L'Oreal True Match Blush: Golden Apricot Review

Jeg plukket opp min første L'Oreal rødme i forrige uke, og jeg vet ikke hvorfor jeg akkurat valgte denne fargen. Jeg tror det ikke var mange alternativer, men ut av det jeg så, var jeg sikker på at jeg ønsket en daglig slitasje myk nyanse. Jeg elsker myke og matte rødmer i disse dager med plomme undertoner som jeg skjønte at de gjør mye for ansiktet mitt. Selv om dette ikke er en plomme eller en matt skygge, men det er en pen gullferske, en skygge, som jeg tror er mer av et høydepunkt for meg enn en rødme.

Når det kommer til rødme, vil jeg ha litt farge i ansiktet mitt, ikke et skinnende høydepunkt. Tenk deg å bruke bare et høydepunkt og ikke en rødme eller kontur, så bruk av denne rødmen er som å bruke et høydepunkt for ansiktet mitt. Jeg ville bruke et høydepunkt på de høye kinnbenene og rødmen på eplet og bronzer i hulet, men for dette ville jeg bruke det på de høye kinnbenene bare i stedet for eplet.

Skyggen er en myk gylden-peachy-coppery nyanse som navnet antyder. Målet er glitrende, men ikke tynt skimmer eller glitter, heller det er fint og dempet glimmer som du vil se på et høydepunkt. Tekstur er veldig gjennomsnittlig, dette er den delen som overrasket meg mest. Tekstur er så vanlig. Det føles ikke veldig mykt eller pigmentert eller noe.

Jeg kan trygt si dette selv for de andre L'Oreal-rødtene jeg så. De var så gjennomsnittlige. Når du sveiper fingeren over dem, får du nesten ikke mye farge. Følelsen er litt chalky og du er ikke overveldet av noe som teksturen, mykhet eller glatthet.

Følelsen på denne rødmen er som myk glimmer, gjennomsnittlig mykhet og pigmentering er ikke så bra, det er over gjennomsnittet. Det ville se bra ut på dusk hudtoner, og de kan bruke det som et rødt og ikke som et høydepunkt.

Den kommer med en fin børste, noe som minner meg om Bourjois rødme børste, men denne er bedre. Jeg sier definitivt det er brukbart og speilet inni er veldig søtt også. Så, emballasjen med børsten og speilet er et treff for meg. Noen ganger savner jeg virkelig et speil i mine rødmer eller øyenskygger, og så er dette bare perfekt.

Siden det ikke er så dypt og pigmentert, er jeg ikke imponert over oppholdskraften på min oljeholdige hud. Dette bringer meg til et annet punkt, som er at fet hud kan se enda oljere ut med denne siden det er en skinnende rødme.

Siste ord:

Fin som et høydepunkt og gjennomsnitt når det gjelder pigmentering og glatthet. For Rs. 650, forventer jeg mer fra L'Oreal.

IMBB Rating:

3/5.

L'Oreal Paris True Match Blush Rosewood L'Oreal Paris True Match Mineral Foundation L'oreal True Match Super Blendable Perfecting Foundation L'oreal True Match Roll On Foundation L'oreal True Match Blush L'Oreal Paris Youth Code Foryngende Anti-Wrinkle Eye Cream L'oreal True Match Blush Bilder, fargeprøver Bourjois Blush Rose de Jaspe Review, Swatch NYX Rouge Cream Blush i Boho Chic Vega Retractable Blush Brush Maybelline Expert Wear Blush Review - Berry Sorbet Inglot AMC Face Blush og Inglot Face Blush Review, Photos, Swatches MAC Cremeblend Blush Posey Review, Swatch, FOTD MAC Springsheen Blush Review, Fargeprøver, FOTD Avon Smooth Mineral Blush i Perfect Plum Street Wear Mineral Blush Rose Swirl Maybelline Moisture Extreme Lipstick Naturlig Rosewood Dove Cream Oil Rosewood og Cocoa Body Wash Lotus Herbals Lip Color Review-Rose Wood & Perky Peach L'Oreal Blush Delicieux Rosewood L'oreal Color Riche Shine Gelee (Golden Vanilla) St. Ives Blemish og Blackhead Control Apricot Scrub Stila Lip Glaze i Abrikos

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: