Hatter til kvinner

Hatter har alltid vært den mest elskede og utsagnsmessige tilbehøret for både menn og kvinner. Det var ikke lenge siden da kvinner alltid hadde hatt hatt på grunn av sosiale skikker. Hattene deres symboliserte sin posisjon i samfunnet. Med andre ord hadde de hatt hatter for å vise frem sine dyrebare eiendeler. Øverste klasse damer hadde hatt som var utsmykket med juveler, fjær, edle metaller og eksotiske stoffer. Mens kvinner fra en gjennomsnittlig og lavere inntektsgruppe hadde klutnettet hatter.

Tider har endret seg mye siden da, og så har reglene og tradisjonene. Hatter er ikke lenger et strengt krav, du kan velge å bære eller ikke bruke dem etter dine egne ønsker. Denne forandringen har imidlertid ikke dempet kvinnens kjærlighet til hatter. Du kan finne stilige hatter overalt rundt. Noen av de mest elskede varianter er listet opp nedenfor:

Forskjellige typer hatter:

• Kentucky Derby Hats: Dette er den mest berømte typen hatter for kvinner. Kentucky Derby Hats har en montert hette og en overdimensjonert oversize, floppy brim og er generelt dristig i farge og design. De er vanligvis pyntet med fjær, blomster, blonder eller noen andre slike dekorative gjenstander. Du kan bære dem på dagen eller natten, og husk deres farge og stil.

• Fedora Hatter: Det er den mest elskede hatten globalt. The fedora inneholdt en middels bredde snap rand og et band rundt kronen. Damene har virkelig tatt opp dette mest ettertraktede herremoteutstyret til et nytt nivå.

• Beret Hatter: En kappe er en hette med en bred sirkulær krone som vanligvis er laget av filt eller ull. Den har en myk, lopsided topp, men ingen kant. Disse hatter faller i kategorien sporty og casual hodeplagg. Du behøver ikke å være prim og riktig, med denne bare ha det pent over hodet ditt for en avslappet og stilig utseende. Det er en perfekt lettvektshue for vårutflukter.

• Trilby Hat: I motsetning til fedora har trilby-hatten en kortere kant som er vinklet ned foran og litt svingt opp på baksiden. The fedora har en mye bredere kant som er mer nivå. Disse hatter er ofte laget av mykere materialer som filt, ull eller tweed. Disse hatter er et perfekt hodeplagg for et land utflukt eller ridning. Trilby Hatter kan bæres rett eller lett tiltet etter dine preferanser. Para disse hatter med skreddersydde bukser og en collared skjorte for et elegant og stilig utseende.

Noen tips:

• Husk anledningen du vil ha på en lue for. Ikke alle hatter kan brukes overalt. Noen er egnet for en uformell sammenkomst, mens noen har et mer formelt utseende til dem. Så velg en lue tilsvarende.

• Velg nøytral farge som svart eller brun for hverdagsbruk.

• Vær oppmerksom på kroppsformen din også. Folk med petite ramme bør unngå å kjøpe store hatter; som sådan hatter vil utstyre deres feil mer. Prøv på noe som vil utfylle din figur og forbedre ditt utseende.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Les også

Gensere Kjoler: Hvordan Stil en Gensere Kjole Color Block Fashion: Trend Alert Vil du ha på deg disse mote trender? Skadelige kvinner mote trender 4 morsomme mote trender å prøve denne sesongen Vil du ha på deg disse mote trender? Bizarre Mote Trender fra hele verden Hatt indiske menn kan ha på seg - Newsboy Cap og Fedora Hatter Hat: Hvordan velge en Fedora

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: