Hvordan kle seg som Dita Von Teese

Dita Von Teese er mer kjent for sin utrolig tenåringsyke midje enn noe annet. Som overskriften antyder, handler denne artikkelen om å kle seg som Dita Von Teese, jeg ville ikke personlig kle seg som henne helt (jeg er ikke dristig nok). Men kan prøve å innarbeide noen av hennes stiler i kjole eller sminke. Hvis du vil gjøre det samme så les videre.

Hvis du ser på Dita Von Teese fotografier, vil du legge merke til at hennes stil er inspirert fra 1930-tallet til tidlig på 1950-tallet. Nå har vi den grunnleggende informasjonen som kan begynne.

• For å få timeglassformen sulte ikke deg selv, fyll bare opp skapet ditt med masse korsetter. Disse vil gjøre midjen ser slankere ut. Vær oppmerksom på komfort skjønt. På ingen måte kan du få Dita's 16 tommer midje ved å trekke korsettene dine riktig tett. Gjør deg selv en tjeneste og spare ribbenene dine.

• Hun liker å kle seg i vintage kjoler med mange ruffles og blonder. Så hente noe som har en vintage følelse, du kan velge lange kjoler, høy midje skjørt eller til og med mini kjoler. For bukser gå for et brede benpar som er skreddersydd.

• Handle for fancy hæler. Hun elsker også å detaljere på skoene sine.

• Dita har en feilfri hud og veldig blek hudfarge. For å få henne sminke utseende kan du bare forlate huden din som den er, eller bruk lite pulver for å få et jevnere utseende.

• Dita sport en rød leppe ser ut som ingen andre. For å få henne perfekt pout, start med å kondisjonere leppene dine og bruk deretter en rød leppefarge som passer godt med hudtonene dine. Ifølge hennes MAC Ruby Woo 'og' Russian Red 'er blant hennes favorittrøde leppestifter av all tid.

• Neste kommer de perfekte brynene og eyeliner som også er en stor del av utseendet hennes. Gå for et kattøye. Lag en linje så tykk eller tynn som du vil, men ikke gå over bord og husk at elegansen er det du leter etter. Plukk øyenbrynene dine og hold dem i god form. Bruk en lett hånd mens du fyller dem i ellers kommer du ut med en hard og klebrig, kikkende øyenbryn som ikke gjør rettferdighet mot utseendet hennes.

• Nå for å få håret til å se ut, begynner du å tømme din frizz og deretter lage store bølger ved hjelp av ruller eller hårkrøller. Dita pleier å stikke den ene siden av håret tilbake og lar den andre siden ramme ansiktet hennes, men noen ganger skyver hun begge sidene tilbake. Når du er ferdig styling, ta noen hårtilbehør som bånd, store klemmer eller store falske blomster for å fullføre utseendet.

Bildekilde: 1, 2, 3

Les også:

Kim Kardashian Style Check

Secretive Beauty Secrets of Bollywood Celebrities Topp 8 Celebrity Fashion Disasters av 2010 Kjendis i casual stil: Vanessa Anne Hudgens Kjendis stil: Kate Winslet Kjendisstil: Scarlett Johansson

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: