig rimelig.
  • Mengden vil vare i lang tid.
  • Reisevennlig og kompakt pott og børste.

Ulemper med Maybelline Varig Drama Swirl Gel Liner i Brun og Gull:

  • Gullet er ikke sterkt nok til å bli vist på dekslene (fungerer bra hvis det blandes med brunt).

Ingen andre ting enn dette. Totalt sett er jeg veldig glad for å ha fått dette.

IMBB Rating:

4.8/5

Anbefaler jeg Maybelline Varig Drama Swirl Gel Liner i Brun og Gull?

Ja! Skynd deg damer. Jeg fikk faktisk det til en tilbudspris på Rs. 355 i stedet for Rs.425, yayayayaya!

Vil jeg tilbakekjøp Maybelline Varig Drama Swirl Gel Liner i Brun og Gull?

Ja, men i svart og sølv som jeg er sikker på at denne brune vil vare meg for livet!

Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner (Svart) Maybelline Eye Studio gir meg gullfarge plysj silke øyenskygge Maybelline EYESTUDIO Levende og glatt øyenliner Maybelline Eye-Quad Emerald Isle 26 Maybelline Eyestudio Varig Drama Gel Eyeliner Safir Street Wear Mineral Blush Rose Swirl Tips & Toes Gel Eyeliner Inglot Matte Gel Eye Eye Liner Bobbi Brown Long Wear Gel EyeLiner Caviar Ink Coastal Scents 24k Gold Gel Liner L'oreal 24-timers Superliner Gel Eyeliner Brown

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: