Konad Iloje Flobu Eyeshadow i Mørk Grå Review

Hei alle sammen!!!

I dag skal jeg vurdere Konad øyeskygge i mørkegrå. Den kommer i mange andre farger som hvit, hvit perle, mykgrå, svart, romantisk rosa, rosa perle, ultrafiolett, alltid grønn og sjokolade. Jeg hadde ikke en eneste mørkegrå farge, så jeg bestilte dette på nettet.

Pris:

Rs. 130.

Min erfaring med Konad Iloje Flobu Øyenskygge i mørkegrå:

Denne øyeskyggen kommer i et gjennomsiktig plastdeksel, som er ganske solid og kan lett brukes til å lagre øyeskyggen. Øyenskyggepannen er trekantet i form og har en rund flekk med lim under pannen for å feste den til hvilken som helst palett du vil ha. Jeg har ikke avdekket limpunktet ennå. En søt sommerfugl er superskrevet på øyeskyggen, som er ganske attraktiv.

Mørkegrå er en typisk mørkegrå farge som har hint av svart, men det har også sølvglimmer i den. Shimmeren er ikke over toppen og er ikke synlig når den påføres på lokkene, men jeg merket at shimmer reiste til nedre lokk mens du brukte øyeskyggen. Dette problemet kan løses ved å bruke en base under øyeskyggen. Denne fargen kan brukes som en samlet lokkfarge eller i kombinasjon med ikke lyse farger eller svarte.

Denne øyeskyggen er veldig glatt og myk. Det smelter veldig enkelt, og det var absolutt ingen fall ut, bortsett fra den lille reisen til shimmeren min til nedre lokk som jeg nevnte ovenfor. Jeg følte at det var mangel på pigmentering da jeg fargede denne øyeskyggen på armen min, men da jeg påførte det på dekslene mine, hadde jeg ikke noe problem med pigmenteringen. Du kan se det i min EOTD. Jeg har brukt denne øyeskyggen uten grunn eller primer på dekslene mine. Så, jeg vil si at det ikke er veldig pigmentert, men fortsatt anstendig pigmentert.

Det forblir på mine oljeaktige lokk i 4-5 timer uten noen base. Jeg har ikke opplevd noen krølling eller fading. Jeg vil si at vurderer prisen, denne øyeskyggen er verdt å kjøpe og jeg er ganske fornøyd med produktet.

Øyeprøver:

Pros av Konad Iloje Flobu Øyenskygge i mørkegrå:

  • Anstendig pigmentering.
  • Glatt og myk tekstur.
  • Blander lett.
  • Ingen faller ut.
  • Oppholder seg lett i 4-5 timer uten primer eller base.
  • Ikke krølle eller visne på dekslene mine.
  • Rimelig.

Eye Swatch:

Ulemper med Konad Iloje Flobu Øyenskygge i mørkegrå:

  • Tilgjengelighet kan være et problem.
  • Liten reise av øyeskygge til nedre øyelokk.

IMBB Rating:

3.75/5.

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg Konad Iloje Flobu Eyeshadow i Mørkegrå?

Ja absolutt. Det er ikke så bra som high-end merkevarer, men absolutt verdt å gi et skudd til denne prisen.

Konad Iloje Flobu øyenskygge i hvit perle Konad Iloje Flobu Øyenskygge i sjokolade, rosa perle og stadig grønn Konad Nail Art Designs av Yasmina 🙂 Konad False Eyelashes Review, EOTD Konad Iloje Flobu Eyeshadow Pink Pearl Konad Nail Art Double Side Stamp Kit Review, Designs Konad Series Del 2: Et design med Konad Image Plate M57 Konad Design med Image Plate M64 Uten Konad Special Polish Bourjois Single Eyeshadow + Bourjois Foundation Photos / Stikkord NYX Single Eyeshadow Black Faces Eye Shine Single Eyeshadow 04 Black Review og Swatches 4 Colorbar Single Eyeshadow Støvler 17 Solo Eyeshadow Darkness Aktiv Kosmetikk Øyenskygge Bh Cosmetics 88 Farger Cool Shimmer Eyeshadow Palette Shahnaz Husain Chocolate Rejuvenating Mask Montagne Jeunesse Chocolate Infusion Intense Conditioning Hair Treatment Revlon Moisture Stay Lip Farge - Chocolate Crayon Montagne Jeunesse Chocolate Face Masque MAC Pink Swoon Blush NYX Eyeshadow Base i Pearl L'Oreal Paris White Perfekt Pearl Duo Powder Foundation NYX Eyeshadow Base i Pearl

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: