Av Chanchala Bose

Hei IMBBians,

Vi vet alle at å miste vekt er ikke en lett oppgave. Men det er heller ikke en umulig oppgave. Jeg er sikker på at alle dere kanskje har hørt om dusinvis av øvelser og dietter som kan hjelpe deg med å oppnå den misunnelige figuren. Du vet, den slags figuren som vår egen IMBB-dronning Rati besitter. 😉 Men her vil jeg gjerne dele noen små endringer som kan hjelpe deg å miste vekt raskere, slik at du kan oppnå drømmenes kropp raskere.

1. pennen ned

Visste du at vedlikehold av en dagbok vil hjelpe deg å miste vekt? Ja, det er vitenskapelig bevist at hvis du holder en dagbok i 6 måneder, så kan du miste minst 13 pund enkelt. Dagboken hjelper deg med å holde oversikt over hva du spiser og hvor godt du beveger kroppen din. Det er en utmerket motivator.

2. Abonner abonner

Når du registrerer deg for en rekke nyhetsbrev og bloggabonnementer, holder du deg oppdatert om alle treningsmål og sunne livsforanstaltninger. Så, begynn å abonnere på alle helse-, livsstil- og treningsblogger, slik at du kan få de beste tipsene og hackene til å holde deg i form.

3. Løft vekter

Du bør starte vekttrening så snart du har truffet treningsstudioet. Du kan også begynne med å løfte vanlige tunge gjenstander som handbags, vanlige husholdningsartikler, kartongkasser, bøker osv. For rask oppvarming og forbrenne ekstra kalorier gjennom dagen.

4. 1-mile regel

I vestlige land, hvis avstanden som kreves for å bli reist, er mindre enn en kilometer så går folk. Fordi, selvfølgelig, kjører øker fedme og er dyrt. Så det er bedre å gå. Det vil ikke bare spare drivstoff, men også redusere fettet i det lange løp.

5. 10 ganger triks

Hvis du har din favorittmat på bordet, så spis det sakte. Tug sakte minst 10 ganger og ta deretter den neste lille bit. Ikke fokus på hastigheten mens du spiser; prøv å tenke på tekstur, smak og så svelg maten. Hvis du vil gå til den andre biten, gjenta den samme prosessen, men denne gangen må du tygge maten 20 ganger. Følg denne prosessen, og du vil begynne å bli satiated med det du spiser før.

6. Spis frukt i fast form i stedet for flytende form

Det er mer sunn fiber i hele frukter enn i juice. Vitenskapen bak denne teorien er at når du tygger en frukt, genererer det mer spytt, og dermed får hjernen din en melding for å feste fordøyelsesprosessen.

7. Bruk annonsetiden

Hvis du generelt holder å sitte eller ligge på sofaen og venter på seriet til å begynne, begynner du å bruke den tiden. Det du kan gjøre i mellomtiden, er å prøve noen veldig enkle og enkle øvelser. Dette vil være den beste utnyttelsen av tiden din, og du vil heller ikke kjede deg heller.

8. Ikke drikk mens du står

Dette er en bisarre, men sann og vitenskapelig bevist faktum. Alkohol legger til fett og kalorier. Når du tar drinker mens du står, slutter du med å ta mer enn nødvendig. Dermed kommer du til å hakke på overflødige kalorier.

9. Si ja til gresk yoghurt

Ikke alle yoghurtene blir gjort like. Så, gresk yoghurt er det beste for helsen din. Den inneholder store mengder proteiner og er også ganske velsmakende. En vinn-vinn, ikke sant?

10. Foretrekk krydret sennepsaus over mayo

Dette er ikke i det hele tatt om smak, for å være ærlig. Det handler om en enkel logikk som krydder hjelper deg med å brenne flere kalorier. Dermed krydret sennep vil hjelpe deg å miste fett raskere enn mayo.

Er ikke alle disse tipsene veldig enkle og enkle å følge? Så, prøv å følge disse og se forskjellen selv. Gi meg beskjed om dine tanker i kommentarene nedenfor. 🙂

10 enkle endringer i din daglige rutine som gjør deg frisk 10 gyldne regler for vekttap Enkle og effektive måter å miste vekt på 25 ting du aldri visste Vaseline kunne gjøre Makeup Revolution London Mountains of Gold Mono Øyenskygge 8 tips og triks som vil hjelpe deg å gi et utmerket første inntrykk 5 skjønnhetsbehandlinger som hjelper deg med å gjenopprette fra helligdager 10 Super Hydrating Foods som vil hjelpe deg å slå varmen

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: