Vidal Sassoon Premium Base Care Shampoo gjennomgang

"Salonpleieprodukter", disse ordene synes å være magiske og straks tegne meg mot dem. Salonprodukter antas å være svært effektive, og jeg prøver å finne ut hvilken type produkter salong folk bruker. På et slikt besøk til en salong fikk jeg vite at disse menneskene brukte Vidal Sassons produkter. Jeg har blitt kjent med dette produktet gjennom magasiner, og det er et verdensberømt merke i dag. Jeg sjekket tilgjengeligheten på nettet og de fleste nettbutikker har lagerført på dette merket. Jeg fikk Vidal Sassoon Premium Base Care fordi den andre tilgjengelige sjampoen var for farget hår.

Produktbeskrivelse (kilde på nettet):

Gjør håret skinnende, øker volumet og gjør dem sunne. Denne sjampoen bygger grunnlaget for vakkert hår. Basisbehandling gir deg en salonglignende opplevelse. Dens duft øker luksuriøs følelse mens du gjør håret perfekt og lett håndterbart.

Pris:

Rs. 325 for 90 ml.

ingredienser:

Hvordan å bruke:

Påfør håret og forsiktig opparbeid en skum uten å gni håret mot hverandre.

Min erfaring med Vidal Sassoon Premium Base Care Shampoo:

Først om emballasjen kommer sjampoen i en meget attraktiv mørk rød emballasje. Det legger til hele "feel-good" -faktoren. Duften er akkurat den samme som Pantene sjampoen. Jeg ventet at det hadde en fantastisk duft, men dette er "Pantene" lukten. Jeg brukte denne sjampoen på mitt tungt oljede hår som jeg hadde søkt bare en time før shampooing. Det fjernet hver eneste olje og "smuss" ut av håret mitt. Jeg vil si at det grundig renset håret fordi jeg ikke får en så ren effekt med Dove eller andre sjampoer. Pantene gjør det samme jobb. En annen funksjon er at jeg ikke krever mye sjampo for skylling.

Etter lufttørking merket jeg at håret mitt var ganske håndterbart og det var litt av en glans som jeg elsket, men men jeg elsker volumet av håret mitt når det ble shampooed, men dette sjampoen drepte det.

Jeg har bølget hår som ser fullere ut mens shampooed, men etter å ha brukt dette, ble sprettet tapt! Duften ble i håret hele dagen, som jeg likte, men bølgete folk som meg ville vite at det ikke er lett å håndtere et hår som "hopper ikke mer."

Jeg ville ikke få denne sjampoen igjen fordi jeg ikke ville handle volumet av håret mitt for glans og glans.

Fordeler av Vidal Sassoon Premium Base Care Shampoo:

  • Attraktiv emballasje.
  • Nydelig duft (ligner Pantene lukt).
  • Bare en liten mengde er nødvendig for engangsskylling.
  • Blader håret håndterbart.
  • Gir litt glans til håret.

Ulemper ved Vidal Sassoon Premium Base Care Shampoo:

  • Ikke tro det for bølget eller krøllete hår, det ville drepe sprett og bølger.
  • Det er ingenting "oh wow" om dette.
  • Prisen er litt høy for en sjampo som gjør gjennomsnittlig arbeid. Jeg kan legge til litt mer og kjøpe Body Shop's Rainforest Shampoo.
  • Duft er ikke tydelig, det er veldig Pantene.
  • Inneholder sulfater.

Ville jeg tilbakekjøp Vidal Sassoon Premium Base Care Shampoo?

Nei.

Foreslår jeg Vidal Sassoon Premium Base Care Shampoo?

Jeg vil anbefale det til bølgete / krøllete haired jenter, selv om andre kan prøve.

IMBB Rating:

3/5.

Lancome Absolue Night Premium Bx Vega Premium Eyelash Curler Coloressence Aqua Base Makeup Chanel Base Lumiere Lysende Makeup Base L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Khadi Sat Reetha Herbal Shampoo The Body Shop Banana Shampoo Pantene Lively Clean Shampoo Schwarzkopf Professional BONACURE Reparasjon Rescue Shampoo for skadet hår Khadi Amla & Bhringraj ayurvedisk sjampo Urte Essenser Farlig Straight Shampoo Loreal Absolut Repair Shampoo Med Neofibrin Garnier Fructis Fall Fight Fortifying Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 19 2019