Schick Quattro For Women Trimstyle Razor og Bikini Trimmer Review

Hei damer,

I dag vil jeg se gjennom Schick Quattro For Women Trimstyle Razor og Bikini Trimmer.

Produktkrav:

 • Dual-funksjon, vanntett barberhøvel og bikini-område trimmer vibrerer.
 • Batteridrevet, justerbar trimmer kam for en ren, nær barbering.
 • Kompakt blekkpatron med svinghodet razor følger dine naturlige kurver.
 • Firebladet barberhøvel for jevn barbering.
 • Konturert gummihåndtak for et komfortabelt grep.

Produktbeskrivelse:

For en jevn barbering hvor du trenger, tilbyr Schick Quattro for Women TrimStyle Razor og Bikini Trimmer dual funksjon i et brukervennlig, kompakt verktøy. Et vibrerende, svingbart hode med fire kniver gir større fleksibilitet og lar deg følge de naturlige kurvene på beina og kroppen. Den batteridrevne trimmeren er ideell for bikiniområdet og tilbyr tre lengdeinnstillinger for nær, ren barbering.

Denne vanntette trimmeren har et konturert gummihåndtak for et komfortabelt grep, mens hodet gir tre forskjellige lengder for en ren barbering. Bladets fire kondisjonstrimler bidrar til å berolige og fukte barbert hud, redusere irritasjon og holde deg silkeaktig glatt.

Kompaktkassett med fireblade svingbare hodeskytter:

Designet spesielt for en kvinnes kropp, følger kurvene på patronen din naturlige form. Den firebladede barbermaskinen gir en presis barbering mens svinghodet gir større fleksibilitet og kan glide inn i vanskelige områder. Du kan velge mellom Schick Quattro for Women Ultra Smooth eller Sensitive blade påfyll for en langvarig, ren barbering hver gang. De Ultra Glatte påfyllene har Acai Berry og Jojoba-kondisjonstrimler for å gi fuktighet til huden din. De følsomme bladpåfyllene er spesielt formulert med hypoallergene ingredienser som roer og beroliger huden din.

Bærbar, vanntett bikini-område trimmer:

The Schick Quattro for Women TrimStyle Razor og Bikini Trimmer spetter åpen for å avsløre en batteridrevet vibrerende trimmer som er enkel å bruke hvor som helst. De slitesterke, langvarige trimmerbladene kan justeres til tre lengder, eller du kan fjerne kammen helt for en tett trim. Bikini-området trimmer opererer med ett AAA-batteri (inkludert).

Ergonomisk håndtak for komfort:

Den lette barberharen er designet med et konturert gummihåndtak for jevn og behagelig barbering. Det ergonomiske håndtaket gir akkurat riktig størrelse og balanse for å hjelpe deg med å manøvrere rundt alle kurvene på beina, bikiniområdet og underarmene.

Hva er i boksen:

Schick Quattro for Women TrimStyle Razor og Bikini Trimmer (1-Pack), 1 AAA-batteri.

Hvordan å bruke:

Velg din glatte • Du velger: Ultra Smooth eller Sensitive kniver for langvarig glatthet. Så bare gå med strømmen. Det kompakte svinghodet følger naturlige konturer i kroppen din. • Fire blader. Hvert slag glir forsiktig over huden din. Med fire presisjonsklinger synkroniseres det for å gi deg ultimat komfort med hvert pass på barbermaskinen. Nå er det jevnt! • Ta deg sammen. Vi vet at huden din skal være stemplet håndtert med forsiktighet. Schicks stilige håndtak er spesialdesignet med et konturert gummihåndtak for komfort. En ekte hands-on tilnærming du kanskje sier. • Slå på meg. Nei, ikke sånn, stygg jente. Den batteridrevne TrimStyle barbermaskinen er vanntett. Så det er greit å bruke mens dusjing. • Hold deg pent og trim. Den vanntette trimmeren gir et pent og rent utseende for ditt bikiniområde. Nå er du klar for en dag på stranden eller en natt på byen. • Personlige grenser. Kom så nært som du vil. TrimStyle razors justerbar kam har tre lengde innstillinger for å etablere dine personlige grenser. Som alltid bør du ta vare når du bruker en barbermaskin eller trimmer.

Veibeskrivelse:

• Fikk du Quattro for Women razor ut av pakken? For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av sine høyytelsesfunksjoner, er det noen anbefalinger for barbering: • Bli varm. For å få den jevnste barberingen mulig, sørg for at badet er toasty og vannet fint og varmt. Du kan til og med stikke inn i din favoritt sultry R & B CD for maksimal damp, siden gåsebud ikke går bra med tette barberinger. • Hold det vått. Gode ​​ting kommer til de som venter å barbere på slutten av badekaret eller dusjen når håret er mykt med vann og lettere å kutte. Barbering vått hår hindrer også barbermaskinen i å bli dullere før. • Legg den på tykk. Ikke vær redd for å bli gal med barbergel eller kremer. For best resultat, anbefaler vi at du bruker en barberhøvel med skintimet barberingsgeler eller kremer. En fin, tykk skum av skinnformede barberingsgeler eller kremer vil hjelpe barberhøvlen og holde huden fuktig. • Velg retning. Med hårveksten eller mot hårveksten, er det opp til deg. Husk at barbering mot kornet gir deg den nærmeste barberingen. Men hvis du er følsom for razorbrenning, prøv barbering i retning av hårveksten din. Du kan fremdeles uttrykke ditt gå-mot-kornet selv på andre måter som en fortolkende dusjdans - bare ikke slipp. • Gå lett på deg selv. Lag lange, jevne, milde slag med Quattro for Women razor. La metallhåndtaket navigere deg trygt over følsomme områder som ankler og knær. Marvel på alt territoriet du dekker i ett pass takket være de fire bladene. • Elsk huden din. Når du er ferdig med barberingen, gi huden din den stjernebehandlingen den fortjener.En alkoholfri, unscented lotion er et godt valg. Du kan til og med prøve å skjemme bort babyens jevne ben med babyolje.

Bonus Bikini Line anUderarm Tips:

• Prøv å gjøre bare ett pass på barberhøvelen over følsomme områder. Hvis du har sensitiv hud, prøv Shicks Sensitive refills med Hypo-Allergen Aloe Formula. • Bikiniområdet hår har en tendens til å være tykkere og tettere - så skru opp varmtvannet og barberkremet! • Barber bikiniområdet horisontalt, fra utsiden til innsiden av øvre lår og lyskeområde. Ved barbering av delikat hud under armene, la barberkniven forsiktig glide ned fra bunnen. • Vent litt før du bruker deodorant eller antiperspirant til underarmene. • Husk at barbering (spesielt bikiniområdet) året rundt faktisk kan hjelpe deg med å unngå irritasjon og inngrodd hår. Men du visste allerede at det ikke betaler for å slappe av på barbering i vintermånedene!

Pris:

$ 10 - $ 18, avhengig av om du får den til salgs.

Min erfaring med Schick Quattro for kvinner Trimstyle Razor og Bikini Trimmer:

Dette kommer i en feminin rosa og teal pakke. Verktøyet selv er rosa og hvitt, og det er ganske feminint. Quattro For Women Trimstyle leveres med en plastholder som suger opp til dusjmuren. Jeg elsker dette fordi jeg kan holde det innen rekkevidde hele tiden.

Sugningen svikter noen ganger, og det hele faller plutselig, men produktet overlever fortsatt. Trimmeren er drevet av 1 AAA-batteri som har et ganske smart rom. Dette gjør hele greia vanntett. Det betyr også at trimmeren kan ryddes opp med rennende vann over det. Batterilevetiden er også bra. Ett batteri varer deg i ca 2 måneder hvis du bruker det en gang i uken.

Trimmeren er fenomenal - liten, noe som faktisk er en fordel med tanke på bikiniområdet. Trimmeren har en justerbar kam for 3 forskjellige lengder og kan fjernes helt for nærmeste mulig trim. Det trimmer håret så kort når du ikke bruker kammen som du trenger å barbere. Jeg har kuttet meg et par ganger når jeg ikke har brukt kammen, men nå vet jeg at trikset er å holde huden tett. Det er også praktisk for barbering av underarmene tørr hvis du ikke trenger en nær barbering.

Jeg kunne bruke trimmeren i begge retninger; Selv om kuttet var nærmere om jeg gikk mot kornet. Trimmeren er ikke super stille. Det høres ut som en elektrisk barberhøvel, og hvis du føler deg nødt til å gjemme hva du gjør, sørg for å ta dusjen på eller å være hjemme alene. Det var imidlertid ikke latterlig høyt. Hvis du ikke har tid til å barbere, fungerer trimmeren godt. Hvis du liker å gjøre begge deler, er det en 2-verktøy-i-1.

Om Razor:

Det er som enhver annen god kvalitet barberhøvel. Den har fire kniver som gir deg en nær barbering, og det har aldri kuttet meg selv når jeg hadde det travelt og bare har brukt det med vann, men jeg anbefaler på det sterkeste at du bruker en barberkrem hver gang. Totalt sett er jeg veldig veldig fornøyd med dette produktet.

Pros av Schick Quattro for kvinner Trimstyle Razor og Bikini Trimmer:

 • Lett å bruke.
 • Beleilig.
 • Batteridrevet.
 • Reise vennlig.
 • Liten størrelse trimmer fungerer bra for vanskelig å nå steder.
 • Vanntett.

Cons av Schick Quattro for kvinner Trimstyle Razor og Bikini Trimmer:

 • Ingen.

IMBB Rating:

5/5

Gillette Venus Razor Gillette Satin Care Dry Skin Shave Gel Gillette Clear Gel Power Rush Deodorant med hurtig tørkingsteknologi Venus og Mars Happy Pores Alkoholfri Heksekatelloner Colorbar Metallics leppestift som Venus Voksing mot epilatorer - Hva foretrekker du for hårfjerning? Spør IMBB Gang: Threading eller Waxing Slik reduserer smerte under voksing Hvordan bli kvitt utslett på grunn av voksing: Spør IMBB Veet Klar til å bruke voksstrimler Midlertidige metoder for å fjerne underarmshår Barbering for hårfjerning Hvordan bli kvitt mørk under armene Bikini-Line Hair Removal Tips Hvordan få en bikini voks

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 26 2020