Aroma Magic Take Face Wash Review

Jeg har fet hud og det er ganske mye problemfritt * touchwood * unntatt utseendet på en eller to breakouts en gang i en blåmåne. Jeg har brukt to ansiktsvask samtidig for en stund nå. En dag foreslo noen anti-bakteriell eller neem-basert ansiktsvask, slik at alle urenheter blir vasket og man kan sove med et rent ansikt om natten.

Jeg har brukt Himalaya Neem Face Wash religiøst i fortiden i mine høyskole dager og hadde ganske god erfaring med det, så tenkte på å kjøpe det igjen, men dessverre var det ikke tilgjengelig i butikken på den tiden, og SA foreslo andre merker som No Marks, Ayur og mange flere. Jeg bestemte meg for å gi Blossom Kochhars Aroma Magic Neem Face Vask et forsøk da jeg har hørt mange folk raving om merkevaren og produktene de har brukt. Jeg kjøpte den uten andre tanker og har brukt den fra de siste dagene. Jeg vurderer ansiktet vask her.

Produktbeskrivelse:

Et spesielt ansiktsrensende preparat for akne, pimpled og fet hud. De antibakterielle og helbredende egenskapene til neem hjelper hudforstyrrelser av akne, kviser, kløe og irritert hud. Fjerner hudormer og balanserer oljesekresjonen for å forlate huden beroligende, ren og gjenopplivet.

Veibeskrivelse:

Hell inn i håndflaten, lakk opp, legg forsiktig på ansiktet, skyll av.

Aktive ingredienser:

Ekstrakter av Neem, Rose Petal og rene essensielle oljer av Tea Tree og Lavendel.

emballasje:

Ansiktsvasken kommer i et rør med den tradisjonelle Aroma Magic fargekoden, dvs. hvit kropp og rosa hette. Hetten på røret er en flip-hette som tett lukker tilbake og gir ingen plass til lekkasje, og gjør det derfor reisevennlig.

Pris:

70 INR for 120 ml (2o ml fri).

Holdbarhet:

2 år.

Min erfaring med Aroma Magic Neem Face Wash:

Som nevnt ovenfor har jeg fet hud og jeg liker at ansiktet mitt vasker for å fjerne olje og smuss fra huden min uten å gjøre den tørr og elastisk. Jeg vil at ansiktet mitt skal vaske for å hjelpe huden min å beholde friskheten i mye lengre tid ved å holde oiliness i sjakk. Jeg har noe ansikt vasker i min kitty som jeg elsker av hjertet, men ingen av dem har anti-bakterielle egenskaper. Så, dette kommer med noen unike egenskaper ved neem og tea tree olje er hovedingrediensene.

Ansiktsvask er en klar gel med normal til løpende konsistens. Du kan ende opp med å ha mer ansiktsvask i håndflaten din enn nødvendig hvis du ikke er forsiktig med trykket på røret. Ansiktet vaskes i normal grad, men ikke mye. Når du har brukt det på ansiktet ditt og masserer det, skyll det, kan du føle den rystende rensligheten. Ganske imponerende til nå, men vent! Lukten er den største slå av denne ansiktsvask. Ansiktsvasken lukter sterkt av neem og tea tree olje, som er bokstavelig talt uutholdelig. Jeg kan bare ikke stå det for enda et sekund, skulle ønske det hadde bedre lukt.

Fordeler med aroma magisk Neem Face Wash:

  • Fjerner smuss og olje effektivt fra ansiktet.
  • Inneholder godhet av neem, tea tree olje, lavendel olje og rosenblad.
  • Rimelig.
  • Lett tilgjengelig.

Ulemper med aroma magisk Neem Face Wash:

  • Lukten er bare uutholdelig.
  • Skyll ikke godt.
  • Komplett ingrediensliste mangler.

Til slutt vil jeg gjerne si at jeg er ganske fornøyd med resultatene dette ansiktsvask gir meg, men jeg kan ikke stå på lukten.

IMBB Rating:

3/5.

Blossom Kochhar's Almond Under Eye Cream En dag på Ishwar Blossom Kochhar Day Spa-Del 1 Blossom Kochhar's Aroma Magic Hand Cream (Hånd Softner) Blossom Kochhar's Almond Moisturizing Lotion AromaMagic Mineral Glow Scrub Aroma Magic Grape Fruit Face Wash Skjønnhetsfordeler ved Neem (Indian Lilac) Himalaya Herbals Purifying Neem Scrub Shahnaz Forever Neem Face Wash Fab India Neem Tulsi Face and Body Gel Scrub Himalaya Neem Face Wash vs ren og klar skumende ansiktsvask Ayur Tea Tree Face Vask for akne-utsatt og fet hud Dove Deep Pure Face Wash Pore Care Garnier Pure Exfoliating Face Wash Lakme Fruit Blast Facewash Strawberry Review, Bilder Saslic og Saslic DS Face Wash Shahnaz Forever Neem Face Wash Amway Attitude Face Wash, Toner og solkrem Aroma Magic Grape Fruit Face Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: