Montagne Jeunesse Anti-Stress Dead Sea Mud Pack

Jeg prøvde denne Montagne Jeunesse-masken et par måneder siden da jeg dro til Melbourne for en langhelg. Jeg tok bilder, men fikk aldri tid til å skrive anmeldelsen. Imidlertid ville jeg virkelig skrive denne anmeldelsen for IMBB som jeg virkelig likte denne masken, og vil anbefale det til vanlig og fet / kombinasjonshud. Jeg dro til Melbourne for å delta på en mottakelse av en av vennene mine. Etter alle de reiser og nå Melbourne, så huden min kjedelig og solbrent. Jeg trengte virkelig en rask "pick-me-up". Siden jeg ikke hadde hatt noen av mine masker med meg, gikk jeg bare inn i en butikk og plukket denne opp. Grunnen til at du valgte dette var fordi det var en mudderpakke, og det hadde også essensielle oljer for anti stress.

Jeg endte opp med å bruke denne tre ganger i løpet av en fire-dagers periode, selv om jeg visste at masker ikke skulle brukes dette ofte. Dette var fordi jeg ikke ville ta med en halv brukt pose tilbake.

Produktbeskrivelse:

Vi har høstet ultra-dype rensende Dødehavet Mineraler for å trenge inn i porene som trekker ut urenheter. Vår Mud Pac er næringsstoffer rik med Tang og Kelp for å gjenopprette skinnens vitalitet, slik at du blir renset til kjernen og helt avslappet.

 • Glutenfri.
 • Nut Derivative Free.
 • Ingen tilsatte parabener.

Viktige ingredienser:

Døde havsalt, lavendel, tang, bergamot.

ingredienser:

Pris:

AUD 3,95.

Egnet for:

Normal, kombinasjon og fet hud.

Veibeskrivelse:

Rens ansiktet med kun varmt vann. Påfør jevnt over ansikt og nakke med fingertuppene, unngå øyne og lepper. Lig deg tilbake og slapp av i 10-15 minutter, eller til det er tørt. Skyll av med varmt vann. Pat tørr. Bruk ukentlig. Advarsel: Naturlige ingredienser kan variere i farge. Som alle toalettsaker holdes disse maskerene best utenfor barns rekkevidde. Unngå øyne. Test for irritasjon før bruk. Kun for utvortes bruk.

Min ta på Montagne Jeunesse Anti-stress Dead Sea Mud Pack:

Oppsummert, jeg elsker denne masken. Etter å ha vært fornøyd med dette, endte jeg med å kjøpe multi-pakken med den samme versjonen for å sitte opp, så du vet hvordan jeg føler meg om denne, er det bare meg eller gjør alle skjønnhetsjobber føle på samme måte, det vil si, Hvis du ser noe du liker, tror du at MJ kommer til å slutte å produsere den neste dag og planlegger å hoppe så mange som mulig? : Preen:

Tilbake til masken, vil teksten jeg sier være et kryss mellom en leire og en krem. Den er av lyseblå farge, ikke så mørk eller lys i bildet, og duften skal gi deg "anti-stress" -følelse. Jeg kan ikke forholde seg til duften til alt jeg har brukt før. Det er en slags mannlig, maskulin duft som slått meg av. Det smelter som min manns etterbarming. Selv om jeg elsker den duften på ham, foretrekker jeg det ikke på meg. Det var lett å søke og etter å ha dekket ansiktet mitt og nakken, var det mye mer. Så generelt kan denne masken bli brukt tre ganger jeg vil si.

Etter å ha blitt tørket av dette, (det var lett å vaske denne ene i forhold til andre muddermasker fra Montagne Jeunesse), følte huden min jevnere, porene ble krympet, (ja dessverre har jeg synlige porer på nesen min og litt på min indre kinn nylig). Jeg hadde ikke dem et par måneder tilbake og ganske opprørt over det? Blir jeg gammel? Jeg er bare 27: be :. De overbelastede porene ble rengjort og minst halvparten av hudormer på nesen min forsvant. Nesen min så rødt i noen minutter etterpå, så jeg vet at det fungerte. Min oljeholdige / kombinasjonshud følte mattified for resten av dagen, og jeg så frisk på arrangementet.

Positiver av Montagne Jeunesse Anti Stress Dead Sea Mud Pack:

 • Inneholder mange hud-fordelaktige ingredienser som døde havsalt, tang ekstrakt, lavendel olje og bergamot fruktolje.
 • Decongests porer og gjør dem synlig mindre.
 • Tar mål for hudormer og reduserer dem.
 • Gjør huden jevn og strålende med en bruk.
 • Gjør huden mykere, tørker ikke huden.
 • Ikke testet på dyr.
 • Inneholder ikke parabener.

Negativer for Montagne Jeunesse Anti-Stress Dødehavet Mud Pack:

 • Duften gjorde ikke anti-stress meg i det hele tatt, det smelte veldig mannlig.
 • Oppbevaring av posene er et problem, siden det er en gjørmemaske, har det en tendens til å tørke ut snart.

IMBB Rating:

4.25/5.

Annet enn duften, har jeg ingen store klager. Igjen, MJ har ikke slått meg ned. Takk Dee og Jomol for å introdusere dette merket til meg.

Vil jeg tilbakekjøp Montagne Jeunesse Anti-Stress Dead Sea Mud Pack?

Ja, jeg gjorde det allerede, vil anbefale det til fet / kombinasjonshud.

Montagne Jeunesse Hot Miracle og Ultra Shine Serum Montagne Jeunesse Selvoppvarming Fudge Sauna Varm Vanilje Montagne Jeunesse Anti-Stress Sauna Masque - Red Hot Earth Montagne Jeunesse Chocolate Face Masque Montagne Jeunesse Sår Lips Lip Balm Montagne Jeunesse Sensitive Skin Masque Montagne Jeunesse Weather Screen Lip Balm Montagne Jeunesse Anti-Stress Agurk Peel-Off Mask Purederm Rensende Dødehavet Mud Mask med Mango Himalaya Mud Pack Fabindia Neem Tulsi Mud Pack Fabindia Haldi Chandan Mud Pack Biotique Face Packs gjennomgang: Anti Blemish, Skin Tightening og Fairness Packs Lotus Herbals Face Pack gjennomgang: Teatreeclear, Claywhite, Marinyouth Fab India Coral Glow Face Pack Lett hjemmelaget ansiktspakker for tørr og fet hud Anti Aging Hjemmelaget Face Pack (med bilder) Biotique Pistachio Ageless Nourishing & Revitalizing Face Pack Lotus Herbals Face Pack gjennomgang: Teatreeclear, Claywhite, Marinyouth 10 tips for glødende hud fra kjøkkenhylle Hjemmelaget Gurkemeie Face Pack for Skin Aroma Magic Mineral Face Pack Detoxifying Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: