Colorbar Creme Touch Lipstick Classic Mauve

Pris :450

I forrige uke skjedde jeg å besøke et fantastisk kjøpesenter her i Pune, Amanora sentrum. Jeg visste neppe det er en fargebar eksklusiv butikk der! Du vet hvor mye reaksjon da ville ha vært da, det er åpenbart. Min manns reaksjon på butikken var selvfølgelig bare motsatt. Jeg pleide å tro at colorbar har flaggskip butikker bare i Delhi og Mumba. Jeg var opptatt av å se det på Pune også. Himmelen!

Jeg angrep crème touch lipstick så snart jeg gikk inn. SA var fantastisk, veldig hjelpsomme og komplimentert meg om hvor godt jeg bruker sminke. Den dagen hadde jeg sportet et brunt og beige utseende skjønt med ørken rose leppestift fra Chambor og den beige quad fra loreal jeg hadde anmeldt. Uansett, så her går det jeg så i butikken.

Jeg så disse store bronzerne og rødmer Rati hadde delt med oss ​​lenge tilbake. De så oh så fristende, men veldig stor faktisk, så jeg ble litt skremt. Så var det en rekke øyenskygger, de runde som ble priset til 300 hver og så mange farger, unødvendig å si, jeg plukket opp 4 av dem, en vil gjennomgå dem. Jeg plukket opp hovedsakelig de nøytrale nyanser og en turkis en. Så pass på dem i mine vurderinger.

Så var det spikerfarger (de OPI-formede) og så kom de kjære lippene mine. Vel farging velevet mattes og den myke berøringen og den nye crème touch og de begrensede utgavene fra diva samling og de grønne rimmede. 😛

Jeg sjekket ut all crème touch, jeg elsket nakenkoral, lidenskapelig, café latte, drømmende rosa, dypt mauve (ren blommefarge) rød plomme, godteri og denne i klassisk mauve, jeg trodde jeg måtte hente en annen farge og dermed Jeg fikk denne klassiske mauve.Jeg elsket også det begrensede tillegget i røde felger og nyanser jeg liker var brennende, røykfylt rosa og noen andre.

Så var det de nye glossene som er så tykke at jeg for første gang elsket den nøytrale glansen der priset til 450. Jeg så også ta meg som jeg er lippier, og jeg må si at de er større enn jeg trodde, de er faktisk gigantiske : p

Kommer til crème touch lipstick Jeg har en blåaktig mauve nyanse siden jeg har lysere farger i disse dager. Jeg vil også mange som denne, bli vurdert på imbb. Lippestiften er kremaktig, glatt og har en glatt eller glitrende effekt på den. Ikke matt, heller ikke kremaktig, men den glatte overflaten til den. Det ser litt blåere ut enn jeg trodde og burde vært pinker i stedet. Den er veldig fuktighetsgivende og fader jevnt og holder seg i to til tre timer. Heldigvis flekker det ikke. Tekstur er veldig glatt og saftig.

Emballasjen er det eneste jeg liker forskjellig form, myk touch.Actually er pakken akkurat som myk berøring, men den har den nydelige lilla randen til den. Alle divaene og de begrensede tilleggene hadde fargekoding, divaen har en rød kant, de andre har rosa og grønn rand. Lekkestiften er veldig tung og solid og har en speilfinish. Glamorøse er ordet.

Fargeprøver:

Siste ord: De er som myk berøring, kanskje de glir bedre. Bare at nyanser som tilbys er forskjellige. De har også mye mørk skygge. Denne er en klassisk blålig mauve, og vil ikke gjøre mye for deg, men kan fungere godt for å tone ned en dypere mauve jeg tror. Veldig myk og kremaktig skjønt. Må prøve crème berøring igjen!

Vurdering: 4 på 5

Colorbar Creamy Matte leppestift - 047 Colorbar Velvet Matte leppestift - hjerter og tårter Colorbar Velvet Matt Lipstick Over Top 1 Colorbar Velvet Matte leppestift Creme Cup Colorbar Velvet Matt Lipstick Peach Tango 09P Colorbar Velvet Matt Lipstick Iced Tea 10 mest favoritt Colorbar Matte Lipsticks Colorbar Velvet Matte leppestift i drue vin Revlon Colorburst Lip Butter - Candy Apple Colorbar Juicy Candy Gloss NYX Xtreme Lip Cream i Candy Land Faces Go Chic Leppestift: Candy Floss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: