Av Chanchala Bose

Hiii IMBBians,

Alle av oss tenker på arbeidstøy; vestlig formell slitasje blir litt kjedelig etter en stund også. Å legge til en variasjon i vår garderobe kan legge til krydder i livet vårt, og kan gjøre vårt kontorstid litt mer interessant. Så hvis du også lurer på hva du skal ha på kontoret og hvordan du kan legge til litt jazz, velger du disse etniske antrekkene!

La meg liste ned noen av de enkle tipsene om hvordan du skal bruke etnisk klær på arbeidsplassen din -

1. Palazzo

Palazzo er min favoritt etniske brikke å ha på arbeidsplassen. Det er så behagelig og luftig at du føler deg så fri. Noen ganger føles vestlige klær så tette at du ikke lenger er i stand til å holde seg komfortabel i lange kontortimer. Så, palazzos kommer til din redning på slike tider.

2. Lang kurtis

Jeg elsker å ha på kurtis om sommeren. De er så behagelig å ha på seg. De er som en frisk bris av luft i varme brennende somre. Men vær forsiktig når du bærer kurtis på kontoret ditt. Mye bling og speil kan se upassende ut.

3. Saree

Saree er den beste formelle kjolen. Det gir et så raffinert og polert utseende. Men ikke stole på nett og chiffon sarees når det gjelder formell slitasje. Stoffer som silke og bomull er best egnet når det gjelder å bære sarees.

4. Kostymer

Salwar dresser er også et godt eksempel på etnisk slitasje. Men her må du også ta vare på materialet. Du må velge bomull eller silke stoffer. Unngå å bruke ermeløs kjoler som de ikke virker formelle og kan ødelegge kontorets kleskode.

5. Parallelle bukser

Etnisk er for det meste forbundet med komfort, og parallelle bukser er veldig behagelig å bære. Du kan rocke denne parallelle buksen med en matchende kurti. Dette utseendet er formelt, komfortabelt og elegant.

6. Patiala bukser

Patiala bukser er veldig perfekte for kontoret ditt. Bruk en floral print kurti med fullt spredt solid patiala salwar eller prøv omvendt.

7. Halsbånd i halsen

Dette er den gyldne regelen for formell bruk. Du kan få tilgang til ethnisk slitasje med kragehalsmønsteret. De ser veldig formelle ut og er perfekte for kontorbruk.

8. Anarkalis

Anarkalis er også perfekt for arbeidsplassen. De er ganske lange og så komfortable. Så, de gjør for en perfekt for formell kjole. Men sørg for at stoffene er luftige og solide. Du må styre av rene og blingy stoffer.

9. Khadi

Khadi ting ser så formell ut og er perfekt for kontoret. Gå for en god khadi kurti, en lang khadi kjole eller prøv å mikse og matche og lage et indo-vestlig antrekk.

Lakme 9 til 5 Mattifying Super Sunscreen 9 skjønnhetsbehandlinger du bør slutte når du forventer Måter å bruke vann for feilfri sminke Naturlige måter å rette håret hjemme, uten varmen Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss - Coral Bliss 5 Utrolige teknikker for å bære elfenbensfarget etniske antrekk 8 typer klær varer du trenger å kaste ut av garderoben din nå! 9 tips for å miste vekt mens du er på jobb 9 Mote Trender du burde aldri ha på deg for å jobbe

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: