Lacto Calamine Sun Shield Daglig bruk Sunscreen SPF 30 PA ++

Jeg er og ivrig fan av Lacto Calamine Classic Moisturizer siden aldre, da det er en velsignelse for oljete skinnede mennesker som meg. Jeg føler meg litt ubehag når jeg har solkrem på toppen av Lacto Calamine. Jeg føler at huden min har blitt tung. Dette er grunnen til at de fleste ganger jeg forplikter seg til å flytte ut uten å bruke solkrem i det hele tatt. Hvis jeg føler behov for å søke, søker jeg bare solkrem og huden fuktighetsgivende delen. Jeg vet at de er dårlige begge veier, men egentlig kan ikke hjelpe det. På mitt siste besøk i salen fant jeg noen nye Lacto-kalaminprodukter som ligger på hyllen. På spørsmålet ble jeg kjent med at de har kommet opp med nye produkter. Solkremet var ganske tiltalende. Det var ment for tørr til normal hud, men ved testing var det ikke fettete, så jeg kjøpte den. Vennligst les videre for å vite mer om "Lacto Calamine Sun Shield Daily Use Sunscreen SPF 30 PA ++".

Hva selskapet hevder om produktet?

 • Solens ultrafiolette stråler kan forårsake stor skade på huden. UVA-stråler forårsaker mørkere og er ansvarlige for for tidlig aldring av huden. UVB stråler forårsaker brannskader og er i stand til å forårsake kreft i det lange løp.
 • Daglig bruk solkrem eller fullstendig beskyttelse mot bredt spekter av UVA og UVB stråler med godheten til SPF 30 PA ++, Aloe Vera & Vitamin E
 • Aloe Vera bidrar til å beholde fuktighet i huden og gjenoppretter vannstanden
 • Godheten av E-vitamin bidrar til å redusere mørke flekker, pigmentering og er kjent for å forhindre for tidlig aldring av huden på grunn av skadelige UV-stråler
 • Skjermen til SPF 30 PA ++ bidrar til å beskytte huden mot et bredt spekter av UVA- og UVB-stråler
 • Vedlikehold av hudens pH er viktig for glødende sunn hud
 • Daglig bruk gir en sunn og strålende hud

bruk: Påfør jevnt på ansikt og hudområder som sannsynligvis vil bli utsatt for sol 20 minutter før du triller ut. Ingredienser: Aqua, Octyl Methoxy Cinnamate, Chemsol HS, Stearic Acid, Cetostearyl Alkohol, Flytende Paraffin, Sorbitol, Kaliumhydroksid, Ronaflair Myk, Titandioxid, Benzofenon, Avobenzon, Trietanolamin 85%, Cyclomethicone DC 245, Ronaflair Extender, Ceteareth-20, Lanolin (vannfritt), Allantoin, Di-natrium EDTA, Lanolinalkohol, Ultrez-21, Aloe-Vera-ekstrakt, Tocopherolacetat (Vit. E), Kaolin, Konserveringsmidler og Parfyme

Pris: 199 INR for 100gms Holdbarhet: 2 år

emballasje: Solkremet kommer i et hvitt rør med gul flip cap som gjør det lettere å kontrollere mengden av lotion og lukker tett og gir ingen plass til lekkasje. Røret kommer pakket i en rektangulær papkasse.

Min erfaring med produktet: Hvis jeg fikk lov til å beskrive følelsen som jeg har for denne solkremet, ville det være "kjærlighetshat". Jeg elsker måten den glir på huden min og gjør den super myk og silkeaktig å røre. Det gir en hvitaktig kast, men det forsvinner innen få minutter. Men dette er ikke slutten på historien. De viktigste tingene vil vise sine farger etter en tid. Når tiden går forbi, begynner jeg å svette kraftig. Jeg må bokstavelig talt fortsette å tørke de små svetteperlene med vev hvis jeg ikke er i et klimatisert miljø. Når jeg tørker hele greia fra ansiktet mitt, virker det bra. Jeg kunne ikke forstå denne oppførselen på alvor. Den har en typisk lotion slags lukt som jeg heller ikke liker eller misliker helt. Lotionen er av middels konsistens, og du må gi litt massasje for å få det absorbert i huden. Fordeler av solkrem:

 • Inneholder godheten til SPF 30 PA ++
 • Infused med Aloe Vera ekstrakt
 • Ikke bryte meg ut
 • Gjort huden myk og myk
 • Litt er nødvendig per søknad

Cons av solkrem:

 • Ok nå er jeg vant til å lese alle komplekse navnene på ingrediensene. Håper det samme er tilfellet med deg også.
 • Jeg svettet som helvete. Lotionen er ment for tørr-normal hud mens jeg har fet hud, slik at det ikke passer meg selv om testeren var god nok.
Swatch:

Til slutt vil jeg si at jeg lekte en leksjon om ikke å gå bare av testerne og å kjøpe produkter utelukkende ment for min hudtype.

Lacto Calamine Deep Cleansing Face Wash Review Lacto Calamine Aloe Moisturizer Review Himalaya Gentle Face Wash Cream-Review Oriflame Grape Antioxidant Day Cream and Face Wash Review Lacto Calamine Moisturizing Face Wash Creme Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: