Hei Rati,

Du og Sanjeev gjør en god jobb. Måtte gud velsigne dere begge for å lykkes i hva dere gjør. Takk for et fantastisk nettsted. Jeg fikk å lære mange ting om sminke og nåværende trender i mote. Takk tonn. Jeg er en stor fan av deg. Jeg elsker måten du bærer deg selv på ..

Vel, jeg gifte meg i ytterligere 4 måneder og bosatte seg i Singapore. Jeg vil virkelig se mitt beste på min ekteskapsdag og legge ekteskap også. Jeg er dusk hud, høy (5,8) og slank. Jeg skal på gym for å få flott figur JJ Kommer til huden min, har fet hud og kvise utsatt. for tiden tar homøopatisk medisin. Ser resultater. Men jeg får ikke glød på ansiktet mitt. Kan du foreslå god ansiktspakke for huden min som jeg vil få sunn glød. hva skal du gjøre for å få en sunn glød på ansiktet mitt.

For det andre er huden min på kroppen tørr. Jeg har solbrent føtter og hender. Fortell meg hva jeg skal gjøre, få glød og gjør huden hydrert på føttene og hendene. Vennligst hjelp meg på dette. Min forlovede vil alltid at jeg skal se best ut på ekteskapsdagen og forlovelsesdagen. Og la meg også vite hva slags kjoler jeg trenger å ha på meg. For tiden bruker jeg ikke noe på ansiktet mitt. Gi meg beskjed om hva jeg kan søke over ansiktet mitt hver dag for å se bra ut.

Tusen takk. Vennligst legg inn dette jeg IMBB. Og jeg vil se svarene.

Takk, Parinita.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: