L'Oreal Paris Fall Reparasjon 3X Anti-Hair Fall Conditioner

Hei damer

L'Oreal har kommet ut med et nytt sortiment som består av antihår fallområde. Dette produktets produkter så så attraktive ut på butikkens hylle at jeg ønsket å prøve dette siden de siste 2 månedene, har jeg hatt hårfallsproblemer.

Produktbeskrivelse:

 • Nærer hårroten.
 • Omstrukturerer hårfiberen.
 • Håret vokser sterkere.
 • Øyeblikkelig løsnet og sterkere blir håret mer motstandsdyktig fra rot til spiss og ser bra ut og frisk. Den inneholder arginin som er en essensiell aminosyre viktig for hårets grunnlov. Det er kjent for nærende hodebunn for å forbedre mikrosirkulasjonen.

Pris og antall:

Rs. 150 / - for 180 gm.

ingredienser:

Min erfaring med L'Oreal Paris Fall Repair 3X Anti-Hair Fall Conditioner:

Jeg har alltid vært en fan av L'Oreal hårprodukter, ettersom jeg finner dem veldig gode i forhold til andre hårprodukter. Denne balsam kommer i en søt svart og rosa attraktiv flaske. Det har en tendens til å skille seg ut når de holdes ved siden av andre utvalgsprodukter. Jeg bruker denne balsam med dette intervallets sjampo. Det reduserer håret faller som det hevder !! Den har en veldig subtil duft som ligner på de andre L'Oreales hårprodukter.

Strukturen på balsam er jevn og er lett å påføre. Det har gjort håret mykt, glatt og sprudlende, men det eneste jeg ikke liker om denne balsam er at det gjør hodebunnen fettete ganske snart. Innen noen få timer, er hodebunnen oljeaktig. Balsamens krav om restrukturering av hårfiber er feil fordi det ikke gjør det. Jeg tror ikke noe kan reparere allerede skadet eller ødelagt hårfiber. Håret er dødt protein, det vokser gjennom hodebunnen og regenererer ikke midtveis slik at det kan løses. Denne balsamplaten bare etterlater noe av produktet i hodebunnen og holder røttene fuktig og myk som gjør den resistent mot traumer som tørrhet som svekker roten, noe som gjør det viktig å vaske håret 2-3 ganger i uken. Mens jeg bruker denne balsam, har jeg ikke møtt noen splittede ender.

Hva jeg liker om L'Oreal Paris Fall Repair 3X Anti-Hair Fall Conditioner:

 • Glatt tekstur, sprer seg lett.
 • Myk og behagelig duft.
 • Reduserer hårfall.
 • Beskytter hårtrådene fra splitte ender.
 • God kvantitet.
 • Gjør håret ser sunt, hoppende og livlig ut.

Hva jeg ikke liker om L'Oreal Paris Fall Repair 3X Anti-Hair Fall Conditioner:

 • Gjør hodebunnen veldig fettete.

IMBB Rating:

4/5.

Sjampo og balsam reduserer håret som de hevder. Det er også en god sjampo å bruke regelmessig. Balsam og sjampo er veldig fuktighetsgivende.

L'Oreal Paris Studio Line Silke og Glans Hot Straight Cream L'Oreal Paris Fall Reparasjon Anti-Hair Fall Shampoo Hårpleie: L'Oreal Paris Elvive Glatt Intense Anti-Frizz Serum L'oreal Paris Elnett Satin Hairspray Supreme Hold L'Oreal Vive Pro Hydra Gloss fuktighetsgivende balsam Loreal Total Repair 5 Hår Masque L'oreal Total Repair 5 Instant Smoothing og nærende oljeserum Nivea Whitening Inner Cell Repair Cream Schwarzkopf Gliss Hårreparasjon Med Flytende Keratin Asia Straight Shampoo Dove Damage Therapy Intense Reparasjon Nattbehandling Parachute Therapie Hair Fall Solution Sunsilk Hair Fall Solution Sjampo og Conditioner 7 Hair Fall Tips og mulige løsninger Nyle Naturals Hair Fall Defence Shampoo Toni & Guy Insights Volume Explosion Conditioner Hårbestandighet: Sachajaun Volum Conditioner L'Occitane Repairing Conditioner Tørt og skadet hår Fab India Aloe Vera Protein Conditioner Lush Retread Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: