Yardley London Lace Satin Perfumed Deodorant Body Spray Review

Hei venner,

Håper at du gjør det bra. Jeg spaserte rundt i helse- og gløshandlerne i går for å finne en deo for meg selv. Etter å ha prøvd Sure og Nivea, ønsket jeg å kjøpe noe annerledes denne gangen. Jeg ble tiltrukket av emballasje av Yardley London Lace Satin Perfumed Deodarant Body Spray og plukket opp det øyeblikkelig.

Produktbeskrivelse:

Blonder fra Yardley London er den originale feminine parfymen. Ingenting blir en kvinne som blonder. Denne varianten av Lace kalles Satin, er laget for å oppdatere de spesielle øyeblikkene av intimitet og kjærtegn.

ingredienser:

Etylalkohol, Butan, Propan, Isobutan, Fragrance, Diehtylftalat, Propylenglykol, Triclosan.

Pris:

Rs 170 for 150 ml.

Jeg tar på Yardley London Lace Satin Perfumed Deodorant Body Spray:

Dette er min første deodorant fra Yardley-serien. Pakningen er en vakker lilla-farget en med hvit design på den. Jeg likte det så mye at jeg knapt så på de andre deosene som var plassert ved siden av den og plukket den. Flasken er lang og hetten passer godt. Emballasjen er ganske reisevennlig. Duften er blomstret og er mild og beroligende. Jeg holder seg borte fra dufter som er sterke. Duften, jeg er ikke sikker på hvorfor minner meg om Lux såpe som det lukter veldig mye det samme. Det varer for en anstendig 4-5 timer og fades unna. Jeg føler at det kan bli prøvd en gang.

Fordeler av Yardley London Lace Satin Perfumed Deodorant Body Spray:

  • Duft er mild og ikke veldig sterk.
  • Anstendig priset.
  • Emballasjen er vakker og solid.

Ulemper med Yardley London Lace Satin Perfumed Deodorant Body Spray:

  • Inneholder alkohol.

IMBB Rating:

3.5/5

Yardley English Rose Deep Cleansing Luksuriøs ansiktsskum Yardley engelsk lavendel Eau de Toilette Yardley London English Rose Forfriskende Deodorant Body Spray Yardley London Røde Roser Eau de Toilette Yardley Skin Radiance Moisturizing Body Lotion - Sandeltre Yardley London Lily Of The Valley Forfriskende Deodorant Body Spray Yardley London English Rose Parfyme Talk Yardley London Luxury Soap Sandeltre og engelsk lavendel Yardley London English Rose Parfyme Talk Slank Makeup Blush av 3 blonder Lakme Gypsy Collection, Glatt Satin Lip Gloss L'oreal Paris Elnett Satin Hairspray Supreme Hold Adidas Floral Dream Perfume Deodorant Spray Fa Pink Passion Deodorant Nivea Whitening Deodorant Spray Garnier Anti-White Marks Deodorant Dove Original Deodorant Cream Revlon Charlie Parfymert Body Fragrance in Spirit

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: