Max Factor Lipfinity Varig Lip Tint - 06 Review

Hei jenter,

Jeg håper dere alle har en god uke. Jeg gjør en anmeldelse av en leppefarge denne gangen. Jeg antar at du alle har hørt om leppeffekter. De er vanligvis som markører som brukes til å gi lepper med langvarig overflate som føles som om ingenting er lagt på leppene. Jeg prøver personlig å holde seg borte fra leppefotene fordi jeg har svært følsomme lepper på grunn av eksem, men ideen om å ha naturlig rosa utseende lepper friste meg alltid. Så, jeg kjøpte denne.

Produktbeskrivelse:

Max faktor, sminke av sminke artister. Max Factor Lip Tint gir deg en ny måte å fargelegge dine lepper med sitt innovative lip penformat! Det er presis applikator nib gjør at du kan spore konturene av leppene dine og den flate siden av niben gjør at du enkelt kan fargelegge det bredere kjøttfulle området på leppene dine. Da formelen er vannbasert, er sluttresultatet lettvektsfarge som ikke overføres. Lipfinity Lip Tint vil ligge på leppen din i 2-3 timer uten behov for gjenbruk. Fordi fargene er infundert i leppene dine, vil det heller ikke overføres, og gir deg en kissesikker farge.

Hvordan å bruke:

Lipfinity Lip Tint-applikatoren fungerer mye på samme måte som en filtpenn. Spor den ytre linjen av leppene med den nøyaktige applikatortoppen og bruk den flate siden av niben til å fargere i den bredere kjøttfulle delen av leppene.

Pris:

Rs. 630 / -

Jeg hadde tidligere sett Revlon og Maybelline lip tints online, men de var ikke tilgjengelige i India. En dag mens jeg gikk gjennom makeup-delen av Lifestyle, så min søster og jeg denne tippen på Max Factor-telleren. Hun så alle farger og valgte 06 skyggen, navnet jeg ikke kjenner. Det så fint ut på hånden også. Fargen er en ganske berry slags farge.

Emballasjen er som en fett skissepenn som. Den har en slags dobbelhette. Jeg antar det forhindrer at markøren tørker opp for tidlig. Det er lett å åpne og lukke pennen. Tipset er ekstremt fett, som skal gjøre programmet enkelt. Personlig føler jeg at denne markøren fortsetter å være ujevn på leppene. Det er ikke en jevn farge. Dessuten er det definitivt langvarig. Den holder seg ca 5 timer lett, men det ene problemet med det er at når du drikker noe, er fargestypen kjører, noe som gjør at midtdelen av leppen er mindre farget enn de ytre delene. Jeg liker ikke dette faktum, men holder denne tingen! En dag, min søster og jeg var på MAC, og hun ønsket å prøve noen leppe ting. Jeg kan ikke fortelle deg hvor overrasket MAC SA var. Han ga henne vev og MAC make-up remover, men dette leppefarget ville bare ikke komme ut. Han ble også overrasket og spurte henne hva hun hadde på leppene hennes. Til slutt, etter mye rubbing, kom leppefarget av, men det krever litt innsats.

Det eneste problemet jeg finner med dette produktet er at det er for ujevnt og når det begynner å tørke, blir det enda vanskeligere å bruke. Også, prisen er for høy for et produkt som går på usammenhengende. Jeg tror bare at folk med veldig sunn lepper burde prøve. Andre med hakkede lepper og sensitive lepper skal passere dette produktet fordi det bare vil øke utseendet på linjer uansett hvordan du bruker det.

Fargeprøver:

Nå, på fordeler og ulemper:

Pros av Max Factor Lipfinity Varig Lip Tint - 06:

  • Langvarig.
  • Fin farge.
  • Lett tilgjengelig.

Lip Swatch:

Cons of Max Factor Lipfinity Varig Lip Tint - 06:

  • Usammenhengende.
  • Forbedrer utseendet på fine linjer.
  • Kjører med vann fra midten av leppene.
  • Ganske dyrt.
  • Bare folk med friske lepper kan trekke dette av.

Ville jeg tilbakekjøpe maksimalfaktor Lipfinity Varig Lip Tint - 06?

Nei, jeg forblir nå variere av leppeffekter.

IMBB Rating:

3/5.

Maxfaktor Lipfinity Lip Tint - 07 Maxfaktor Lipfinity Lip Tint Maxfactor Natural Minerals Foundation Max Factor Color Adapt Foundation MaxFactor Age Renew Foundation Maxfactor Pan Stik Foundation Blush: MaxFactor Miracle Touch Creamy Blush Review, fargeprøver Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation Maxfactor Lipfinity Lip Color & Gloss Review, fargeprøver, applikasjon Max Factor Silk Gloss (Shimmer Gloss) Bilder, fargeprøver Maxfactor Lipfinity Lip Color & Gloss MaxFactor Lipfinity Lip Farge nesten Almond Lakme Just Kissed Kinn og Lip Tint Vannbasert Lip Tint Bourjois Rouge Hei Tech 85 Groseille Irreelle Revlon Beyond Natural Protective Liptint Slik bruker du leppestift Tony Moly Berry Berry Magic Lip Tint i Jordbær Etos Lip and Cheek Stain: Fordel Benetint Dupe Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet Lip Balm Støvler Essentials Tonet Lip Salve Vs Strawberry Lip Salve Kroppsbutikken Skreddersydd kinnetint Hot Pink

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: