MAC Up Amp Lipstick Review

Hei alle sammen!

I min siste artikkel hadde jeg nevnt hvordan disse dager jeg er så inn i noen nyanser av leppestifter, etter å ha elsket lyse pinks så lenge. Vel, det gjør jeg fortsatt, men de nye nyanser jeg elsker nå er lilacs, lavenders, mauves, fioler, plommer og purples. Jeg finner disse slags nyanser å være veldig unik og en hyggelig forandring for meg!

Så i dag vurderer jeg en av mine nye favoritter i denne kategorien - MAC "Up Amp." ​​MAC beskriver denne nyansen som "Lavendelviolett" og den er i en forsterket cremefinish.

Lippestiften er priset til Rs. 990 og kommer i den vanlige sølv og sølv saken emballasje og har varemerket vanilje duft som er vanlig blant alle MAC lipsticks. Vanilje duften er behagelig, har ingen smak på søknaden, og forsvinner innen få minutter etter påføring. Til dato har jeg aldri funnet noen MAC-leppestift av meg for å tiltrekke seg sopp eller ha en merkelig smak eller lukt, selv etter 2 år eller så.

Jeg vil beskrive denne leppestiftfargen som lavendel-violet / lys mauve-lilla. Den har en rik, kremaktig finish og inneholder absolutt ingen frost / glimmer i det hele tatt, men gir en skinnende glans til leppene.

Den har veldig rik pigmentering, som jeg liker å ha i leppestifter. Fargen ser ganske unik ut og er ulik hvilken som helst annen farge i samlingen min. Jeg kunne heller ikke tenke på noen dupes for dette i noe annet merke. Har du noen forslag til dette?

Se fargene:

Swatch uten blits:

Lip swatch tatt i sollys:

Taget innendørs med blits:

Hva jeg liker om MAC Up Amp Lipstick:

  • Unik nyanse, ville passe lys til middels hudfarge.
  • En swipe gir rik, kremaktig farge.
  • Etter min mening er det ikke nødvendig å bruke en leppeforing som leppestifttipset gir en fin oversikt i leppene.
  • Gir en blank glans til leppene.
  • Varte i løpet av 4 til 5 timer, overlever måltider og drikker også.
  • Fremhever ikke fine leppe linjer, heller ikke legger det seg inn i dem.

Hva jeg ikke liker om MAC Up Amp Amp Lipstick:

  • Ingen ulempe her, bortsett fra at denne typen skygge avhenger av ditt personlige valg.

IMBB Rating:

5 på 5

Endelig ord på MAC Opp Amp-leppestift:

Hvis du er på utkikk etter en unik lavendel-purplish type leppestift nyanse, bør du definitivt sjekke dette ut, og jeg er sikker på at du ikke vil bli skuffet.

MAC Cosmo Lipstick Review, fargeprøver, FOTD MAC Diva Lipstick Review, bilder, fargeprøver MAC Midi Mauve Lipstick Review, fargeprøver, FOTD Rød leppestift: MAC Chili 5 Chanel Rouge Coco Lipstick Mademoiselle Dupes Revlon Colorburst Lipstick-Peach Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Sugar Honey Review, Stikkprøver Chanel Rouge Allure leppestift Genial Chanel Rouge Coco Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: