Borte er de dagene da loafere bare ble båret av menn. De har grasiøst kommet inn i kvinnens verden og gjort seg oppmerksom på og brydde seg om. Disse klassiske skoene var rasende tilbake på 80-tallet, og er fortsatt slitt av mennesker uansett aldersgruppe.

Selv om det ikke er noen harde og raske regler på mote, handler det om å eksperimentere. men det er få grunnleggende retningslinjer som bør holdes i tankene mens du klær deg. så nevnt nedenfor er få slike retningslinjer som bør holdes i tankene mens du går ut i loafers.

Tips for å style dine loafers:

På grunn av de lave kuttdesignene på disse skinnfodene, de ser bra ut når de er slitt uten sokker. Men hvis du ikke er komfortabel med denne ideen, så velg et par (sokker) som er lave nok til å gjemme seg i sko.

Bruk dem under en skinny jeans for et fasjonabelt utseende. Vel skreddersydd ankellange bukser gjør loaferen skiller seg ut. Du kan også bære loafers under kneet lengde skjørt eller capris.

Ta et par mer dressier og dekorative loafers til forsterker opp en enkel antrekk. Loafers studded med buer, paljetter eller snørebånd er et godt behagelig alternativ for å parre sammen med korte lengde kveldskjoler.

For et mer elegant utseende, velg hælede penny loafere. Kjoler laget av sateng, silke eller stretch jersey bomull ser fabelaktig når de er paret med hælede loafere. For et behagelig, smart og uformelt utseende, slå sammen dine loafere med et flott par tights. Men husk å matche tekstur, skrive ut eller farge mens du gjør det, slik at matchingen gir deg et polert utseende. Lærløver med dusker kan også brukes til en formell utflukt. Et slikt par vil gi din antrekk en perfekt kombinasjon av stil og raffinement. For en morsom og mer uformell dato velger du tossede loafere i levende farger for å opprettholde humøret og antrekket.

Velg en loafer som passer godt med din kjole og personlighet. Ingen annen sko kan få deg til å se mer vanskelig enn en feil loafer stil. Disse skoene kommer i en rekke hæl, materiale eller dekorasjon. Velg en flat penny loafer som kommer i lær eller gå for kilehæl som kommer i forskjellige lyse farger. Vær også oppmerksom på komforten, ta et par som har myk polstring og en fleksibel bue støtte. Loafers er en mye praktisk valg enn høye hæler eller stilettos for alle som alltid er på farten.

Håper disse tipsene vil hjelpe deg å bære dine loafere med stil.

Hva venter du på, bare gå og ta tak i favorittparet ditt, og gi deg en trengte trøst uten å ofre på fashionista-bildet ditt.

Glad sko shopping!

Bildekilde: 1, 2, 3

Les også:

Tips til å utforme dine lærbukser Kjendiser i farget Jeans Jeans: Hvordan velge jeans for din kroppstype Jeans: Hvordan velge Jeans for din kroppstype Genelia D'souza på Guess Jeans Women's Day konsert Color Block Fashion: Trend Alert Fluro Fashion er tilbake!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: