Gjennomgang av Sephora Professionnel Kabuki Pensel

Hei kjærester,

Jeg skal gjøre en veldig rask og kort gjennomgang på Sephora Professionnel Kabuki-børsten i dag. Jeg bruker ikke grunnlag hver dag, særlig om sommeren. Så det er for det meste en TM etterfulgt av Mac Studio Fix eller TBS løspulveret - derfor Kabuki børster er min livlinje. Jeg henter dem i alle farger, former og størrelser når jeg kan. Lar se hvordan denne gikk.

Pris: 20 SGD fra Sephora SG - ca 780 INR

Tekstur: Borstene i denne b rush er utrolig myke, mykere enn TBS kabuki børsten til og med. Jeg elsker å blande i det løse pulveret med denne penselen på grunn av den vakre, myke lysteksten av børstehårene, det er som en fjærrengjøring virkelig. De er veldig tett pakket og henter akkurat den rette mengden pulver. Det gjør en herlig jobb med å blande i pulveret og nå de små blikkene og sprekkene i ansiktet - kort sagt, jeg elsker det!

MUA i butikken fortalte meg at den var laget av geitbørster, selv om jeg ikke er så masete om det så lenge det føles tett og mykt.

Min generelle erfaring med produktet:

Jeg er helt forelsket i denne børsten til prisen den kommer til. For meg ser det ut som en liten tuxedoed butler som ikke er noe tull og går om sine plikter effektivt og uten mye oppstyr. Jeg kjøpte denne vei tilbake i mars og har brukt det helt siden. Jeg har vasket det en gang i uken siden da (fikk jeg høre "yucks" fra folk som vasker det hver dag eller annenhver dag i det minste?). Men for å gi kreditt hvor det er på grunn - denne børsten har ikke kaste et enslig hår! OMG fantastisk er det ikke? Borstene har bodd så tett pakket som de var da jeg kjøpte den uten selv den minste bit av fraying. Den beste delen om denne børsten er - den er fortsatt så god som ny.

Det er veldig enkelt å holde det korte håndtaket i håndflatene mine og etter å ha buffer, gir det en fin, jevn og glatt overflate. Jeg bruker det til tider når jeg bruker min bronzer.

Det er veldig lite som en kabuki børste bør være og ekstremt reisevennlig. Jeg legger bare en plastikkpose og pakker den i glidelåsen der jeg bærer leppebalmer når jeg reiser og jeg er sortert.

Vurdering: 4.9 / 5 (0.1 tatt bort fordi den ikke er tilgjengelig i India)

Samlet dom: Hvis du har en Sephora i nærheten av deg, må du få det! Hvis ikke, vennligst spør din venn, tante, noen til å få dette til deg når de besøker India. 🙂

Sterkt anbefalt.

Sephora Fargerike Mono Øyenskygge i Skygge #N 03 Sephora Blockbuster Palette 2010 Sephora Kohl Expert Sephora Colorful Mono Eye Shadow Sephora Collection Cream Lip Stain 05 Uendelig Rose Sephora Kohl Expert Sephora Perfecting Cover Foundation i medium gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: