Revlon Colorstay One Stroke Defining Eyeliner - Helt Turkis

Hallo jenter,

Hvordan kommer din helg sammen. Jeg er helt glad i de siste artiklene her, spesielt Amrita og Eras artikler, de er så informative og så nyttige. Takk begge dere 🙂 Okay, over til anmeldelsen nå:

Jeg skal vurdere Revlon Colorstay One-Stroke Defining Eyeliner Totally Turquoise:

Denne eyeliner er tilgjengelig i fem nyanser:

 • Svarteste svart.
 • Sensuous Silver.
 • Blomstrende Blå.
 • Glazed Green.
 • Helt turkis.

Produktbeskrivelse:

Revlon Original Technology som forhindrer smøring, smudging og fading, glir den nye eyeliner blyant på så lett på øynene, legger til drama og definisjon for øynene dine. Den myke kjerne og rike silkefargestoffet gjør det ekstremt enkelt å påføre selv på den indre øyenranden for et dramatisk og imponerende utseende.

Pris og antall:

Rs. 550 for 1,2 gm (jeg fikk dette til kr 495)

ingredienser:

Ikke nevnt.

emballasje:

Eyeliner kommer som en blyant som må skarpgjøres. Den har en enkel plastlokk uten noen skjerp. Den gyldne fargetone på blyanten gir det et veldig stilig utseende.

Min erfaring med Revlon Colorstay One Stroke Defining Eyeliner - Helt Turkis:

Farge:

Denne eyeliner blyant er intenst pigmentert. Bare en sveipe er nok for fargen å dukke opp. Den har litt fin glitrende som ser veldig pen ut etter påføring.

Tekstur:

Ekstremt myk og kremaktig. Det glir lett på uten å rive seg. Du må være ekstra forsiktig og ikke bruke for mye press på spissen mens du bruker denne eyeliner blyanten som den er veldig myk og kremaktig og spissen kan bare bryte av. Hvis du bruker det ofte til å rette øyelokket ditt, vil det kreve mye sliping for å få tynne linjer, noe som fører til spild av produktet.

Oppholdsstyrke:

Nå, som det hevder, er det virkelig vanntett. Etter påføring, la det løst seg i 1 minutt eller så, og så hvis du prøver å smette, vil det ikke komme seg litt. Nå er det eneste og det store problemet jeg står overfor med dette at det stikker som noe på min vannlinje. Det stikker som om jeg ville gå blind 🙁

Hvis den brukes på den nedre lash linjen eller øyelokk, har den en god oppholdsstyrke. Det vil ikke smuss eller forsvinne med mindre du fjerner det med en oljebasert sminkefjerner. Den verste delen er at den også stikker hvis jeg bruker den på min lash line.

Pros av Revlon Colorstay One Stroke Defining Eyeliner - Helt Turkis:

 • Intensiv pigmentering.
 • Myk og kremaktig.
 • Flott oppholdskraft.
 • Fleksibel og vanntett.

Ulemper med Revlon Colorstay One Stroke Defining Eyeliner - Helt Turkis:

 • Stråler grusomt på vannlinjen (det stikker selv på min lash line).
 • Føler seg tungt på vannlinjen.
 • Da de er myke, ville det være behov for hyppig sliping.
 • Ganske dyrt, Revlon har økt sin pris som noe 🙁

Vil jeg tilbakekjøpe Revlon Colorstay One Stroke Defining Eyeliner - Helt Turkis?

Nei, aldri som det stikker og føles tungt på min vannlinje og lashline.

Anbefaler jeg Revlon Colorstay One Stroke Defining Eyeliner - Helt Turkis?

Ikke i det hele tatt, det stikker! Men i tilfelle du vil kjøpe, prøv det først på øynene dine og vent på litt tid og sjekk om den stikker.

Så damer, har du brukt Revlon One Stroke Eyeliner, stikker den på vannlinjen din også?

Revlon ColorStay Mineral Foundation Revlon Colorstay Liquid Foundation Revlon Colorstay Ultimate Liquid Lipstick Revlon Colorstay flytende øyepenn Revlon Colorstay Aqua Mineral Makeup-bilder, fargeprøver Revlon Colorstay Liquid Liner (Twinkle) Bilder, fargeprøver Revlon Colorstay Overtime LipColor-bilder, fargeprøver Revlon Colorstay One-Stroke Defining Eyeliner Revlon Colorstay One Stroke Definerer Eyeliner Blooming Blue Lakme Nine To Five Definer Eyeliner: Safir & Jade ELF Professional Crease Brush og Professional Eye Defining Brush Good Smudge Proof Liquid Eyeliners under Rs 1000 Maybelline Ultra Waterproof Liner og Lakme Insta Liner Eyeliner: Forskjellige typer eyeliners Chambor Shimmer Eye Liner i Metallic Mauve 304 Grunnleggende Eye Liner Guide - Tips og triks Lakme Eye Artist Pen Slik hindrer du Kajal fra smudging - Daglige skjønnhets tips Maybelline Ultra Liner Dark Brown 302 Blå Svart / Grå Liner Eye Makeup Photo Tutorial L'oreal Super Liner Black Crystal, Grey Crystal Swtaches Maybelline Color Sensational Lipstick Totally Toffee Maybelline Express Finish Nail Paint Turquoise Green L'Oreal Open Eyes Pro: 07 Turkis

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: