Faces Sparkle Dust in Blue Review

Hei alle sammen!!!

I dag skal jeg gjennomgå mitt første løse fargepigment. Jeg har denne fantastiske øyenskyggen på nettet. Den er tilgjengelig i mange farger, men jeg valgte blå fordi uansett hva, blå øyenskygger aldri skuffer meg. Siden det er første gang jeg skriver en gjennomgang av løs øyenskygge, gjorde jeg et rot på bordet mitt, min mobiltelefon, fingrene mine, bøkene mine og da jeg ønsket å sverte det, tok jeg så mye av det at jeg endte opp med å kaste bort det. Nå, etterlater jeg klossen min, la oss komme til dette flotte pigmentet.

Produktbeskrivelse:

 • Løst fargepigment.
 • Dette høyt konsentrerte, glitrende pigmentløs fargepigmentet er fint malt pulver laget av glimmer.
 • Bruk det alene for å kle opp øyet eller bland med øyeprimer for å oppnå en dramatisk fargepalett som gjør hodene svingete. Produktets allsidighet gjør at den kan brukes alene som highlighter eller blandet med din favoritt neglelakk å lage.

Pris:

Rs. 299 for 3,5 gm.

Min erfaring med ansikter Sparkle Dust in Blue:

Denne skyggen er et nydelig, blåfarget pigment med sølvskinn. Jeg er helt forelsket i denne fargen. Den kan brukes som en total lakkfarge eller kan kombineres med svart eller annen farge. Det er en perfekt fest slitasje øyeskygge på grunn av sin glans. Shimmer ser ikke over toppen i det hele tatt. Denne farge er noe lik Inglot Pearl 428 Eyeshadow, med ekstra glans.

Denne øyenskyggen er veldig pigmentert. En enkelt trykk gir en skikkelig blå farge. Til min overraskelse var det ingen fall ut i det hele tatt mens du brukte dette på dekslene. Dette pigmentet har en veldig jevn tekstur og blander super enkelt. Oppholdsstyrken i dette pigmentet er ca 3 timer uten primer, og så begynner den å falme sakte. Jeg tror dette har en anstendig oppholdskraft for et pigment uten primer. Dette pigmentet kan lett fjernes med en rengjøringsmiddel.

Dette pigmentet kommer i et gjennomsiktig kar med en svart skruehett. Den gjennomsiktige emballasjen bidrar til å lokalisere fargen enkelt. Jeg tror ikke det er reisevennlig. Jeg tok dette til min hjemby en gang, og det var litt spill på sidene, men jeg antar det er problemet med alle løse pigmenter.

Fargeprøver:

Venstre uten blits; høyre med blits

EOTD:

Dette er min første EOTD på IMBB. Håper dere liker det.

Jeg har brukt en veldig tynn base av svart kohl under pigmentene, og jeg har også blandet svart øyenskygge på krøll og ytre V.

Pros av Faces Sparkle Dust in Blue:

 • Jeg er forelsket i denne fargen, den er bare nydelig.
 • Super jevn tekstur.
 • Shimmer er ikke i det hele tatt grusomt.
 • Blander lett.
 • Ingen faller ut mens du søker.
 • Lett tilgjengelig.
 • Anstendig priset.
 • Nydelig emballasje.
 • Kan lett fjernes med en rengjøringsmiddel.

Cons of Faces Sparkle Støv i Blå:

 • Det kan være litt sløsing hvis du ikke er vant til å jobbe med løse pigmenter.

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg Faces Sparkle Dust in Blue?

Absolutt. Jeg kommer definitivt til å få flere farger i dette området.

Ansikter Kosmetikk Sparkle Dust (Wild) Faces Sparkle Dust Pigments in WISH Faces Canada Stackable Sparkle Støv i Stack Rainbow Faces Canada Stackable Sparkle Dusts in Stack Enchanted Faces Canada Glitter Stackables New York Color Sparkle Eye Dust - 14 karat rose Lakme Fairy Dust Eye Shadow Lakme Gold Dust Shimmer Bronzer Blå Dramatisk Smokey Eye Bruke Coastal Dufter Eyeshadow Palette Indisk Bryllup Golden Blue Eye Makeup Look Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: