Hei alle sammen,

Kurtis er den mest komfortable typen etnisk slitasje som vi kan bære hver dag eller til og med for spesiell anledning. I dagens innlegg, vil jeg fortelle deg om noen bunn slitasje som ser helt bra ut med kurtis.

1. Denim bukser:

Vi har alle mange denimbukser i vår samling. De er komfortable og flotte for uformell bruk hver dag. Skinny jeans ser best ut med kurti. Massive bomulls kurtis med denim gir et meget profesjonelt utseende. Du kan parre den med joggesko, leiligheter eller til og med flip-flops. Prøv å få tilgang til øredobber og skjerf.

2. Leggings:

Hvis du finner jeans for å være for stram og tung, er leggings det beste alternativet for deg. De er laget av bomull og er super myke. De er best for somre og for regnfulle dager. Ankel lengde leggings er veldig mye i trend i disse dager. Du kan kombinere solidfargede leggings med trykt kurti og trykte leggings med solidfarget kurtis.

3. Jeggings:

Dette er den unike jeans og legging hybrid som ser bra ut med kurtis. Du kan velge denim vasket utskrifter eller de trykte. De er strekkbare og komfortable og gir beina ditt svært definert utseende.

4. Churidaar:

Hvis du ikke er en stor fan av tettsittede leggings, så vil du elske å sammenkoble kurtis med churidaars. Disse er flotte både for formelle og fester. For pluss store kvinner er churidar et langt bedre alternativ enn leggings. Også, hvis du er for tynn, gir churidaar beina dine noe flared utseende. Silke kurtis, parret med churidaar med brodert ankel, kan være et ideelt antrekk for å delta i enhver festlig anledning.

5. Culottes:

Du kan få et profesjonelt utseende med korte kurti og culottes bukser. Blek farget kuris med monofargede, dype culottene ser perfekt ut til kontorets bruk. Prøv å få tak i bomull culottes for den mest komfortable opplevelsen.

6. Palazzo:

Hvis du vil opprettholde et etnisk utseende, er palazzo bukser det ideelle valget. Palazzo bukser kan sammenkobles med både korte og lange kurtis. Du kan kjøpe khadi palazzos, trykte bomullspalassoer for den behagelige slitasjeopplevelsen hele dagen.

7. Lang kjørt:

Lange skjørt ser bra ut med kurtis og lar deg eksperimentere mye. Du kan gå for enkle lange skjørt for daglig utseende eller noen flotte, trykte dem for spesielle anledninger. Kort kurtis ser bra ut med lang skjørt. Du kan også velge de lange, designede kurtisene med lange skjørt for å få et perfekt festutseende.

8. Dhoti Pant:

Hvis du er ute etter komfortable løse bukser for å parre med kurtisene, kan du enkelt velge dhoti bukser. De har veldig løs passform rundt låret, og du vil ikke føle deg svett i dem hele dagen. Det ser best ut med velutstyrte kurtis. Men hvis du har pæreformet kropp, er det ikke mulig å ha på seg dhoti bukser, da det vil gjøre at hipområdet ser tungt ut.

9. Lehenga kjørt:

Du kan lage din egen lehenga med en lehenga skjørt og en tung brodert kurti. Dette er en utmerket måte å gjenbruke lehenga på. Du kan erstatte blusen med en kort kurve som er brodert og din nye festutstyr er klar. Mange kvinner er ikke komfortable med korte kurtis, og for dem er silke kurtis de beste alternativene. Para kurti med en lahenga skjørt og en dupatta, og du vil se unikt, pent og nådig.

10. Patiala bukser:

Hvis du vil gi ditt utseende en Jab Vi Met-stemning, prøv å bære kurti med Patiala bukser. De løse puttene ser stilig ut og føles behagelig samtidig. Prøv å koble knelengde eller kort kurti med buksene for å understreke puttene. Du kan få tilgang til utseendet med etniske smykker for å få desi jente vibe.

Bildekilde: Google

8 Forskjellige typer bunndress til par med Kurti Ulike måter å bære Kurti og Leggings på 8 Elegante og komfortable Kurtis til Sport i sommer Svart Kurti - 5 måter å ha på seg Dagens antrekk: Blå Kurti og Sølv Kolhapuris 15 tips for å se slank i indiske antrekk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: