Chanel Illusion D'Ombre Mirifique gjennomgang

Påstander : Denne intenst glitrende slitesterke øyenskyggen gir ekte allsidighet. En innovativ geltekstur som er både myk og myk, gjør at den kan brukes som øyenskygge eller eyeliner. Inkluderer en spesialdesignet skygge / liner børste, utviklet spesielt for denne unike formelen.

Pris: Rs 1.950

Shades avaible 6. Sjekk HER

Min erfaring :

Illusjon D'Ombre er en lang slitasje eyeshadow av Chanel. Tekstur er som mousse krem. Det spredes lett på deksel og er superpigmentert. Mirifique er en nydelig jet svart øyeskygge med mikro multi shimmer og svært definerte sølv sparkles. For å få den virkelige intensiteten av fargen, foreslår jeg at du på den med børsten som følger med den eller med en concealer pensel.

Jeg har faktisk et kjærlighets- og hateforhold med denne øyeskyggen. Had fordi det fletter på meg nesten etter en halv time med eller uten primer. Begynner å falme (fra kroneområdet) innen en time og glitringen begynner å bevege seg. Jeg kjøpte dette om vinteren fordi jeg helt falt for fargen og lokkene mine er mindre fet om vinteren. Men ærlig talt stopper ingenting dette produktet fra krølling eller fading på dekslene mine. Jeg har prøvd å bruke den på toppen av en blyantblokk, primer, gel eyeliner, men det krøller seg. Den beste måten jeg har funnet er at du enten bruker den bare på midten av lokket eller bruker den som en liner. Jeg foretrekker bare å dabbing det rett på toppen av min gel-liner (øvre lash line) for å få litt glitrende på dekslene mine. Det ser ganske ut som måter.

Produktet kommer i et bredt glassdør med svart lokk. Det er en nyttig syntetisk børste børste som følger med den. Det er utmerket både å klappe fargen på dekslene og jobbe som en eyeliner børste.

Jeg elsker grundig fargen. Jeg har ingenting som dette i samlingen min. Som en liner forblir det godt 8 + timer på lokk, men på slutten av dagen ser jeg at shimmers nesten samlet seg i nærheten av øynene. Det har aldri irritert øynene mine. Jeg vil ikke anbefale å bruke på vannlinjen som shimmers min skade dine øyne.

Jeg vil ikke anbefale eller "ikke" anbefale dette produktet. Jeg liker det selv med sine ulemper, men sannsynligvis vil ikke kjøpe det igjen før jeg finner en farge som er helt unik. Hvis du ikke har oljeaktige lokk, kan du veldig godt gi dette en prøve.

Indisk sminke og skjønnhet blogg vurdering: 3/5

Ingredienser:

Pensel og fargeprøve:

Jeg har brukt den over lokket for å lage sorte, røykrike øyne. Det gir den kremrike rike overflaten når den påføres.

Og gutt! somre her har allerede begynt å komme på meg. Så jeg er alltid på jakt etter lette klær som hjelper meg å holde meg kult hele tiden. 🙂

[poll id = "149"]

wearing:

Bukser, topp, Ring: Anokhi Sandaler: Zara Veske: Frøken Jo Bangles: Mango Mansjettknapper, øredobber: Spart Neckpiece: Gave fra min plage. 🙂

Chanel Le Vernis Graphite 529 Review, Bilder, NOTD 5 Chanel Lipstick Mademoiselle Dupes Chanel Coquette Lipstick Review, Swatch, FOTD Rouge Allure 67 Overdreven gjennomgang, bilder og fargeprøver Chanel Lipstick Genial Rouge Coco Lipstick La Pausa Rouge Coco 35 Chintz (Høst 2010) Chanel Lipstick Mademoiselle Chanel Le Vernis Mistral Chanel Dragon Le Vernis Review, NOTD Wet n Wild Idol Eyes Cream Shadow Pencil Graphite Negler: Rettsmidler for misfarging av negler Chanel Les Pop-Up de Chanel Collection-Sommeren 2010 Sneak Peek Crackling Nail Paint Review, Photos, Design Chanel 142 Pink Teaser Glossimer Review, Photos and Swatches Chanel Rouge Coco Lipstick Plumetis Review, Swatch, Look

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: